Message |
|
timrelu wrote:
Nu te-ai prins ca topicul tau e putin pe langa .
Sa recapitulam tu vrei anemona (am inteles asta), ok dar cauti o anemona de la cineva care are alge in acvariu ca sa poata folosi produsul tau, pentru mine rezulta ca cele doua nu prea sunt compatibile .
Ori ai alge si parametri la apa nu sunt chiar ok ori ai anemona si nu ai nevoie de zeama .
Asa ca iti recomand sa vinzi dracia (eu nu mai sunt interesat ) ca anemona nu capeti.
PS : O sa te las in pace chiar sunt curios daca iti da cineva o anemona . sa ne zici si noua .
Prietene, daca vrei misto, o sa cer administratorilor forumului sa mute conversatia la Carciuma. Te-ai gandit , ca poate, am mai multe acvarii ??? Sau poate au si altii mai multe acvarii ???
Te rog, scuteste-ma de grija ta.
Cand spui "noua", te identifici cu toti oamenii inscrisi pe acest forum ? Te rog , putina decenta.
Si sa stii ca multi vor donatii, dar nu se poate. Te regasesti printre ei, cumva ?
Te rog, abtine-te de la pareri, ca esti pe langa de cand ai citit topicul meu.
Esti chiar amuzant in anumite privinte , dar intreci limita.
|
 |
|
Cred ca te bagi cam mult in seama. Ai impresia ca esti amuzant ?
|
 |
|
Valabil !
|
 |
|
Las-o balta, te rog.
Cred ca am fost foarte clar in mesaj, nu era nevoie de lamurile tale. "Alte persoane" cred ca inteleg daca citesc anuntul.
Fara suparare !
|
 |
|
Precizare inutila... Am scris asta in primul anunt.
Si nu vad de ce m-as plange, sta bine la mine.
|
 |
|
UP !
|
 |
|
Up !
Nu are nimeni alge in acvariu ??
|
 |
|
Up !
|
 |
|
La tine am vazut ca a avut efect dupa 7 aplicari, la mine se vad modificari dupa doar 2...
|
 |
|
Salut !
Intrucat am comandat doua recipiente si este prea mult ptr ce am nevoie, dau la schimb produsul de mai sus, doar contra anemona.
Are 473 ml, este exceptional, la mine isi face efectul dupa doar doua aplicari.
Astept oferte pe privat.
Multumesc,
Bogdan
|
 |
|
Up !!
|
 |
|
Testul expira in 08-2019, deci este OK. Am facut si un test la apa direct din osmozor... Lacrima. Deci varianta asta pica.
|
 |
|
koala wrote:- Am avut si eu reactor din ala, tot cu spartura de coral... daca "picura" asa cum trebuie, atunci problema este la teste. Vezi sa nu fie testele expirate.
- Nu are ce sa "se decicleze", e doar o incinta inchisa in care intra apa pe o parte si iese pe partea cealalta.
- Daca imi aduc aminte, are o pompa (fro' 1000 l/h) care e responsabila cu recircularea... debitul de iesire se regleaza separat. NU are ce sa se strice, atata vreme cat pompa merge si furtunele nu-s colmatate.
- Eu "spalam" furtunasele alea la 5-6 luni, pentru ca se depunea pe interior un strat de bacterii/mucus care obtura canalul.
Stiu ca ai avut, l-am vazut pe viu cred... De aia am si avut incredere sa iau si eu un astfel de reactor.
Asta cu testele expirate este chiar tare... NU m-as fi gandit ! Si cred ca ai dreptate, in bazin ( 500 litri ) am decat o morena mica si doua serpent star si imi arata peste 100 nivelul de NO3 testul de la Salifert. O sa ma uit sa vad daca chiar este expirat.
|
 |
|
S-a deciclat.... Scoate apa la fel ca cea care intra.
Nu cred ca trage aer fals, nici furtunele nu cred ca sint infundate. In logica mea, daca ar fi o problema de genul asta nu ar trebui sa aiba debitul constant la 1 picatura pe secunda. Poate gresesc in logica asta ?!
Reactorul a functionat OK, de cateva luni insa nu mai face treaba.
Nu am bagat nimic in el de cand l-am cumparat. Doar spartura si atat.
Am incercat sa il tin si cu iesirea stupata, sa cicleze in el apa, vreo saptamana.
|
 |
|
Up !
|
 |
|
Cam asa arata reactorul cu trei corpuri. Scurgerea este dusa intr-un alt reactor anti-fosfati, de unde iese 1 picatura pe secunda :
|
 |
|
Salutare tuturor !
Am o problema mare, nu reusesc sa "amorsez" un reactor la picatura, nu stiu cum , dar s-a deciclat. Imi scoate apa la fel ca cea din tanc.
Orice parere, idee, sfat este binevenit !!
Multumesc !!
|
 |
|
insoso wrote:Salut
Are Ionu? Marcu - 0763652713
Blonda sau bruneta ?? Vad mai sus ca exista si varianta europeana !!!
|
 |
|
Scuze, am gresit, MURENA.
Ce bine ca mai apar oameni noi pe forum, mai destepti.
|
 |
|
Up !
|
 |
|