deci pe cine sochez

?

??
cam asa arata acum scapeul meu

sariti cu pietre
De ce e in starea asta? Pentru ca am primit niste plante pe care intentionam si inca intentionez sa le pun in acvariul cel mare(275 l) care urmeaza sa vina(de vre`o 3 luni t0t incerc.... - acum sunt la a 2 a incercare la al 2 lea acvariu

- ma rog mai multe detalii si peripertii cu acvariul va dau in jurnalul acvariului cu pricina).
eeeee, ideea este ca s-a amanat si inca nu este gata si normal ca plantele nu s-au oprit din cretere! si nu pot sa renunt la nimic ca toate imi plac. heterantera z o tin pentru inceput sa nu ma umplu de alge. blixele raman, limnophile si ele , eustralis nu mai vorbim, micrantemnum moss utricularia, cuba, un fir de rotala

(care o sa ajunga ditamai tufa

un pogostemon niste echinodorusi tenelus si un eriocaulon cinereum. toata abia asteapta sa junga in marele acvariu.
deci momentan este un depozit.
o sa si tund varfurile alea, si o sa va arat poza.
nu mai ferilizez, decat asa o data pe saptamana doza zilnica. si nu prezinta carente... ciudat fenomen .... fac asta ca si asa cresc repede... nu stiu cum se face. singura schimbare pe care a primit`o acvriul meu in afara de ce stiti este apa de osmoza.
in rest uitativa si dati cu piete
a da si multumesc pe calea asta lu domnu ciprian = pentru cantitatea de plante - ca de la el sunt