Message |
|
O data pe saptamana ,o bucatica de crevete sau scoica,nu e un stress.
Va creste si se va simti mult mai bine. LPS-ii trebuie sa manance ca sa le mearga bine. Nu m-as baza doar pe ce prind din apa si pe fotosinteza partiala pe care o fac. Ti-as recomanda sa-l hranesti seara, dupa ce se sting luminile si incepe sa-si scoata tentaculele.
|
 |
|
E un brain coral frumos.
|
 |
|
Da.Un exhibitionist ordinar.
|
 |
|
Pai se pare ca inca "sarbatoreste" de Valentine's Day.
Sa nu uiti sa schimbi apa.
|
 |
|
Blue14 wrote:Deci inseamna ca carbunele meu e dus, o sa iau rowaphos.
Sa va mai spun ceva, miercuri schimb lampa cu una mai performanta facuta de shubi, cu leduri cree de 5 w, 3W, 3B, 3RB, pe 3 canale, doua ldd de 1000 si unul de 700 pe o placa ce permite 6 ldd-uri pe un storm x controller.
Ca si offtopic, ar fi bine daca as posta acest post pe olxnanoreef, "scapandu-ma cu numele shubi".
Carbunele nu are nimic de-a face cu scaderea fosfatilor.Nu e mediu antifosfat.
|
 |
|
Da...si tre' sa aiba grija sa nu calce pa bec.
|
 |
|
Edy,mai degraba as baga un red cory:

|
 |
|
Atata timp cat ii "servesti" cu bacterioplancton (mulm) sau orice altceva (Vitalizer de ex.), coralii nu vor avea atata nevoie de lumina.
|
 |
|
kirucd wrote:Cristi am si eu o intrebare: de ce plm ai renuntat la corali? Bazinul era superb... si cu potential.
Spor cu asta nou
Ca sa nu inceapa astia sa-mi puna si mie cine stie ce rank-uri din astea dubioase: Alchimistu',Preasfintitu',Liliacu'....
Nu,acuma pe bune,mi se acrise de picurat,masurat,testat,observat....plm,s-a dus interesul ala de la inceput.
|
 |
|
Poate ar trebui avut grija si cati pesti bagam deodata in acvariu, ar fi bine bagati cate unul, doi si dupa aceea asteptat o perioada pana sa mai adaugam altii.
Nu stiu, zic si eu.
|
 |
|
Mi-am luat notite, asa sa stii.
|
 |
|
- Lampa ATI 6x39W - 1000 RON. (bonus, 12 tuburi ATI)
- 1xVortech MP10wES - 800 RON
- 2 x Lock-line albastru dual nozzle 1/2 cu adaptor 3/4 - 50 lei/buc.
- Beckett skimmer+pompa Jebao DC6000 ( nou nouta,in cutie) - 1700. Accept si schimburi cu skimmere Bubble Magus Curve 9, ATI Powercone 200is, Deltec SC1455.
|
 |
|
Spor la treaba,Aure !
|
 |
|
Nu cunosc acvariul...poti pune o poza cu el, sa vedem si noi?
L.E. Gata,l-am vazut...mai ai un pic de lucru la el dar esti pe drumul cel bun.
|
 |
|
Blue14 wrote:Poze noi, in centru seamana putin cu Nano Topia....
Cu ce Nano Topia, Blue?
|
 |
|
Ohooo...nu stiam ca a adus atatea tipuri de adezivi.
Tre' sa-mi cumpar si eu pentru piatra.
|
 |
|
- Lock-line negru dual nozle fara mufa - 50 lei/buc - vandut
- 2 adaptoare 3/4 - 10 lei/buc. - vandut
|
 |
|
Inca nu cred ca poate sa-ti spuna daca e multumit sau nu, inca nu are o luna sistemul. Trebuie rabdare, Blue.
|
 |
|
Era pe aici pe undeva, pe forum, cred ca colegul gmanea, care facuse un filmulet la microscop cu dinoflagelatele, in topicul lui. E singura metoda sigura de a determina ce sunt.
Urmareste melcii...daca incep sa moara, s-ar putea sa fie dino, desi tind sa cred ca sunt diatome, dupa cum le descrii.
|
 |
|
Poti sa dozezi de-acum.
|
 |
|