[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema ramirez electric blue  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Alex92
Member

IP:

Am observat de azdimineata ca un ramirez are pe o partr fata albastra spre vanat ca si cum ar fi fost lovit iar cealalta parte e normala... Problema e ca nu e albastrul acela pe care il reflecta ei la lumina si e mereu asa, vanata di doar o parte. Este o boala ceva ?
Gege
Senior member

IP:

Sa ii dea cineva block acestui pusti. Ma irita maxim postarile lui. Omoara pestii mai ceva ca ISIS, bai baiatule dai delete la cont si lasa-te de acvaristica, te-a durat in .... de postarile si sfaturile noastre. Omori frumusetile de vietati, chiar asa nu te duce deloc materia cenusie, chiar nu ai mila de ele? Da, este boala prostiei tale.. ma scuzati, dar nu se mai poate..

This message was edited 4 times. Last update was at 22/04/2016 08:52:27

Niciodata nu e indeajuns in acvaristica
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/48013.page
Alex92
Member

IP:

Cred ca esti un oltean dupa halul in care vorbesti. Asta iti este educatia, ti-o spun cu parere de rau
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Alex92 wrote:Cred ca esti un oltean dupa halul in care vorbesti. Asta iti este educatia, ti-o spun cu parere de rau

Zi-mi ca oltenii sunt needucati ! Un peste albastru are o pata albastra... cam asta inteleg eu din prima postare, poate daca pui o poza ajuta pe cineva, dar na tot nu intelegi ce ti se spune.
R4du
Member
[Avatar]

IP:

Alex92 wrote:Cred ca esti un oltean dupa halul in care vorbesti. Asta iti este educatia, ti-o spun cu parere de rau

Colegu, de unde ai dedus tu ca oltenii sunt needucati? Doar ca idee asa, sunt foarte curios.

Un geniu este neinteles, dar daca nu te intelege nimeni, nu inseamna ca esti geniu.
[WWW]
Gege
Senior member

IP:

De la mine cred ). Sa nu vorbim despre educatie, aici vorbim de acvaristica, de pestii aia care ii omori si ii chinuiesti voit, ca refuzi sa asculti sfaturile noastre ;). Dar limitarea te-a oprit numai la educatie, ca deh, ce sa zici si tu.

This message was edited 1 time. Last update was at 22/04/2016 14:55:29

Niciodata nu e indeajuns in acvaristica
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/48013.page
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

@trasalica, crezi ca ai rezolvat ceva daca-l jignesti? Nu o sa inteleaga esentialul.

@severum, fratzi-wear, in locul tau as tine pentru eu-l interior parerile. Ai cerut sfaturi, ti s-au dat, ai facut ce ai vrut, iar acum te comporti de parca le stii pe toate. Si cu cine faci asta? Cu cei care sunt incapatanati, asa, ca tine.

@R4du, nu scrie nicaieri ca olteni-s needucati. Geast seing

Nu vreti voi sa fiti constructivi si sa evitati polemicile inutile, mai ales cand nu se generalizaza?
Hai sa ne vedem de acvaristica, ca de asta suntem aici!

This message was edited 1 time. Last update was at 22/04/2016 15:23:27

Mama prostilor e mereu gravida!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: