[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan_McTudor
Forum Index » Profile for Dan_McTudor » Messages posted by Dan_McTudor
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Dan_McTudor
Daba, interesant si util link-ul... Mercic.
Leo2003 wrote:

OK. Pestele se muneste Parotocinclus jumbo, nu Paratocinclus jumbo. :smecher:

Asa e.... :p
Leo2003 wrote:
Dan_McTudor wrote:
Leo2003 wrote:
Dan_McTudor wrote:.... Primii trei locatari ai tancului sunt.... Paratocinclus jumbo.

Esti sigur ca asa se numeste ?

Foarte ! Vezi link-ul/discutia de la "Catfish"

Daca zici tu... Numai ca eu nu as fi asa de foarte sigur.

Acolo am modificat eu titlul topicului. :smecher:

Nu prea inteleg....
Anubias wrote:
Dan_McTudor wrote:Bizar.... Eu am un "set" de plante asemanatoare, care NU sunt Elodeea, ci Hottonsa inflata

Cred ca te-ai referit la Hottonia inflata. Da, intr-adevar seamana cu elodeea.

Asa este, ai dreptate... Link: http://www.aquaristikshop.com/e_artikel/Kleine-Wasserfeder.htm
Scopul meu final (de viitor) este sa am doar scalari si neoni. Intrebarea mea nu era de compatibilitate, ci de calcul volumului raportat la pesti (stiu ca scalarii cer mult spatiu). De aceea am intrebat pe forum. Stiu matematica, cunosc rapoartele de calcul, dar vroiam o parere mai informata.

La volumul asta.... mama-mamaaaaaa ce-as mai trece doar la 2 perechi de Cichlasome "nebune".....
Leo2003 wrote:
Dan_McTudor wrote:.... Primii trei locatari ai tancului sunt.... Paratocinclus jumbo.

Esti sigur ca asa se numeste ?

Foarte ! Vezi link-ul/discutia de la "Catfish"
Sandu wrote:E drept doar unul din link-uri e in franceza...
Eu unu` sunt foarte interesat de comportamentul sau in acvariu...macar asa de amoru` artei caci altfel cinestie cand o sa ajunga si la noi

Multumesc... Engleza si franceza sunt OK pentru mine. Fisa aia in spaniola parea un pic mai detaliata. Poate s-o incumeta cineva sa-i faca un brief.
Cei 3 "flacai" sunt bine in dimineata asta. Dupa ce aseara au curatat peretii/filtrul/incalzitorul/termometrul, acum au trecut la plante, ale caror frunze le aspira metodic, pe ambele fete. Aparent le place fluxul de apa/apa oxigenata - stau destul de mult in zona de evacuare a filtrului. Apa o tin la 24 grade. Circula mult prin acvariu, si nu doar pe fund, ci si spre top. Lipsa luminii nu-i stanjeneste. Aseara, dupa ce am stins lumina acvariului, in camera mai ramasese aprinsa o mica lampita, deci in acvariu era mai mult decat semi-intuneric, si totusi "flacaii" continuau sa activeze. De fapt, inca nu stiu ce sex au, caci sunt mici (2-2,54 cm) si nu-mi dau seama de dimorfismul sexual.
Cu adusul in tara.... sa vedem.... poate ma incumet la anul...
Sandu wrote:
Dan_McTudor wrote:Exista asa ceva in Romania ?

Nu exista si nici nu am "lucrat" cu el.
Imi place...baga detalii cand te prinzi ce-i cu el.
Ai intrebat de neritina si de creveti?

