Message |
|
koala wrote:
Avansatul wrote:... Nu cred ca esti tu mai destept sa comentezi...
Dragule, mai usor cu nervii!
Te rog frumos!
@all: Relaxati-va cu totii, se apropie sarbatoarea Pastelui si e pacat sa ne enervam degeaba  ...
Scuzele mele maestre, am momente cand ma ia valu  ...
|
 |
|
Ancamarketing wrote:Cel putin eu m? abtin sa raspund sau sa comentez fiecare post la rând spre deosebire de altui....
Eu dau un sfat care il cred eu de cuvinta ca fiind bun, ca tu nu il privesti asa este numai si numai problema ta ;)
Si acum gata cu OFFu
|
 |
|
Lemon wrote:
Dan P wrote:Verde alba ce mai conteaza daca Avansatul da sfaturi se cam duce dracu' forumu'
 Doar el? Cred ca mai sunt cativa.
Chiar ma gandeam ca statutul de Membru de (baza, high, sau ultra-high) sa nu se dea in functie de nr. de postari, ci in functie de calitatea postarilor...
Zi buna sa aveti
Nu cred ca esti tu mai destept sa comentezi, din moment ce intrebai in topicul tau cu acvariul de 15l daca un melc de substrat iti poate afecata cu ceva.
Oameni nu sunt perfecti mai si greseste omu.
Dan P Ok adica tu le sti pe toate esti a tot stiutor? Nici macar nu ai inteles ce vroiam sa zic in acel post
Cat despre Anca, nici nu mai ma obosesc sa comentez din moment ce s-a gandit ea sa bage peste de balta in acvariu...
EDIT: Nu doresc sa ma iau de nimeni, dar nu prea e placut sa ti-se atraga atentia de un om care si el la randu lui greseste.
|
 |
|
Bun venit 
|
 |
|
kazaku wrote:Daca nu ma insel, e ternet. Se zice ca ar fi agresiv, dar eu nu am avut probleme cu ei, s-au inteles bine cu guppy. Am si eu vreo doi.
In caz ca nu stiai acesti pesti sunt de banc, minim 6 bucati.
|
 |
|
tmarchelov wrote:Serios :-(
De ce mo fi mancat in cur sa tii donez daca nu ai grija de ei si ii folosesti ca moneda de schimb? De ce nu te-ai interesat mai intai de specie si de cerintele acestora.nici macar numele nu l-ai scris cum trebuie. Se numesc Hoplo , prescurtare de la Hoplosternum thoracatum si nu "holpon" cum ai scris.
Consider ca nu esti demn de aceasta comunitate.
Tu realizezi la ce stres supui pestii aia daca ii fatai din acvariu in acvariu.
Oricum foarte frumos si elegant din partea ta sa faci asta .
Ai grija totusi la limbaj, si cam asa sunt unii oameni, cand primesc ceva ,, moka" tot nu le convine. Mai pe scurt un fel de Bishnitzari ...... schimba toate chestiile care le pica in mana.
|
 |
|
Ia-ti adio de la plante deoarece o sa ti le cioparteasca....
|
 |
|
vicud wrote:Bun, cineva, si nu multa lume, are ceva de dat degeaba. Nu ar trebui nici macar sa poata sa intarzie cu un raspuns sau sa poata pur si simplu sa aleaga cui sa raspunda fara a fi catalogat nesimtit? Si ce daca a mai incercat sau nu sa-i dea acum ceva vreme?
Fratilor, omul asta imparte ceva, moca, daca nu va convine ceva nu-i nimic, au neoni, parinti sau bunici sau ce vreti voi la magazin.
Eu cred ca nesimtire maxima e sa comentezi o donatie. Nu toti doneaza, cum nu toti merita o donatie.
Cam asta.
Eu zic sa nu te bagi.
|
 |
|
Incet, incet prinde viata... 
|
 |
|
Foarte tare, un proiect care merita toata aprecierea... 
|
 |
|
Iti dau un pm cu messingerul meu si te ajut cu orice ai nevoie...
|
 |
|
Arata promitator ;)
|
 |
|
,, aceasta pagina nu a fost gasita "
|
 |
|
Bun venit.
|
 |
|
Nu te sfatuiesc sa pui mai multe solutii la un loc, se poate face o dezechilibrare a apei....
|
 |
|
5 mm sunt mai mult decat suficienti 
|
 |
|
Interesant sistem cel cu gsm cam cat te-a ajuns toate cele necesare pt. acest sistem
|
 |
|
MariusNdr wrote:vroiam sa va mai intreb... care e diferenta intre filtru cu lampa uv si fara?
As avea nevoie de lampa uv?
multumesc
uv = ultra violete si aceasta lampa are rolul sa curete apa si sa omoare niste bacterii care ti-o pot colora.
Nu prea vad de ce ai avea nevoie.
|
 |
|
Superbi :X 
|
 |
|
Frumos proiect.
Ape limpezi
|
 |