| Message |
|
|
Imi place cum arata acavriul,
|
 |
|
|
nenea @alber are dreptate si memorie buna  ,
nu stiu daca subsemnatul a spus cu ciclarea dar e bine pe viitor sa stii, iar asculta si de @dolly
speram sa fie bine cu acvariul si pestisorii
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Da,
de obicei cind am luat plantele,primul lucru am scurtat radaciniile cu o foarfeca,apoi am indeparta frunzele mai mari.
Inteleg ca nu ai substrat fertilizant dar poti merge cu Co2 bomba,ori sa folosesti de easy life (carbo,prfito etc)
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit intre noi  ,
poate ne spui mai multe despre acvariu,filtru,iluminare,incalzitor,substrat,fertilizant,plante si pestisorii
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit intre noi
|
 |
|
|
Salut
imi place prezentarea si acavriul... cred ca iti lipsesc niste roci  si deja s-a conturat
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit intre noi
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit  ,
|
 |
|
|
Imi pare rau, cind i-ai achizitionat ai pus direct in acvariu ori ai climatizat pestisorii?, totusi interesant dupa atitea zile sa se manifeste asa
|
 |
|
|
Bine ai venit
|
 |
|
|
Sunt de acord cu Radu.U, nu-ti face probleme iar dca funct incalzitorul se va ridica la temperatura setata de tine
|
 |
|
|
echinodorusi,anubiasi,nana,petit, valisneria ceva care se intretine usor ca incepator
|
 |
|
|
Salut
Imi palce acvariul ,a inceput sa se contureze
|
 |
|
|
imi place cum ai inceput,rabdator sa vad cu plante si pestisorii
|
 |
|
|
Salut
sunt sigur ca vei face treaba buna dar nu as amesteca cele 2 specii,cum stii zebrele provin din arial asiatic si cardinalii de amazon,hotareste-te la una si la fel cu plantele
|
 |
|
|
Alina,
Bine ai venit
|
 |
|
|
@dolly
am inteles ce spui,scuze daca am lasat loc la interpretari,stiu ca sunt parinti buni dar am vazut si masculi mai puti parentali (procentul este fff mic).
@nick,asculta de dolly
|
 |
|
|
Salut
Bine ai venit
|
 |
|
|
lasa asta,tu sa ai un acvariu frumos si cu vetuitoare sanatoase