Salut iti spun si eu, bine ai venit si de ce nu, viata lunga in acvaristica.
Acuma putin of topic.
flyer01 wrote:un mic update,ca asa se vrea de sus...
...daca pe viitor se mai cere drept :adresa,cnp si altele eu unul imi iau frumos barca si ma duc pe garla
Referitor la ce spui tu aici si la ce s-a mai spus, hai sa lamurim cateva lucruri.
In primul rand nu "se vrea de sus", ci se vrea pur si simplu dintr-un pic de civilizatie. Personal (poate gresesc atunci cand fac asta) ma prezint unei persoane straine cu numele intreg. De ce? Simplu. Asa m-au invatat mama si tata. Punct. Nu-mi este rusine s-o fac, nu-mi este rusine cu numele meu si nici nu-mi fac probleme ca voi fi uitat.
Asa ca mi se pare cel putin normal si firesc s-o fac si intr-o comunitate on line, o comunitate in mare parte invizibila. Nu ma deranjeaza sa aflu cum il cheama pe "gupyshor" sau cum o cheama pe "elodeea". Ca ne alegem niste nick-uri, ok, care ne reprezinta in felul nostru inteleg asta si este normal si firesc. Dar numele este mai important. Parerea mea. Cand ne vom intalni vreodata face to face, cum vrei sa te apelez <Buna ziua "flaierzerounu"> sau <Buna ziua Anton (sau Alexandru)>?
Referitor la partea a doua a citatului vreau sa spun urmatoarele. In aceasta comunitate, ca in oricare dealtfel, sunt instituite niste reguli. Nu conteaza cine le-a facut si de ce le-a facut asa. Asta este lucrul care conteaza cel mai putin. Dar atata vreme cat imi doresc sa fac parte din acea comunitate, trebuie sa-i accept regulile. Nu este obligatoriu sa stau acolo, pot pleca oricand si oriunde vreau, fara a ma putea opri cineva. Dar atata vreme cat sunt acolo, respect regulile. O alta trasatura de bun simt si intelegere.
Si stati linistiti, ca nu urmareste nimeni nimic si nici nu se poate verifica nimic. Cei care au fantezii cu alte nume, care nu se mandresc cu al lor sau se cred urmariti si supravegheati de vreo entitate oculta, isi pot trece ce nume vor ei, daca asa cred ei ca este corect si onest fata de alti colegi. Dar revin. Prezentarea cu numele intreg, este o dovada de seriozitate, maturitate si buna crestere. Daca aceste lucruri sunt peste puterea de intelegere a unora dintre colegi, fac pariu ca sunt comunitati care nu sunt atat de stricte in ceea ce priveste calitatea userilor inregistrati.
As avea rugamintea ca acest of topic sa nu continue, deci va rog sa nu raspundeti celor de mai sus.