Message |
|
Vezi la Peti. Am vazut ca are in stoc.
|
 |
|
Asta de la Red Sea?
Daca de asta zici, da, se gaseste fara probleme.
Ia-ti praf la 1 kg si iti ajunge pentru 10 litri de solutie.
|
 |
|
Eu foloseam pe vremuri, ala de la Sera si a functionat, dar sincer nu mai stiu cat puneam. Celelalte 2 nu le-am folosit.
In final, am mers pe Red Sea Reef Foundation B.
|
 |
|
E bine.
Ridica KH-ul ala pana la un 7,5-8 si gata.
|
 |
|
La multi ani !!!
|
 |
|
Mi-am adus ieri ce mai aveam de adus de la Peti (pompe,lampa,ATO,sare,piatra,nisip,etc.).
Piatra a fost bagata in otet deja.Va urma tratamentul cu clor.
|
 |
|
Poti sa pui bacteriile unde vrei, nu are importanta. In display, in sump, in reactor...e egal.
Important e sa aditionezi regulat.
|
 |
|
0,1ml - 0,5ml la 80L.Astea sunt recomandarile.
Eu as incepe cu 0,1ml la 100L.E mai bine si mai sigur sa incepi usor.Cand dozam vodka,eu asa am mers,ca sa evit boom-urile bacteriene.
|
 |
|
koala wrote:Sticla de plastic, taiata pe cur si pusa peste coral... ca un "capison".
Dai mancarea pe sus, iar crevetii "bat din buze a paguba".
+1
Exact asta iti scriam acum.
Daca nu vrei sa faci faza cu sticla,poti sa le dai crevetilor o bucatica mai consistenta,sa-i tii ocupati si in timpul ala hranesti fungia.Asa faceam cand hraneam sun-coralu.
|
 |
|
Incet,incet se umple de corali.
|
 |
|
|
 |
|
CreatoR wrote:Nimeni nu are nici o parere? E cumva vb de inmultire sau de excretie?
Excretie.
|
 |
|
edyr wrote:Nu ai fi primul care isi proiecteaza casa dupa acvariu...
+1
|
 |
|
Asa as face si eu, as reduce un pic lumina.
|
 |
|
Si asterinele.
|
 |
|
Lasa melcul acolo. E un collumbelid.Benefic.
Idem ,amfipodele.
|
 |
|
Eu am folosit pompa de 9000 la pozitia 4 si a mers fara probleme.
|
 |
|
Nu are nici un rost facut circuitul refugiu->skimmer->recirculare, ci doar recirculare->refugiu->recirculare,cu un split pe recirculare si un robinet,sa poti regla debitul pentru refugiu.Il faci mai inalt si ii dai o gaura ca sa-ti vina inapoi apa,gravitational,la recirculare.
|
 |
|
La multi ani !!
|
 |
|
Majano.
|
 |
|