[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
nytroo
Unripe member

IP:

salut, sunt Florin, am 32 ani, sunt din zalau, sunt incepator in domeniu, mi-am cumparat un acvariu de 80l, pompa , am pus in el nisip si pietris de rau pe care l-am fiert, apa si urmeaza ceva plante si pesti. deja am pus azi 4 sanitari, mai urmeaza cativa mai incolo
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit si s atraiasca microbul

fostul user ozy
[WWW]
nytroo
Unripe member

IP:

bine v-am gasit, am tot citit pe aici si e f. interesant si instructiv, si m-a cam prins microbul
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

,asa sa te tina

fostul user ozy
[WWW]
florinel
Junior member

IP:

Bun venit!
[Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare. Eu voi fi omu' rau de data asta. Grija mare sa nu incepi cu stangul: nu te grabi sa aduci pestii. Acvariul acela trebuie ciclat. Ne poti da mai multe detalii ? Filtru, lumina ...etc
Ape limpezi sa ai

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
nytroo
Unripe member

IP:

nu aduc alti pesti, am pus doar 4 sanitari , care am inteles ca pot fi pusi, oricum i-am luat mai mult ca nu aveam rabdare sa tot vad acvariul ala gol, dar apoi am mai citit si am vazut ca era mai bine sa mai astept, acuma asta e, sper sa nu sufere pestisorii, apa e curata...
am filtru , nu sunt acasa acuma sa va zic ce tip, urmeaza sa mai iau si un incalzitor si termometru.
o sa-mi pun si neon, plante n-am pus inca dar o sa-mi iau, cam slabut cu plantele aici in zalau.
oricum, m-am linistit, nu ma mai grabesc, vreau sa fac cum e bine, sa nu am probleme, asa ca nu va sfiiti cu criticile

Forum Index » Despre noi
Go to: