BlackDart wrote:Salut din nou...
Vroim sa va intreb pe unde as putea gasi de cumparta 1 bucata CARAS ALBATRU.. si asi vre si unul negru cu rosu..
ASTA E CEL ALBASTRU>> CRED K E SUPERB
Acesta este cel rosu cu negru!!!
Am gasit acesti pesti la *** dar nu livreaza decat en gross!!
Ma puteti ajuta va rog??
Si daca stiti pe cineva din targu-jiu cu care as putea vorbi despre pestii ar fi perfect. Va multumesc
Tu ai bani de aruncat ?! Pai daca iti mor in medie 1/zi, asa cum spui, de ce nu astepti sa rezolvi problema ?! Care e foarte simpla - acvariu neciclat + suprapopulat (sa nu mai vorbim de incompatibilitati... ihtiologice...) = nivel (probabil) record de "mizerie" (nu te mai complic cu amoniacu', nitritii, nitratii s.a.m.d) si, in consecinta, apa "puturoasa" + decese ca'n Irak... Iti mai trebuie putin "gris" (bate-n lemn)...

Ia-o catinel, ca se rezolva. Da' asculta-i pe cei de aici (in special pe cei cu mai multi pestisori albastri pe avatar), ca nu te invata de rau. Sigur ca poti discuta face-to-face cu cineva din Tg. Jiu, dar sfaturile de aici sunt din plin suficiente.... Booon, acuma, in primul rand, STOP achizitii de pesti. Secundo, citeste tot ce e scris aici relativ la
ciclare. Restul ?! Te vor sfatui altii, mai experimentati ca mine (nu ca n-as sti si eu, da' trebuie respectate ierahiile

)