[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adu
Forum Index » Profile for adu » Messages posted by adu
merge, dar nu prea reusesc eu sa fac varfurile rosii la plante...
la inceput fertilizam cu macro si aveam co2 mic(in jur de 6) acum nu mai fertilzez dupa cum am zis mai sus da am co2 mai mic ( 6 jumate pana in 7)
nu am reusit se sincronizez si una si alta
deci pe cine sochez ???

cam asa arata acum scapeul meu sariti cu pietre

De ce e in starea asta? Pentru ca am primit niste plante pe care intentionam si inca intentionez sa le pun in acvariul cel mare(275 l) care urmeaza sa vina(de vre`o 3 luni t0t incerc.... - acum sunt la a 2 a incercare la al 2 lea acvariu - ma rog mai multe detalii si peripertii cu acvariul va dau in jurnalul acvariului cu pricina).

eeeee, ideea este ca s-a amanat si inca nu este gata si normal ca plantele nu s-au oprit din cretere! si nu pot sa renunt la nimic ca toate imi plac. heterantera z o tin pentru inceput sa nu ma umplu de alge. blixele raman, limnophile si ele , eustralis nu mai vorbim, micrantemnum moss utricularia, cuba, un fir de rotala(care o sa ajunga ditamai tufa un pogostemon niste echinodorusi tenelus si un eriocaulon cinereum. toata abia asteapta sa junga in marele acvariu.
deci momentan este un depozit.
o sa si tund varfurile alea, si o sa va arat poza.
nu mai ferilizez, decat asa o data pe saptamana doza zilnica. si nu prezinta carente... ciudat fenomen .... fac asta ca si asa cresc repede... nu stiu cum se face. singura schimbare pe care a primit`o acvriul meu in afara de ce stiti este apa de osmoza.

in rest uitativa si dati cu piete
image

image

a da si multumesc pe calea asta lu domnu ciprian = pentru cantitatea de plante - ca de la el sunt
bai nasol momentu cu filtru...
ai scos o galeata:O de 10 litrii . eu am avut 5 litrii intr-o camera ca a ta si ti-am zis ca pare mult
si ti-am mai zis de la inceput ca sunt suspicios, asta ca m-am fript de destule ori si am inteles ca nu prea e nimeni care face pomeni.
acum ai ajuns sa il platesti si pe ala si pe jbl...

lasa ca tot raul spre bine iese urmatorul setup de sa moara lumea

p.s te blesteama lumea ca iti merg eriocalonii
donez cateva varfuri de Heterantera Zosterifolia.... sa nu le mai arunc
e criminal .da nu credeam ca o sa vad la tine vre`o data Sclari. in general pesti mai mari de 3 -4 cm da la scalari never ever. oricum e exemplar;)
valeu ai scos untu` din plantele alea.
sincer are pontentual the tree of life;)
probabil acvariul tau nu este foarte bine plantat si. sau pestii nu au un refugiu.
da stie controllerul de la dupla sa faca toate astea?
si daca e nu iei sonda de la noi
mai e valabil?
daca dai o coasa in proserpinaca palustris as vrea si eu
da chiar sunt timizi adica eu am tot incercat sa ii fac sa iasa.
daca le dau grindal si nu ma misc ies si ei ca le place.
pe noni chiar ii vezi astia sunt cu adevar niste pesti timizi care beneficiaza si de ascunzisuri o gramada, datorita dimensiunilor lor reduse
sa-ti traiasca si sa se inmulteasca
da uite ca am uitat de molly balon si chiar cred sa tin ca asta este. acum imi explic si de ce nu erau solzii zbarliti.
acum daca ai inceput tratamentul cu omnipur si temperatura ridica fa-l pe asta.
dupa treci la falgelati
da-i bice.
eu sunt interesat iti las pm
valeu 30 litrii pe zi e chiar putin....
ar fi super tare un schimb la picatura... dar ... mai dificl cu amplasarea acvariului.
da am inteles ca orice osmozor e bun si ca nu conteaza pe care il cumpar pentru ca diferenta este de debit, si cum zici nu o sa avem niciodata presiune sa mearga osmozorul la valoarea pe care o are.
o intrebare: te crucesti la ce ramana pe filtru(si prefiltru) ?
am inteles. multumesc frumos, chiar mi-a mai zis cineva ca folosea un filtru inainte de osmozor. tu ce folosesti?
n-are nimeni nici o opinie?
dintre cele 2 alese de mine? ca restu nu mai intereseaza singura diferenta nu este de calitate a apei ci a numarului de litrii si a memebranei.(fiabilitate)
nu ma pronunt definitiv, mai asteapta si alte raspunsuri dar cred ca pestii tai au mai mult decat gris si flageli intestinali. mai au si dropsy uite aici http://www.fishdeals.com/fish_diseases/dropsy/ si mai dai un search pe forum
da nu zilnic saptamanal ... scuze...
filtru e mic pentru ce ai tu acolo.. daca vrei sa pastrezi acvariul in viitor iti recomand un filtru extern. la capacitatea acvariului tau e de ajuns si un tetratec ex600. gasesti daca nu neaparat in magazin si pe forum . evident nu-i musai
sa fie tetratec. poti sa pui un anuntz la cumparari si astepti sa vezi ce oferte ai . si te orientezi in functie de buget si produs.
Asta ar fi unul din lucrurile esentiale. ia-l pe asta si dupa te ajumtam sa il faci mai dragut

ce ar trebuii sa faci acum: schimburi de 2 ori pe saptamana de 15- 20 litrii, si aspiri doar o data substratul.
pentru fecalele respective urmeaza tratamentul de care iti ziceam e foarte simplu chiar si prietena mea il face ;)

pentru gris(punctele albe) - da-i la search si vezi cum au rezolvat altii probelma.

ce filtru ai? si cata apa schimbi zilnic?

Forum Index » Profile for adu » Messages posted by adu
Go to: