[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
mi-a fost de ajutor explicatiile tale,voi incerca sa mut femela maine intr-un alt acvariu
Buna tuturor,

Am achizitionat nu de mult o pereche superba de microgeophagus. Problema mea este urmatoarea desi m-am documentat destul despre aceasta specie.,ieri dimineata a depus femela icre in nr destul de mare pe o piatra cu suprafata neteda.
De aseara am vazut un comportament ciudat la mascul anume fugarea femela prin tot acvariul,mi se parea ca o ciupeste desi ma uitam atent nu am vazut urme de rani pe femela.
aveau momente cind statea amindoi deasupra icrelor si aerau, azi dimineata femela am gasit intr-un colt al acvariului foarte activa iar masculul la icre.

Intrebare,cine a detinut ori stie din experienta despre aceasta poate spune aceste comportamante?

multumesc
Salut

Bine ai venit intre noi
Salut

Bine venit intre noi
ahhhhhhhhh,deci nu sunt singurul care are acavriu fara substrat fertilizant ,

sincer nu am cuvinte @mogo ref la acvariul tau, e demential,cred ca e unul din cele mai frumoase postate pe acest forum,

off topic, voi reveni zilele astea cu acvariul meu mic modificat.
Salut

bine ai venit
Salut

@Mogo este abolut incintator acavriul ,daca ar afla amazonul s-ar muta in acvariul tau (glumesc)
cum ar arata daca ai pune inca ceva blyxa in partea dreapta al acavriulului unde sunt pietrele? sa faci 2 tufe mari
daca ai incerca sa faci un upload pe picasa?
Salut

Bine ai venit si ape limpezi
Salut

Bine ai venit
Salut

bine ai venit
salut

o poza se poate atasa,in tara trimiti?
pai incepe sa prinda contur acvariul,as completa cu: incearca sa aduni ludwiga una linga alata sa artate ca o tufa,
poate faci rost de forum si niste moss sa imbraci lemnul
Salut

bine ai venit
Hello

Bine ai venit
citeste te rog materialele puse de Dolly la dispozitie si paralel te ajutam si noi
Salut

Bine ai venit intre noi

imi plac acvariile si mai ales discusii
stali linistit,e ok
Salut Alin

Bine ai venit intre noi
Salut

Bine ai venit ,again
Salut

Bine ai venit intre noi

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: