[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: quaz
Forum Index » Profile for quaz » Messages posted by quaz
Ai PM.
Salut !

As dori o parere, a folosit cineva spartura de corali din link-ul de mai jos ? Mentionez ca am un tanc de 500 si cred ca voi avea nevoie de 2 saci, asta a fost tot ce am gasit la cantitate mare si la o granulatie care sa-mi convina.

https://www.echipamenteacvarii.ro/Spartura-de-coral-3-5mm-sac-20kg

Daca are cineva si vreun sfat gen spalare, etc, inainte de al baga in tanc, ar fi super.

Multumesc !
Superb !
Ce granulatie ai la nisip ?
Salut !
Ai PM.
Salutare ! Este cineva pe aici caruia nu-i mai are loc morena in acvariu ? Am un tanc de 500 care asteapta oaspeti.
Daca are cineva de vanzare, astept oferte !
Multumesc !
Salut ! Ai PM.
Cumpar !!
E varianta cu wi-fi ?
Salut !
Daca vrei cuburi ptr reproducere discusi, am eu. Patru.
Ai un mesaj de la mine pe privat pentru duze. Facem ceva ?
Cat a "produs" pina acum ?
O fotografie cu grasana se poate ?
Salut !
Ma inscriu eu la mancatorii de aiptasia...
Daca mai sint disponibili, vb pe privat.
Ai PM.
Am vazut aceste viespi inca de acum vreo 15 ani in zona Periteasca-Holbina !! Zboara atat de greoi incat le taiam din zbor cu cutitul !!
PLM, chiar ma gandeam si eu, mi-ai luat-o inainte...
Caz inchis !
In postul de care pomenesti este vorba de o firma, daca ai observat. In cazul de fata este vorba despre un coleg de forum si trebuie tratat cu respectul cuvenit.
Parerea mea.
Bineinteles ca te gandeai ... Negocierea o duceai in privat daca erai chiar interesat.
Dar de unde stii tu de unde l-a cumparat omul , cind, poate a dat 150 pe el ?!!! Si poate e mic, poate e mare...
E treaba omului cat cere !
Daca nu te intereseaza, lasa omul in pace...
Mai asteptam pareri...

Forum Index » Profile for quaz » Messages posted by quaz
Go to: