[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb

Bine ai venit, sa traiasca microbul .
Imi place prezentarea facuta si interesul referitor la harware
nenea @albercum spui si tu ,o floare frumoasa intre noi,imi place ca este interes si din partea fetelor,foarte frumos!!
Salut

Plac ochisorilor mei caprui ce vad
eu la orice setup nou de acvariu lumina cresc treptat,adica:
primele 2 saptamini 6 ore de la 4PM.saptamina 3 mergea 8 ore de la 2Pm si icepind cu saptamina 4 de la 8-10 ore .
Cam devreme ai pus pestii in acvariu,treb sa mai astepti 2 saptamini
Pfffffffff, Gris in niciun caz ,fungus e prea repede sa ma pronunt,
am vazut ceva asemenator la cineva si am tratat cu ung crema fluocinolon,inainte am curatat cu ser fiziologic si apoi aplicat crema.
Nu se transmite del aneritina l apesti si viceversa,
acum 3 saptamini si ceva am tratat la seful meu acvariul de acesi probleme GRSUL,are in acvariu citiva neritina si pomacea,nu au fost afectati,
Tratamnet bactopur si temeperatura
Salu bine ai venit,sa traiasca microbul
nu vei scapa
Valeu ce amestec de topic-uri vad aici, ori inca dorm la ora asta
Maniacu

poti adauga fertilizanti,jbl feropol si feropol24,feropol tabs,poti merge paralel si cu gama Easy Life. Eu spre exemplu am substrat normal si folosesc ce ti-am descris,am plante frumoase si sanatoase .
Butelia de care spui cu siguranta nu il poti reincarca si nu recomand s afaci experienta asta. Poti face si o bomba
Cirotariu,

pe zi ce trece ma uimesti cu acavriul tau , Bravo Man
Salut

Bine ai venit ,sa traiasca microbul ,

de obicei apa care curge prin robinetle noastre e dura, eu nu iti recomand sa il fierbi ci vei pune direct in acvariu,oricum vei cicla acvariul si 1-2 zile se elimina clorul,aste e cel mai important.

Sa ne spui ce filtru ai,extern ori intern,lumina citi Watti,incalzitor?

Inteleg ca vei pune substrat din pietris ,as recomanda Jbl Aqua basic si jbl manado ptr plante daca doresti,in cazul in care nu iti permite bugetul vei folosi fertilizanti feropol si feropol 24,Sistem Co2 ori bomba da nu macar din gama easy life Easy carbi si profito,
Deci
vei spala bine pietrisul il asezi din fata 2-3 cm si spre spate 7 cm,plantezi acvariul,dai drumul la filtru si lumina (la inceput lumina sa nu fnct 10-12 ore ci treptat,primele 2 saptamini 6 ore,saptamina 3-4 sa mearga 8 ore si apoi cresti la 10 ore).

in a 2-3 saptamina poti intrduce niste cory si cev amelc,important sa nu suprapopulezi acavriu si in acest timp vei decide ce fel de pesti vei tine si ce arial,

bafta multa
Lofty

Sueprrrrrrrrrr fain
Nu rod plantele ci papa alge,am avut sae si niciodata nu am vazut mincind plante
faptul ca ai conectat furtunul de aerare la filtru nu inseamna ca s-a limpezit apa ci s-au asezat masa particole,posibil mizeria etc.
La urma te-ai hotarit ce pesti vei tine?
Ar fi bine venit dac ai atasa si o poza
in acvariul meu la a4a zi a disparut,ma tinut la 32 garde si aerare puternica,incearca sa pui si multicura,creste sistemul lor imunitar si parca imi aduc aminte scrie pe prospect combate si grisul,
Salut

Sorry ce citesc dar e posibil sa fi sufrit o deciclare.
Ar fi bine sa nu mai faci schimburi zilnice acuma cit se cicleaza acvariul ca,coloniile de bacterii sa se formeze,nu stiu ce filtru ai dar e bine de acuma sa nu il speli cel putin 3 saptamini si sifonarea cu grija. Daca au suferit si plantele e bine sa le ajuti cu ceva fertilizanti.Sa reduci si lumina acuma ptr plante din cauza socului,lasi 6-8 ore pe zi timp de 2 saptamini apoi usor cresti. Sa vedem ce spui si colegii mai experimentati
Sunt si eu de acesi pare cu colegii, important numarul de watti dar sa nu uitam si de spectru etc
Salut

Bine ai venit,sa traiasca microbul
Salut

Bine ai venit ,sa traiasca microbul
Cipriandeco

E ok cum ai procedat pina acuma...putin a mincare nu strica odata la 2 zile,fff putin,peste vreo 2 saptamini max poti introduce niste cory si ceva melci,cupara de la Arca Pet

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: