Message |
|
|
 |
|
Eu curatam substratul la fiecare schimb de apa, asta insemnand la 2 saptamani.
Cand am avut matrix, il clateam o data pe luna.
|
 |
|
Ba da, e frumos.
|
 |
|
Cea mai buna varianta la momentul asta,zic eu,ca sa nu-ti moara vietatile pana faci acvariul,ar fi sa dai fuga la un magazin de acvaristica si sa iei niste apa de osmoza si sare.
Sau si mai bine, sa-i rogi pe aia de acolo sa-ti prepare niste apa ca sa ai cu ce schimba in bol. Altfel,nu o vor duce mult.
Legat de sps,inca nu ai treaba cu aia.
SPS=short polyp stony.Coral dur.
|
 |
|
Multu',dragilor.
Sebi tata,cred ca iti dai seama ca vei avea ocazia in curand sa participi la "operatiuni".Si da,e lucrat foarte bine.
Catalin,fundul e dublu,incastrat,asa cum zice Ricardo.
George,nu am vazut nimic,dar am auzit vorbindu-se de asa ceva.
|
 |
|
|
 |
|
De ce nu-ti vezi de treaba ta si de firele tale, Blue14?
|
 |
|
Am inteles, multam'.
|
 |
|
Cate ventilatoare sa bag in stand,doua sau ajunge doar unul?
Pana acum am avut stand-urile cu spatele liber si nu am avut nevoie de ventilatoare,acum va fi complet inchis.
|
 |
|
Da' nu e pacat de aia "de pruna" sa o bagi in acvariu?
|
 |
|
Daaaa...multumesc, multumesc.
Sunt niste pesti splendizi.
|
 |
|
Tu mai ai acolo niste macroalga,pe pietrele alea.S-ar putea sa-ti consume si alea din potasiu,nu?
Nu mai stiu,la altceva nu ma duce mintea acum.
|
 |
|
Nu are o cantitate mai mare.
Zeolitii nu absorb atat de mult potasiu.Daca ar fi fost asa, toata lumea care foloseste zeoliti ar trebui sa dozeze potasiu din greu ,ceea ce nu e cazul. Sunt bazine full zeo (multe) care nu au aceasta problema.
La mine spre exemplu, la o cantitate de 650ml de zeoliti nu am avut niciodata aceasta problema.Dozam 2ml de K-Balance pe saptamana, ceea ce e putin,tinand cont de concentratia destul de slaba de potasiu din acest aditiv.Nivelul s-a mentinut fara probleme.Schimb de apa la 2 saptamani.
El deja a dozat peste 5ml, la o cantitate de 120ml de zeolit.
Nu cred ca zeolitii sunt de vina. Cred ca testul e dus sau e skimmer-ul.
|
 |
|
Arata bine.
Mai incap vreo 20 de corali.
|
 |
|
Vin si pestii si bazinul
|
 |
|
El e "Batman Forever".
|
 |
|
Superba montipora aia.
|
 |
|
Auzi la ei:zebrasome, loricule...
S-ar putea sa fiti toti "on hold"  .Bazinul meu primeaza.
|
 |
|
Pui o picatura si aia e.Nu se intampla nimic.
|
 |
|
Shubi wrote:...nu m-ai lasat sa termin.....sau ca sunt conditii groaznice, greu de suportat si asta a fost ultima lui dorinta, sa se duca satisfacut
|
 |
|