[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
trebuie sa se formeze coloniile de bacterii ptr a nu a avea probleme cind introduci vietatiile
@pomi

am avut, tinut iratherina tot intr-un acvariu de 40 l si ceva. Adevarul un acvariu cu capac dar pe ei vedeam mereu inotind in coloana apei doar mijloc si inferior.
Vara mai scoteam capacul la acavriu stind la etajul 10 cuptor era in camera ,nu am vazut niciodata sarind.
hmmmmmmmmmmm

@pomi ,vorba lui nea @alber referitor la iratherina (am avut si eu )
uite un mic filmulet si poate te convingem sa habitezi noul acvariu
http://www.youtube.com/watch?v=_-o9Yp3Liuw
Salut

Bine ai venit
Salut

Binen ai venit intre noi

faina prezentare
un mic comentariu: poti schimba incalzitorul de pe 150w pe unul de 50W? (este prea mult ce ai)
Fertilizare?
Salut

Bine ai venit intre noi
Cipriandeco

citind habitatul acvariului tau,acum spun ca este suparpopulat,sincer

1.in primul rind fara sa te dezamagesc creveti nu prea vei mai gasi pina dimineata
2.ai doua biotopuri
3. scalarii au nevoie de spatiu 1 buc/50l apa
4 neonii innesi temp max 23 grade ,apa mai acid
5.ramirezii nu uita sa pui o piatra cu suprafata neteda,ei sunt mai teritoriali si e bun ptr depunerea icrelor

ar trb sa renunti la citeva specii,e super aglomerat si sa adaugi plante
@antoniot

se vede super fain ,iese in valoare salcia,vazusi si plantele altfel aranjate,
bravo,felicitari
Salut

Bine ai venit,

ape limpezi
Bine ai venit
@Andrei Panainte si @djphazer

citind convingerile voastre nu a-ti facut decit SA-MI RECALCULEZ BUGETUL casei ,dao incolo de porc,cirnati cadouri etc ptr Craciun
ar fi interesant de achizitionat de la Ocean dar din pacate din ianuarie plec din tara,desi prin coletarie ar fi o idee
Andrei Panainte wrote:Uite cat am dat eu pe un acvariu de 65 litri . Deci acvariu +capac cu 1 neon +1 filtru intern pret total 165 ron , bonus un starte kit , acvariu marca ocean free , + 1 punga de manado de 10 litri inca 56 ron , +1 cutie florapol 100 15 ron , total 236 ron ;) Tin sa precizez ca este nou acvariu , nu este home made .

O intrebare, este pret cu TVA ori exprimat in EUR?
fiindca un acvariu simplu 60l tip hailea in pet shopuri din iasi sunt intre 245-280ron cu tva, cu un filtru intern,minciog,termometru, boyu identic
alt exemplu, acvarii la animax din carrefoure juwel 500

sa mai primesc si 10kg manado etc, rog site-ul dac ase poate fiindca la oferta descrisa sunt interesat sa achizitionez
salut

bine ai venit
salut

ne poti spune ce pestisori ai in acavriu ?
@alber promt si atent ca intodeauna,merci tare mult

@bilti, imi place sincer acvariul nano, sper sa nu gindesc cu gura deschisa in fata prietenei ,ma va pune la munca,e in stare (macar sa aiba unul pe birul la job)
@bilti

frumos nano acvariul,
este alta tau?, desi dupa dimensiunile lui ma indoiesc sa fie unul de 3.5l!
Salut

cred ca acest topic merge la sectiune cumparari
cu bugetul de care dispui sincer unul nou iese din calcul ,dar daca rasfoiesti la sectiunea vinzari de aici sunt ptr bugetul tau
Salut

Bine ai venit

vorba stimabilului coleg @alber, crezi ca scapi usor..poti veni in completare cu filtru,lumina
obligatoriu treb sa mai montezi inca 2 neoane daca permite capacul
toate acavriile de firma doatate cu capac au un mare deficit la capitol lumina.
e mai sanatoasa intreruperea iluminarii cum ti-am sugerat decit sa functioneze 4-5 ore si apoi pauza mare iar 5 ore,se face o mare carenta la plante (intr-o functionare de 8-10 ore continuu plantele fac fotosinteza,consuma co2 etc)

eu am fost multumit de combi test dar cu siguranta sunt si mai bune ,asteptatm pareri iarasi
Off-topic
sa stii ca voi urmari cu interes proiectul tau chiar daca voi pleca o buna vreme din tara,
cu siguranta gasesti cele necesare ptr paludariu

On topic
las sa contiunui topicul deschis
totusi nu poti da microsoriumul macar 3 frunze in spatele lemnului (nu desprinzi de roca )

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: