[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Frumos acvariu.
Lemon, acel fir care zici tu se numeste opercul si de multe ori cand are dungi albe la capete inseamnca ca, creste si in asa fel incat trebuie sa isi mareasca si opercului.
Acesta este ca o trapa care protejeaza melcul cand el este inauntru...
kazaku wrote:Vrei sa zici ca melcul il papa de viu? Eu am beta si il tin intr-un bol, ii pun apa direct de la robinet si nu are nimic, e bine mersi. Nu are filtrare sau incalzire si nu are nici pe dracu, e anti soc.

Si cat de fericit crezi ca este, daca te bagam noi pe tine in o cutie de 2x2 metri si iti facem doar niste gaurici mici sa intre lumina cum te-ai simtii?
Pui de creveti in nici un caz, am avut placuta experienta ca dupa ce am cumparat 10 perechi de RCS de la o cunostinta din oras, sa ajung acasa sa ma trezesc in acvariu cu cativa pui de RCS.
Daca au branhiile rosi inseamna ca au probleme respiratorii.
radu_dragan Eu nu am spus nici pe departe ca nu ai dreptate, era pur si simplu parerea mea, dar acuma nu stiu ce sa mai zic ca acest topic se cam contrazice singur.
Da, ma refer la o poza cu tot acvariul sa vedem cum arata, sa te sfatuim etc.
radu_dragan wrote:S-a pricopsit de la mine

Apai poate ne luminezi tu calea, si ne zici si noua care e treaba cu MINI-mini creveti aia.... si la ce ajuta sau daca ajuta...
Nu, cand sunt gata sa nasca ,, pata neagra" devine foarte mare si se schimba forma si se intensifica negrul, daca ai sa te uiti atent atunci ai sa poti vedea ochii puilor.
O poti scoate linistit
Bun venit, o poza face cat 1000 de cuvinte
Antoniot wrote:de unde le ai luat??? ma intereseaza si pe mine

Eu cred ca s-a ,, pricopsit " cu ei de nu stia ce sunt. Cel putin asa ma gandesc eu
radu_dragan wrote:Poti schimba si zilnic 100 l apa,nu este panica

Normal ca poti dar eu zic ca nu este prea ok.
Si mai mult de atata a spus ca are 3 filtre: 1 extern
2 intern.
Cat de repede crezi ca se murdareste apa la asa filtrare? ca raman resturi pe fundul acvariuli alea se pot lua cu un aspirator de substrat si completat apa.
Acuma deinde de el daca vrea sa fie bine sau continua asa si pote zice ca este dresor de pesti ( ii dreseaza sa se scarpine de decor )
1. Nu mai schimba atata apa ( 100l la 3 zile ) este o cantitate enorma, in cazul asta pui lunar peste 1300 L doar in acvariu. Eu zic ca 100 de litri ar trebuie cam odata pe saptamana dar nu de 2 ori pe satamana.
2. Daca o iei logic clorul din apa iese in decurs de 24-48 h atunci daca tu schimbi a 3 zi apa nu mai are nici o valoare ca o iesit cloru din ea, clorul iese in 2 zile, pesti se dezmortesc de la schimbul de apa si tu in a 3 zi le dai iara cu paru in cap cu inca un schimb de apa.... GANDESTE LOGIC, daca vrei iti si desenez ;)
3. Cu bani pe care i-ai economisi de la apa ( daca nu ai schimba 100l de doua ori pe saptamana ) ti-ai putea cumpara echipament, mancare, fertilizanti si orice altceva iti doreste inima....
catalin_ wrote:

Da, intr-adevar, se pare ca erau si variante mai ieftine Recomand totusi orientarea spre varianta cu 2 ventuze/pipe, e mai stabila.

In alta ordine de idei... Putin plictisit de aspect, asa ca m-am gandit la niste schimbari: in centru voi pune un castel multicolor, iar in coltul din stanga fata un scafandru care sa scoata bule pe fund.

Normal ca nu vorbesc serios, data fiind ziua...

Bine ca am citit si ce era scris mai mic ca ma batea un gand sa te intreb daca ai inebunit cumva? )
Nu prea vad legatura, in comunitar e probabil dar la pui tin sa cred ca e pur si simplu o joaca......
Scoatel urgent din acvariu, caci s-ar putea sa fie vorba de o problema parazitara, si din cate stiu eu e contagioasa.
Se freca cumva de pietre plante sau alte chesti? daca da scoatel urgen.....
Epic level 999% )))
Bun venit
Interesant, bafta in continuare si o seara buna
Urmaresc proiectul inca de la inceput dar chiar nu stiu daca ai spus ce substrat folosesti
Am vazut ca a fost banat dupa aproximativ 10 minute de la postul meu
Inseamna ca asa de repede au trecut 3 - 4 saptamani?
In fine, o iesit ceva frumos, cu acele becuri pe care le ai puse o sa ai asigurata si o crestere a plantelor?

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: