[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un salut pentru toti forum-istii  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Radu21
Unripe member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Radu. Am 41 de ani. Sunt din Arad, dar de ceva vreme am plecat din tara. Am facut - relativ recent - o pasiune pentru acvaristica...pasiune pe care incerc sa mi-o cultiv. Studiez deja de o buna bucata de vreme informatiile pe care le posteaza cei mai experimentati acvaristi de pe acest forum...si ii felicit cu aceasta ocazie pentru eforturile pe care le-au facut si le fac si la ora asta. Despre mine...am facut si eu (ca mai toata lumea) greselile de inceput...si pe care la ora asta incerc sa le evit. Mi-am cumparat in prima faza un acvariu de 200l..in functiune..as putea spune. N-am stiut multe treburi in prima faza si ca urmare...operatiunii de cumparare nu au rezistat decat cei mai rezistenti dintre pestii pe care mi i-a dat fostul proprietar. Apoi...incetul cu incetul am incercat sa inteleg mecanismele de functionare ale acestei arte - acvaristica. Apoi am mai achizitionat un acvariu tot cam de aceleasi dimensiuni - 200l - in care tin la ora asta doar pesti discus - alevini. Apoi..."boala" mi s-a agravat...am mai cumparat un acvariu de vreo 300l..in care m-am gandit sa tin doar pesti..."rai"...oscari, cutit, arowana, roca. Relativ recent am mai facut 2 acvarii mici pentru guppy. Toate acvariile le am plantate. Fenomenul interesant este ca doar intr-unul am instalat un sistem de CO2. In celelelte nu. Totusi, plantele o duc de minune in toate, fara diferente notabile. Atat despre mine. va multumesc si sper ca intrebarile mele viitoare sa nu deranjeze. Sa ne traiasca bine...pestii!
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare si bun venit pe forum !
Interesanta colectie. Deja sunt cu ochii pe acest topic. Sper ca ne vom delecta si cu niste imagini cat de curand. De mult n-am mai vazut un balaur de arowana in toata splendoarea lui .

.
[Email] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

No, cum se spune pe la voi
Hola amigos,
nu putem sa-ti uram decit succes in pasiunea ta
Si sa fii sanatos .... ca microbul nu are leac

Ogar batrin dar.... cu miros fin
cyp
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit Radule si spor la invatat,mult succes
[Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

bine ai venit Radule !
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare si bine ai venit. Frumoasa prezentare si curajos inceput in acvaristica. La numarul de acvarii ma refer

Radu21 wrote:doar intr-unul am instalat un sistem de CO2. In celelelte nu. Totusi, plantele o duc de minune in toate, fara diferente notabile.

Fara diferente notabile, deoarece plantele (pentru a se dezvolta cum trebuie) mai au nevoie si de altele, nu doar de CO2. Adica lumina, si fertiliare (micro si macro). Doar cu CO2, mai greu sa ai diferente notabile
Dar discutam despre asta in topic dedicat. Facem noi un acvariu ca lumea, ca-n 200 de litri e loc, nu gluma

This message was edited 1 time. Last update was at 12/12/2010 20:13:25

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit intre noi

fostul user ozy
[WWW]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: