[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
nenea @alber are dreptate si memorie buna ,

nu stiu daca subsemnatul a spus cu ciclarea dar e bine pe viitor sa stii, iar asculta si de @dolly

speram sa fie bine cu acvariul si pestisorii
imi place @dolly cum ai punctat

Bogdan, imi place cum arata acvariul
Da,

de obicei cind am luat plantele,primul lucru am scurtat radaciniile cu o foarfeca,apoi am indeparta frunzele mai mari.
Inteleg ca nu ai substrat fertilizant dar poti merge cu Co2 bomba,ori sa folosesti de easy life (carbo,prfito etc)
Salut

Bine ai venit intre noi ,

poate ne spui mai multe despre acvariu,filtru,iluminare,incalzitor,substrat,fertilizant,plante si pestisorii
Salut

Bine ai venit intre noi
Salut

imi place prezentarea si acavriul... cred ca iti lipsesc niste roci si deja s-a conturat
Salut

Bine ai venit intre noi
Salut

Bine ai venit ,
Imi pare rau, cind i-ai achizitionat ai pus direct in acvariu ori ai climatizat pestisorii?, totusi interesant dupa atitea zile sa se manifeste asa
Bine ai venit
Sunt de acord cu Radu.U, nu-ti face probleme iar dca funct incalzitorul se va ridica la temperatura setata de tine
echinodorusi,anubiasi,nana,petit, valisneria ceva care se intretine usor ca incepator
Salut

Imi palce acvariul ,a inceput sa se contureze
imi place cum ai inceput,rabdator sa vad cu plante si pestisorii
Salut

sunt sigur ca vei face treaba buna dar nu as amesteca cele 2 specii,cum stii zebrele provin din arial asiatic si cardinalii de amazon,hotareste-te la una si la fel cu plantele
Alina,

Bine ai venit
@dolly
am inteles ce spui,scuze daca am lasat loc la interpretari,stiu ca sunt parinti buni dar am vazut si masculi mai puti parentali (procentul este fff mic).

@nick,asculta de dolly
Salut

Bine ai venit
lasa asta,tu sa ai un acvariu frumos si cu vetuitoare sanatoase

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: