[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb

te referi la capac?
cu siguranta neoanele vor mai incalzi putin apa cit functioneaza in timpul zilei.
eu sincer as monta un cooler 12w de pc in capac sa scoate caldura degajata si nici nu se vor forma vaporii,as prefera ca plantele sa beneficieze din plin de lumina
asteptam si parerea altor colegi
Bine ai venit

pare promitator palnul tau,asteptam poze noi cind incepi setupul si evolutia
Sa nu iei in nume rau ,dar cu putina rabdare si tigari vei gasi multe informatii,articole postate pe acest forum bine pus la punct,referitor,ciclare,filtrare,lumina,temperatura,plante,fertilizare etc

Totusi incerc sa raspund:

Ai un acvariu de 55l brut
ai pesti din ariale diferite care cer anumite conditii (gurami,zebre,betta sunt asiatice ;vaduva neagra sud american)
temperatura care este in acvariul tau este smilie ,minim 25 grade trebuie sa fie

Filtare: vezi ca Human Face a dat citeva idei

pesti: 5-6 litri pe buc iar cind cresc mai adaugi inca 2-3 l /1 cm, vezi ce pesti ai si facui un calcul

Bine ai venit
@danc

sunt de aceasi parere cu @gengiskhan

trebuie neaparat sa renunti la un tub de neon,cred ca vrei sa fie frumos si bine iluminat dar lasind aceasi putere si 6 ore nu faci decit sa cresti algele (pina se cicleaza),mai degraba mergi 8 ore cu o putere de watti mai mic

da ,si numarul mai mare de RCS cu siguranta vor face curatenie dar am o teama ptr ei din cauza axelrudi (le plac crevetii mai ales cind cresc), nu prea au unde sa se se ascunda in acvariul tau RCS-si!
mda,
acuma stind strimb si gindind drept, crezi ca este ok acvariul tau?,nu ma refer estetic (gusturile nu se comenteaza) dar sunt conditii optime ptr acei bieti pesti?
lumina,mediul filtrant,coloana apei,numarul de pesti? ,ai ceva specii care sunt de banc (ca si cum as sta intr-un bloc de 5 scari si locuim 8 pers)

eu zic ca ai potential si poti face mult mai mult
La multi Ani Andrei
Am inteles,
incearca sa scoti pietrele din bazin si curata bine cu o perie ori
sa mergi 3 zile cu acvariul complet acoperit (patura,ceva care sa nu permita lumina) si scoti din functiune neoanele.
Danc

ma gindesc ca sunt prea multi watti la acvariul tau desi timpul de functionare 5 ore,hm
parametrii apei arata ok (parerea mea)
am inteles CO2 ,2 bule /sec dar nu mai inteleg de ce pui 4ml de easy carbo la 70 si litri net?
clar spune producatorul 20 picaturi = 1ml la 50 litri de apa, oare surplusul de co2 sa ajute la dezvoltarea algelor? aici sa fie un dezechilibru?
de obicei cind se face ciclarea bazinului apar aceste alge,cred ca nu treb sa iti faci probleme

asteptam raspunsul lui @Radu.U in aceasta problema
Ciprian

ptr safe-ul pestilor si nu numai, fierbe radacina de vita,te umplii cu alge si probabil cu altele,spun foarte bine colegii mai ales Radu.U care are cu experienta ,
iar poti ancora cu niste pietre pui cumva pe radacina,gasesti o modalitate
diana-i wrote:Sa mai iau 2,3 ancistrusi?
Pai am 4 albino mici(2-3cm) ..eu ma gandeam sa fac carou 2 din ei cand mai cresc si le stabilesc sexul..
Balck moore am vrut tot timpul ..black moore ramane Din punctul meu de vedere sunt cei mai frumosi

daca doresti sa ramai cu balck moore nu are sens sa faci alt setup,mai adaugi plante cryptocoryne si valsneria gigant si cu asta gata.
Oricum pleco si cory nu merg cu ce ai,dpdv temperatura si arial

Postul se poate edita in timp de 30 de minute de la apasarea butonului "submit".
Alber
Salut

Bine ai venit intre noi
astept cu nerabdare sa faci o sedinta foto cu pc.ciprian
corect in dreapta parca vad frunzele de pe margine deteriorate,
in rest e super fain
Nu cred ca treb sa faci probleme la alga asta, cu siguranta anubiasul este direct in bataia luminii,le place mai la dos
Tare frumos a iesit ,
am o tema pe acel echinodorus din mijloc,nu imi plac frunzele,culoarea e super,totusi fertilizare e ok,de ce are marginile asa?
sa incerci paralel si profito

HEllo

Bine ai revenit
Gianny

ai pus o intrebare mai dificila,sunt multe specii de pesti care convetuiesc foarte bine cu creveti. Nu e mai bine sa ne spui, la ce specii de pesti te hotaresti sa ramai in acvariu???.. si apoi te sfatuim!

Cu ce specii de creveti vrei sa habitezi acvariul?

Crevetii poti tine si intr-un acavraiu min 10 l daca le oferi conditii.
Bitanu

Felicitari ptr scalari, sunt frumosi , proaspat bunic
Salut

Bine ai venit intre noi

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: