[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb

Bine ai venit intre noi
@merlin21
merci de raspuns,nu s-a racit instant apa dar era gerut in iasi iar in casa lasasem centrala la 18 grade,motive de a scadea temperatura
acesti mici pesti,miniatura sunt foarte firavi de fel.
in legatura cu poze,ma gindeam si eu sa atasez dar avind in vedere ca boraras au dim max 1,8 cm si un aparat kodak vechi,nu stiu cit de bine s-ar vedea!!!! + plus pantat acvariul

eu astept parerile voastre

merci
Salut

bine ai venit, asteptam sa impartasesti proiectul
colegi acvaristi,

intimpin o mica problema in acavriul nano,
15l,neon philips 8w,substart normal,acvariu ciclat de peste 8 luni
problema este cu pestii boraras maculatus,,sa nu uit ca mai este populat cu peste 30 buc RCS adulti si multi pui,anatoma helena 24 buc

de duminica dupa-amiaza am vazut la 2 femele si un mascul inotatoarele codale(cum se prezinta bifurcatia) una din ele lipseste,apar ca niste ciupituri,
am constatat duminica spre seara ca incalzitorul functiona led aprins dar temperatura apei era 22 grade ( cind am scos din acavriu surpriza era crapat cilindrul de sticla) care mereu era setat la 27, motivul declansarii bolii:

1. sa fie socul termic?
2.parametrii apei?

Nu stiu ce tratamet sa aplic din cauza RCS si melci?
ma gindeam preventiv cu un multicura!
primesc sugestii din partea voastra cu mare placere,
multumesc
Salut

Bine ai venit
Andrei

imi place evoultia acavriului fata de cum era prezentat la inceputul jurnalului.
Referitor la acele punctulete mici si albi este boala grisului.
Acuma sa scapi repede creste tmperatura in acvariu unde la 29-30 grade si in acest timp sa faci aerarea la maxim
super fain acavriul, am citit despre jurnal inca de la iceput si asteptam fianulul,jos palaria.
Imi place fundalul ,imi inchipui cum va arata cind va fi acoperit cu alge.
Ce as schimba eu pe acolo (gusturile nu se cometeaza), pietrele aranjate una linga alta pe mijloc, primele 2 din stinga as muta spre spate stinga si ceea mare alba mai spre spate linga anubias
@deltadunarii

sincer nu am vazut asa ceva pina acuma la nimeni care detin amano,
sincer ma depaseste si nu vreua sa ma pronunt la vreun tratament care sa faca rau in loc de bine,asteptam alti colegi care au patit ceva asemanator,
da eroare de conectare linkul atasat.
eu am cardina japonica de un an ,10 buc dar din descrierea ta nu am vazut asemenea manigestari,
posibil la napirlire nu s-au curatat bine inca.
mare grija la tratament,sunt sensibili tare,citeste cu atentie prospectul si nu te lasa la indemina vinzatorilor din pet shop ca e ok.
Salut

Bine ai venit intre noi
suna bien prezentarea poate niste poze sa ne delectam si noi?
Multumesc pentru ajutor ,
in final am gasit intr-un pet shop,luasem chiar ultimul,adevarul ca e un resun dar nu mai conteaza marca acuma.

rog un administrator sa inchida.
merci
@scificuss
merci de sfaturi ,
am gasit in piata si m-am ars de 2 ori,regalsem la 24 si ajungea temperatura pe la 28-30grade,
voi cauta prin pet shop ,aici pe forum daca nu voi comanda special
Stimati colegi,

apelez la experienta voastra ,
doresc sa fac un nano acvariu de 15l,popolat cu creveti si ma voi hotari ce plante vor fi.
Intrebare,nu gasesc incalzitor de 25w max, pot sa introduc unul de 50w?
multumesc
Salut

bine ai venit
faina prezentare., si cu acceptul tau poate incepem un setup frumos cu acvariul (substart,fertilizare,pesti etc ,vad un potential
Marius

procedura de sterilizare este ok si indeajuns
ptr a nu te chinui prea tare cu gaura,coajae este fff dura,eu am porcedat in felul urmator:
am luat bordmasina (burghiu) si am facut gaura cu un burghiu de 14,cu o pila ptr lemn am mai largit,

succes
Salut

bine ai venit
Willkomen Alex.

Bine ai venit intre noi
aici e rubrica unde treb sa faci prezenatre cu acavriul tau.
probail vei primi ajutor mai mult din ianuarie 2011 cin ma mut si eu in Stuttgart
Salut

Bine ai venit intre noi
suntem cu totii aici sa ne ajutam reciproc
butucea1989

Anatome Helena nu se inmultesc asa repede ( a nu face confuzie cu ce ai prin acavriu cum le spunem noi MAIDANEZI),ori melcii pomacea,tuberculata.
poti sa mai pui frunze de salata bine spalata seara iar dimineata scoti cu melcii care devoreaza,tot asa pina vei scapa
sunt pesti din psecia botia ori melci anatoma helena (numiti si melci asasini)

avind in vedere volumul acavriului nu recomand botia ,cresc mari si unele varietati se simt bine in grup

cel mai bine sunt melcii asasini,vei avea succes cu ei

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: