[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Da corydoras e bine venit dar nu acuma,lasa sa se faca putin ciclarea........poate e vb de acomodare la scalr ori e singur.........pina te hotaresti ce pesti vor sta in acvariu ia si cicleaza apa..............grija si cu lemnul (sa il speli bine si lasa in apa separata citeva zile ca sa iasa taninul, la unele specii le place si da un aspect de apa amazoniana).
daca tii carasii atunci pune anubias,cabomba etc
Salut

Bine ai venit in comunitatea noastra .................cred ca ar fi bine sa incepi prin a pune substart asa cum recomanda colegii si sa-l plantezi.........iar in acest timp vorba lui Kmol doneaza pestii pina se face ciclarea acvariului........sa feresti de razele soarelului ...............iar ca plante,merge valisneria,anubias,cryptocorine......fara gazon in fata (carasii vor minca cu placere)

Ape limpezi
Salut,

foare buna alegerea...............prima oara planteaza acvariul ,cicleaza apa si apoi in 2-3 saptamini vei pune pestisorii.....bafta
Ok..............atunci sa scoata banutii boss-ul
Da ,ar fi interesant cu dwarf colissa si sumatranii ........putem incepe pariurile/cote???????.............glumesccccccccc ,sorry
Salut

iar dau dreptate lui Ginel (Ogar Batrin).....crevetii amano sunt o solutie 100%..........am avut si eu probleme si de cind se zbenguie cei 6 amano e totul sub control
Emi

Colegul nostru Ogar batrin adica Ginel are dreptate mai ales cu familia.............ce buget dispui si ce doresti!!!................noi fiind locali te mai ajutam!
Da.....am vazut si eu filmuletul............arata super..............am citeva obiectii fara sa te superi! .........treb sa faci selectia corecta a pestiilor sa fie un arial complet...adica,as adauga inca 4 conconius(total 6) + 2 tertazone (total 6)= arial asiatic si sa renunti la platy mikey mouse.
Platy-urile sunt pesti timizi se simt in siguranta intr-un grup min 6buc (arial sud/centru american)...................per total acvariul arata super....Felicitari!!!!!
Salut.

Am inteles...........dragi colegi.....am facut aseara testul din nou s-a stabilizat Ph7.
Multumesc ptr sugestii,informatii,
Servus Adrian ,

Bine ai venit in lumea noastra ...........ori ghine ai venit woi .(glumesc)...deci se inumltesc usor si Iesienii pe acest forum
Salut.

Imi place cum arata acavriul dupa noul setup..............bravo
Ginel

daca nu cumpara nimeni eu sunt interesat
ok.
am inteles .......voi mai cauta

oricum .merci
Merci pentru raspunsuri.
am mai invatat ceva din experienta voastra
Salut

bravo ca ai renuntat la ei...............dar nu ai facut decit.ai sarit din lac in put ...........scalarii au neoie de o ingrijire mai speciala......temperatura mai mare la apa,spatiu de inot..........se fac pina in 25cm.....cind incepe sa se formeze perechea devin mai teritoriali.dar vei gasii aici colegi care to va explica mai bine
Salut......am citit parerea la amindoi ...........Bobescku............de fiecare data cind faceam schimb de apa saptaminal.......la citeva zile urmaream ph-ul era ok,dar intrebindu-ma de co2 si restul...........intreadevar am marit putin doza la easycarbo.....mai luminat,merci inca odata
Salutari stimati colegi.,

Vin cu urmatoarea intrebare..............pina azi in acvariu Ph-ul a fost neutru 7 (luni de zile),...in urma unui test azi masura 6,5,...inseamna un dezechilibru........intreb ca putin pestisorii mei sunt retrasi in coltul de jos al acvariului,am dat si mincare ,e ok...........influenteeaza cu ceva schimbarea Ph-ului?

Merci
Salut
Bine ai venit in comunitatea noastra..............precum spune si bunul coleg Marius,sa completezi rubrica profil si apoi niste poze
Ok.

am inteles,folosetel cu spor si drag....................sa tina acolo caldurica in bazin,dar daca vei auzi pe undeva de vinzare,sa ma anunti
Salut Vlad

Bine ai venit si prezentare faina ai facut

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: