[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Viermi in apa tulbure  XML
Forum Index » Apa
Author Message
vlad.a
Member
[Avatar]

IP:

salutare...
Ieri am uitat lumina aprinsa vreo cred ca vreo 16 ore ... am 4x18w = 72w la 110l de apa ... s-a tulburat toata apa "peste noapte" si s-a depus "mazga" albicioasa pe geam, asta nu e o problema ca-s constient ca sunt alge... nu-mi fac griji... altceva ma nelinisteste pe mine... si anume niste mici viermisori albi, subtiri, foarte mici ~ 1-2mm lungime care se misca foarte agili prin "mazga" de pe geam...

Atasez si o poza in speranta ca-i poate identifica cineva sa stiu ce sunt si daca sa-mi fac griji sau sa ma bucur de ei... intre timp mai caut si eu pe net, poate gasesc ceva...

PS. am gasit... planaria se numesc.... o sa scap de ei incet si sigur...
[Thumb - IMG_0090.JPG]

This message was edited 1 time. Last update was at 10/12/2010 12:45:26

Acvariile mele: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15728.page#137004 & http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/14003.page#141253
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

salut

ne poti spune ce pestisori ai in acavriu ?

fostul user ozy
[WWW]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Fa un schimb de apa - 20-30% din vol bazinului si nu hrani pestii 2-3 zile. Tetrazona se va ocupa cu succes de planarii daca nu au altceva de mincare.
florin27
Member

IP:

Salut,

Cand aveam Oscari mi-aduc aminte ca am avut si eu astfel de viermi. Crecusera unii chiar mai lungi. Stie cineva cum apar?

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

florin27 wrote: Stie cineva cum apar?

Hrana in exces.
http://www.fishdeals.com/fish_diseases/planaria_white_worms/
Dragos Matei
Membru de baza
[Avatar]

IP:

vlad.a-n-a mai zis nimic ...
Si la mine sper sa fie aceleasi panarame :-P

Forever Two Wheels !!!
[WWW]
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

In general da. Si eu i-am avut. Numai ca vorba lui Eminescu, cum au venit, asa au plecat.
Cat despre hrana... nu neg, da la mine nu a fost cazul. Pestii mei vor mai mereu sa faca o petitie pentru portii suplimentare (care nu se aproba, caci guramii mei ar manca si din frigider daca ar putea si i-as lasa, sunt convins !).
Sunt o etapa din evolutia acvariului.

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)

Forum Index » Apa
Go to: