Message |
|
Testele de apa ies bune pentru ca ciano si ce o mai fi acolo, consuma nutrientul.
|
 |
|
1. Camera skimmer. Mai marisoara,astfel incat sa permita depunerea detritusului. Poti sa bagi si un ciorap de prefiltare pe intrarea in sump daca vrei sa-l tina si mai curat.
2. Camera reactoare/medii filtrante.
3. Camera pompa recirculare.
Atat.
UV-ul poti sa-l tii in caz de aparitie a unei boli. In rest nu ai nevoie.
|
 |
|
Da.
Eu am avut si 400 si 600.
Nu mi-au placut deloc. Performanta slaba. Nu prea gasesti review-uri pentru ca lumea nu prea le foloseste.
|
 |
|
Se rezolva ,da' nu o sa apuc pana ma carabanesc in concediu,oricat talent as avea in miscari.
Iti trimit dupa.
|
 |
|
Ciudat.
Da' s-ar putea sa-i inhibe cresterea anemonele alea.
Restu' de moliciuni au crescut?
|
 |
|
@koala: Discosoma aia mov cu puncte albastre o mai ai?
Nu o vad prin poze...ar fi trebuit sa se inmulteasca frumos.
|
 |
|
@ocean: Am acoperit-o cu plasa,tocmai din cauza asta.Am patit-o si eu.
|
 |
|
Aseara mi-au sosit:
Noile neoane KZ: 3xCoral Light New Generation, 2xSuperblue, 1xFiji purple.
Aditivi: Coral Booster si Zeospur2.
Le-am dat dimineata un shot de Coral Booster+Flatworm Stop.
Sa vedem cum reactioneaza.
Neoanele nu le bag decat dupa ce ma intorc din concediu,ca sa pot sa observ daca apar ceva modificari din cauza Fiji purple-ului.
|
 |
|
Shubi wrote:Palinca de cocos ?
Da,zeama de Cocos.
O sa ne baneze maestru' koala.
|
 |
|
Bah,e fain. Nema cyano,neshte alge acolo sa aiba aia ce ciuguli....fain.
GSP-u' nu vrei sa-l bagi in bazinul mic? ( Sta-i-ar in gat lu' Suri  )
P.S. Ai bagat "zeama" din aia alba?
|
 |
|
Edy,da' niste poze,ceva?
|
 |
|
Du-te cu incredere cu neoane.
|
 |
|
Daca schimbi apa saptamanal, pune o fiola dupa fiecare schimb de apa. Toarn-o direct peste medii.
|
 |
|
Am inteles.Multam' de urare.
Am notat si sfaturile in carnetel,la sectiunea "Invataturi de la cei batrani"
P.S. Sper sa-mi gasesc acvariul in stare buna cand ma intorc.
|
 |
|
Este....vor fi ashea, pa post de sclavi.
Si inca ceva,dom' Koala,din moment ce vad ca in ultimul timp doar dumneavoastra din toata echipa mai activati pe forum.
Respectos cer permisiunea de a ma deplasa si eu in concediu,intr-un areal cu cer senin si parjolit de un soare tropical cotropitor,scaldat de licori cubaneze.
Promit solemn ca ma voi ridica la inaltimea asteptarilor acestui forum in ceea ce-i priveste pe membrii sai.Voi inchina in cinstea dumneavoastra si a acestui forum licorile mai sus mentionate. Daca aveti sa-i transmiteti lu' nea' Fidel doua vorbe,va stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
|
 |
|
Multumesc Ricardo.
O sa-mi amenajez un "cleaning station" ori jos in sump ori sus in display,agatat de marginea bazinului.
Va fi compusa din asta:
si in ea vor locui doi smecherasi din astia:
Coralii noi adusi,vor fi tinuti in acest loc o pe o perioada de maxim 60 de minute pentru a fi curatati de paraziti,ouale acestora sau alte bazdaganii.
60 de minute,pentru ca daca ii tii mai mult te trezesti cu coralii numai buni de pus in vitrina, pa goblen.
|
 |
|
Sebi,uite-ti preferata:

|
 |
|
Bah Cipri...arata intr-un mare fel,fara exagerare.
|
 |
|
Andrei,tu pe cate forumuri activezi?
|
 |
|
Andrei1234 wrote:Am inteles!
Sincer,ma indoiesc. Si pana acum ti s-au spus aceste lucruri si nu ai inteles, s-a facut misto si tot nu intelegi.
Vei intelege probabil,cand parintii tai iti vor taia "subventia de acvariu" de care acum ai parte.
|
 |
|