OK
N-au, nici melci, nici creveti... Cica in Finlanda sunt mai populari pestii...
PS Acuma, ca orice roman (vorbitor si de franceza), mai inteleg eu cate ceva din spaniola aia a link-ului, dar, poate vreun forumist "hispanic" ar putea face o traducere a fisei ?!
Bizar.... Eu am un "set" de plante asemanatoare, care NU sunt Elodeea, ci Hottonsa inflata
Exista asa ceva in Romania ? Au inceput "aspiratul" algelor imediat ce i-am pus in bazin.... Singura chestie pe care am gasit-o pe net ar fi asta: http://atlas.drpez.org/Parotocinclus-jumbo
Primii locatari sunt 3 Paratocinclus jumbo. A se vedea linkul la "Catfish"
Gataaaaaaaa.... Primii trei locatari ai tancului sunt.... Paratocinclus jumbo. Furnizorul avea si Otocinclus (pretul ? 5 Euro bucata), dar erau in bazinul de carantina, erau abia achizitionati. Cica sunt destul de noi si in Finlanda. Tipii mi-au spus ca Otto este un peste sensibil, fata de Paratocinclus jumbo, care ar fi mult mai rezistent, mai bun "algae eater" si mai mic decat Ancitrus. La 3 minute dupa ce au intrat in bazin, "pupaciosii" au inceput aspiratul la greu Exact "praful" acela maroniu de care vorbeam. E clar, sunt alge diatomeea. Acum sa vedem cum se adapteaza.... Pisicii mele ii plac la nebunie O sa postez un link la rubrica "Catfish".
In rest, multumesc pentru sfaturi.
Anubias wrote:
As vrea sa-mi cumpar una, si daca mi-ai da niste detalii despre ea, ar fi super (eventual o poza, sau principiu de functionare + modul de folosire). Eu schimb apa cu galetile si ma cam doare spatele deja .

Mai, nu e instalatie... Uite un link (ia uite, daca o iei de la nemti e mult mai ieftina): link
Mi-e teama ca la galeti n-ai cum sa renunti. Dar curata fain substratul.
Dan_McTudor wrote:
Anubias wrote:Salut si bine ai venit pe forum,

Si eu stau in Finlanda. Sunt curios de instalatiile tale (mai ales cea de CO2 si cea de schimbat apa) pentru ca nu am si as vrea sa achizitionez si eu. Poate imi poti da niste sfaturi.

Nu stiu la Tampere, dar la Helsinki exista un Faunatar specializat in acvaristica, "Ackvaariokeskus" si tipii sunt draguti, amabili, buni profesionisti (deci finlandezi atipici ).

Abia acum vad ca NU exista Faunatar la Tampere. Dar e unul la Hämeenlinna. Desi tot asta de aici, specializat pe acvaristica, e cel mai fain.
Dolly wrote:Bine ai venit printre noi! :-)

Multzam, multzam.... Tuturor...
Anubias wrote:Salut si bine ai venit pe forum,

Si eu stau in Finlanda. Sunt curios de instalatiile tale (mai ales cea de CO2 si cea de schimbat apa) pentru ca nu am si as vrea sa achizitionez si eu. Poate imi poti da niste sfaturi.

Sunt incepator, asa ca sfaturi primesc, nu pot da.... Tocmai aia e, ca NU am (inca) instalatie de CO2. Iar in Finlanda, cel putin la Helsinki, apa are foarte putin CO2. Mi s-a parut totusi destul de mult 40 Euro (la Faunatar). Dupa aproape 3 saptamani, plantele evolueaza destul de bine. O sa vad in timp si, daca e musai, o sa iau una. In ceea ce priveste "instalatia" de schimbat apa, e o "scula" Tetra, destul de simpla ca principiu, dar care merge brici. Este dimensionata pentru volumul bazinului, eu o am pe cea mai mica. A fost vreo 14 Euro, tot la Faunatar. Nu stiu la Tampere, dar la Helsinki exista un Faunatar specializat in acvaristica, "Ackvaariokeskus" si tipii sunt draguti, amabili, buni profesionisti (deci finlandezi atipici ). Tu ce bazin/pesti ai ? Cum e apa la Tampere ? Cei de la Faunatar imi fac analizele gratuit. Iata un link: http://www.faunatar.fi/fin/
PS Sper ca admin-ii sa nu se sesizeze considerand chestia cu Faunatarul "reclama"... Cine naiba, in afara de noi, mai cumpara din Finlanda ?!
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index