| Message |
|
|
Foarte frumos,imi place atre mult
|
 |
|
|
|
Salut
treaba e simpla cu pestii,ce doresti tu sunt 2 ariale diferite asiatic si amazonian/sud american.
Deci:
la volumul acavriului tau :
2/3 max scalari nu mai treb asociat cu niciun peste (scalar + innesi nu merge deloc,scalar plaja de temperatura incepe de la 26 grade in sus iar innesi sub 23 grade si apa mai acida,in rest cind sunt mari scalarii le vad ca o hrana pe innesi)
se poate asocia scalari cu gurmai fiind un comportament mai pasnic dar ariale diferite.
helleri + guppy + innesi merge combinatia
gourami + betta merge combinatia
tetrazone nu as pune cu betta si gourami,ar deranja pe bietii pesti (barbus este un peste vioi de banc,din joaca poate ciupi inotatoarele betta,pot strasa gourami)
|
 |
|
|
lasa asa la 32,cum spune si colegul meu bobciupe, treptat cobori zilnic,vezi parca am zis undeva mai sus
|
 |
|
|
Salut
bine ai venit, sa traiasca microbul  ,
|
 |
|
|
ok,spor la treaba
|
 |
|
|
ok, te duci la Arca Pet de pe stefan cel mare la Ovidiu,aseara mai avea Aquabasic ,are si plante,spui din partea lui Oscar vii
|
 |
|
|
|
Daca vrei te ajut la setup-ul acvariului,plante etc
|
 |
|
|
daca vrei sa ai plante sanatoase ,atunci pui JBL Basic si peste JBL manado ori in loc de manado pui pietrisul,..dar manado da un alt aspect acvariului.
Ti-ma scris pm daca imi aduc aminte unde sa mergi si din partea cui ?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
pai nu este mai bun unul decit celalat ci trebiuesc amindoua (Jbl este turba)
|
 |
|
|
Superrrrrrrrrrrrr fain,imi place la nebunie ce vad,
|
 |
|
|
pc.ciprian
sa-ti traiasca,frumusei tare
|
 |
|
|
stai calm,dupa a-4-a zi vei vedea rezultate,mai creste putin temperatura dar neaparat sa fie aerarea puternica si max la filtru
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit,sa traiasca microbul
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit,s atraiasca microbul
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit, sa traiasca microbul
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit si s atraiasca microbul
|
 |
|
|
daca urmezi instructiunile colegiilor,au/am patit vei avea rezultate
|
 |
|
|
am mai postat ina 2 poze
|
 |
|
|
Am inteles.
ori faci tratament daca nu cel clasic  cu ridicarea temperaturii , grija mare dupa a 3 zi nu reduci imediat la 20 si nu stiu cite grade cum erau si pin acuma ci trepat reduci,a 4-a zi dimineata (exp de la 30 la 28 si seara ori a 5-a zi la 26 tot asa)
|
 |
|
|