[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
am inteles , ma intreb cum se va finaliza proiectul nou?? dar imi place si cel actual!
Salut

Bine ai venit intre noi .

arata frumos dar sa fiu iertat nu este cam micut bazinul ptr nr pestilor?
pai ce sa mai , felicitari si ape limpezi
@coana_andreea

te rugam de acuma inainte sa te exprimi mai putin cu gen ((2 sugatori ,arata ca dracu etc)

deci: trebuie sa iei acvariul de la a-z (ciclezi din nou,plantezi,substrat fertil,lumina etc)
recomand substrat jbl aqua base si peste jbl manado ori pietris inchisa granulatie 2-4 mm (le place neoniilor mai inchis si se face contrast)
plante: daca ai ales aceasta specie arial amazonian : echinodorusi,anubias,sunt usor de intretinut, poti si valisneria,moss
fertilizanti: feropol,feropol 24,co2, poti merge cu bomba,ori gama easy life (asteptam si alte pareri)
lumina: @djphazer a dat citeva idei
filtru este ok
pestiaracheirodon axelrodi,hemigramus rhodostomus (15 buc pe specie e ok), cory panda
temperatura 26-28 ok
@giany

ai gasit raspunsul ptr guppy care dorea ochii tai, asta spuneam si eu la inceput
@densipote
multumim pentru sprijinul aordat,..dar ar fi preferabil sa fi pus o traducere in limba romana (eu am inteles dar multi poate nu stiu ori nu mai au rabdare sa citeasca in engleza ,ei vor niste raspunsuri scurte ,concrete si la obiect)

inca odata apel, bietul om intreaba de compatibiliate cu ce are in acvariu si ar dori un raspuns ,probabil ptr fiecare specii in aparte care detine in acvariu, nu e mai corct sa spunem guppy merg cu aia si nu cu aia ?
@djphazer@
sunt total de acord cu tine, si eu am rhodostomus in acvariu cu creveti RCS si amano dar @Giany intreaba daca sunt compatibili guppy cu ei (nu sunt deloc cu RCS si eu strict la RCS m-am referit) in rest cu pestii lui guppy sunt compatibili
dar cu siguranta vei hrani bine guppy cu RCS
nu stiu cum sa te mai laud,sincer vorbesc... MAGNIFIC
ma bucur ca este intelegere si cooperare , vedem colegii experimentati ce sugestii dau
@cheloo

nu cred ca s-a lansat acet topic in ideea de a ne contrazice ci sa ajutam un coleg, iar bunavointa si suportul oferit de @alber ne da unele explicatii,putem trage concluzii .
nu contrazic nici filmele aduse ca argument pro/contra (depinde cu ce camera s-a filmat,lumina de incapere,substartul cum reflecta etc) e irelevant ,important sa il ajutam pe @donpisote.
multumesc
nu cred ca este cazul sa pui intarituri la dimeniunile astea, important acum sa lasi cel putin 2 saptamini nemiscat
vorba lui @klayus,
neoanele aquarelle deloc nu sunt cu spectru roz,spun din exeprienta ca am ,scoate in evidenta culoarea pestilor ,iar ptr plante e slab daca nu as folosi gama completa easy life nu stiu ce s-ar intimpla,noroc de osram
Sa-ti traiasca nepoteii
Salut

Bine ai venit intre noi
am inteles @Bogdan acuma. eu sunt sigur ca va fi frumos in final
Bogdan

cred ca ar da bine si niste roci/pietre,
da imi placea, ma scuzati nenea @alber,am sarit peste 2 anunturi,ori cel putin la mine nu a aparut, de asta si revin,
imi cer scuze @alber,retrag cuvintele,

klauss74 imi pare rau
nenea @alber,fara suparare in ultima vreme vad ca esti mai acid,nu inteleg de ce! (nu interpreta te rog )
normal ca imi place cum arata acum acavriul,am citit de la inceput topicul,are atasate poze ,descrierea cum a inceput setare,ce a folosit ca substrat etc, repet !!! am zis ca imi palce avind in vederea ca a prezentat istoricul lui .
iar nu imi sta in caracter sa spun cum a trebui sa-si amenajeze dpdv estetic,fiecare are gusturile lui si de cit sa aud ca nu e corect asa ori asa,nu ma amestec
ce frumos arata acuma nenea alexacv acvariul

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: