[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb

Bine ai venit!
Salut

Ghine ai veni, sa traiasca microbul
Salut si bine ai venit,s atraiasca microbul
Salut

ridica temperatura la 30 grade daca sunt neoni innesi si neaparat ridica aerarea si la maxim filtrul,sare nu iti recomand deloc.
De obicei orice peste chiar daca e sanatos poate fi un purtator.In conditiile de stres se slabiste sistemul imunitar si unda verde la boli. Dar totusi tin neaparat daca ai resusi sa faci o poza cit mai vizibila,sunt multe boli asemanatoare
alut

Bine ai venit ,sa traiasca microbul
Parerea mea poti merge in continuare cu fertilizarea,am avut probleme de acest gen cindva si nu s-a facut dezechilibru (folosesc numai easy carbo).
Reduci lumina ,vorba lui@humbert,am incercat si cu varianta de a acoperi acvariul cu o patura 2 zile fara sa aiba lumina ptr dezvoltarea algelor (acuma na,eu am creveti RCS si cardina japonica,poate mai mult ei au ajutat )
Antemiu,

scuze nu stiam de problema cu capacul , asteptam sa postezi poze si cu plantele
Salut,

Gasesti si in Iasi crescator
Da si asta e probabil ,

iertare ptr off-topic.. @Radu.U din pacate nu pot intra pe topicul lansat cu gradina ta,este locked nu inteleg ..dar nu pot decit sa te felicit!!!!, tot respectul
Salut

Bine ai venit ,sa traiasca microbul .
Acuma ma gindesc si eu daca va face poc ori nu acavriul la presiune ,din calculele mele reiese ca vol este de 140l si nu 120l , daca tot ai pus acavriul la ciclare ,nu te inteleg de ce nu ai pus si plantele totodata,?,nu vad logica,vb sincer!
pffffffffff cum sa te convingem cu scalarii tai sa renunti??????????
Dragi colegi,

imi palce ca sunteti cu totii receptivi si incercati/am sa ne ajutam.
l eurmaresc mereu cele 2 RCS cu aparatul foto sa le prind,dar parca simt ca sunt la pozat,se ascund mai tot mereu ,acuma li se vad mai proeminent abdomenul .Daca le prind shoot pictures

merci inca odata ptr pareri si sugestii

@gengiskhan

am inteles si multumesc ptr promtitudine...m-am documentat asupra acestor mici/frumosi vetuitori.de obicei asa fac cu orice lucru etc..
Humbert

merci de raspunsuri
Humbert

sunt de acord ca puii nu vor fi viabili.
Totusi si amano se pot inmultii daca am pregati un acvariu adecvat,eu tot ce pot spune am si amano cu oua (adevarul nu m-am ocupat de asa ceva,nu am ajuns la o asa experienta)..
dilema mea cum de au culoarea oualor la RCS olive-negru!!!
Salut

lansez un nou topic..o sa spuneti ca am ceva cu crevetii, deci:
ieri dupa ce am facut schimbul de apa in acvariu am vazut ceva ciudat la 2 femele de RCS!!!!!,

din cite stiu culoarea la ouale de RCS sunt galbene dar ce am vazut ieri sunt de culoare oliv-negru inchis. Intrebarea mea,poate sa sa fie incrucisare intre RCS si Amano??????? (cu siguranata vor fi hibrizi).
Astept pareri!
Atunci stai linistit
e ok..daca ai cumparat direct dim magazin de specialitate nu vad sensul de ai spala ,au trecut prin toate procesele!
daca ai achizionat din piata si i-ai congelat e mai problematic,nu se stie din ce sursa sunt
Salut

bine ai venit ,sa traiasca microbul

printre altele: cileaza bien acvariul si fa ceva cu saracii pesti,nu este ptr baziunul care detii , cum spun si distinsii colegi,treci la pesti de talie mica
Human Face

Pui ce iti doreste inima..eu cred ca va iesi fain tare acvariul

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: