[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Numele meu este Alexandru Anton, am 24 ani,Targoviste/Dambovita.
..cu o manie pentru acvaristica.in prezent am revenit la acest hobby dupa o pauza de aproximativ 2 ani.aseara am bibilit un bazin de 200 litri pe care inca nu stiu cu ce sa il populez.pentru moment,bazinul sta la uscat(eu le las 2-3 saptamani ca sa observ daca apar ``bule`` de aer),oricum este programata inceperea lui din luna noiembrie deoiarece in prezent la mine in apartament sunt pregatiri de nunta,sora mea,nu eu ,si nu are rost sa ma agit mai ales ca cine stie cine intra cu capu in el,sau mai stiu eu ce se poate intampla..
ne auzim mai rar pe forum deoarece nu prea intru din cauza job-ului ,care banal ,este legat de pc...

This message was edited 1 time. Last update was at 24/12/2010 15:11:57

kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit. Sa vedem acum daca te indrepti spre bazine cu pietroaie sau .... gradini ?

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit alex, casa de piatra si copii de fier!

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

pietroaie inca nu, pentru un 200l e mic ptr un aquascape cu cataroi si mai ales pentru biotop malawi sau tanganyka,asta poate pe viitor..prapadesc volum degeaba
nici gradini prea stufoase si pretentioase nu le prefer..necesita timp si ceva buget in plus fata de un acvariu cu o gradina mai nepretentioasa... plus ca nu pot manca nimic din ea )
vedem noi in noiembrie
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Fa ce iti place, doar fal cu cap. Asteptam poze si amanunte cu ce si cum ai de gand, cand te apuci de el. Casa de piatra la sorata si numai bine.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit si sa stae microbul aacvaristicii in tine

fostul user ozy
[WWW]
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bun venit! Investitie ar fi dupa parerea mea: minima cu ciclide ; medie cu plantute ; maxima cu acvariu marin. Citeste, citeste si hotareste!

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit din tara lui papura voda in tara lui peste, sa parafrazez semnatura unui coleg forumist. Orice ai face in el, e bine volumul de inceput. 200 suna bine pentru orice te-ai hotari sa bagi in el. Sanatosi sa fie si apele asemenea! Asteptam, cu au zis si colegii mai sus, inceputurile propriu-zise. Pana atunci, petrece timp cu sora ca in curand o sa "isi ia zborul"

Citius, altius, fortius... acvarius
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut iti spun si eu, bine ai venit si de ce nu, viata lunga in acvaristica.

Acuma putin of topic.
flyer01 wrote:un mic update,ca asa se vrea de sus...
...daca pe viitor se mai cere drept :adresa,cnp si altele eu unul imi iau frumos barca si ma duc pe garla

Referitor la ce spui tu aici si la ce s-a mai spus, hai sa lamurim cateva lucruri.
In primul rand nu "se vrea de sus", ci se vrea pur si simplu dintr-un pic de civilizatie. Personal (poate gresesc atunci cand fac asta) ma prezint unei persoane straine cu numele intreg. De ce? Simplu. Asa m-au invatat mama si tata. Punct. Nu-mi este rusine s-o fac, nu-mi este rusine cu numele meu si nici nu-mi fac probleme ca voi fi uitat.
Asa ca mi se pare cel putin normal si firesc s-o fac si intr-o comunitate on line, o comunitate in mare parte invizibila. Nu ma deranjeaza sa aflu cum il cheama pe "gupyshor" sau cum o cheama pe "elodeea". Ca ne alegem niste nick-uri, ok, care ne reprezinta in felul nostru inteleg asta si este normal si firesc. Dar numele este mai important. Parerea mea. Cand ne vom intalni vreodata face to face, cum vrei sa te apelez <Buna ziua "flaierzerounu"> sau <Buna ziua Anton (sau Alexandru)>?
Referitor la partea a doua a citatului vreau sa spun urmatoarele. In aceasta comunitate, ca in oricare dealtfel, sunt instituite niste reguli. Nu conteaza cine le-a facut si de ce le-a facut asa. Asta este lucrul care conteaza cel mai putin. Dar atata vreme cat imi doresc sa fac parte din acea comunitate, trebuie sa-i accept regulile. Nu este obligatoriu sa stau acolo, pot pleca oricand si oriunde vreau, fara a ma putea opri cineva. Dar atata vreme cat sunt acolo, respect regulile. O alta trasatura de bun simt si intelegere.
Si stati linistiti, ca nu urmareste nimeni nimic si nici nu se poate verifica nimic. Cei care au fantezii cu alte nume, care nu se mandresc cu al lor sau se cred urmariti si supravegheati de vreo entitate oculta, isi pot trece ce nume vor ei, daca asa cred ei ca este corect si onest fata de alti colegi. Dar revin. Prezentarea cu numele intreg, este o dovada de seriozitate, maturitate si buna crestere. Daca aceste lucruri sunt peste puterea de intelegere a unora dintre colegi, fac pariu ca sunt comunitati care nu sunt atat de stricte in ceea ce priveste calitatea userilor inregistrati.

As avea rugamintea ca acest of topic sa nu continue, deci va rog sa nu raspundeti celor de mai sus.

This message was edited 1 time. Last update was at 23/12/2010 15:17:42

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: