[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
trandafir
Junior member

IP:

Salutare! Numele meu este Roxana Trandafir si sunt de la mare, mai precis din Eforie. Inainte de toate vreau sa stiti ca sunt incepatoare si intr-ale acvaristicii, dar si intr-ale butonatului, asa ca daca fac prostioare rog sa nu fiu criticata prea aspru. M-am inscris pe acest forum deoarece am nevoie de sfaturi in ceea ce priveste acvaristica. dar haideti sa va spun cam cum am intrat eu in aceasta minunata lume. In octombrie am cumparat primul peste un betta rosu superb,pe care l-am pus intr-un bol si pentru ca mi se parea mie ca este cam singur i-am luat si o femela, dar se bateau. Dupa vre-o saptamana am mai cumparat inca una, m-am gindit ca daca are mai multe femele isi alege una cu cara sa nu se bata, dar nu a fost asa............intr-un final au sfirsit de mina fiului meu de 5 ani. Acum am doua acvarii, unul de 60litri cu o pereche de betta si 5 scalari si unul de 25 litri cu 2 carasei ,2xifo, 2moly si 3 gupy. Stiu ........nu ma certati, acum vreau sa le fac un acvariu mai mare la scalari. Promit sa revin cu poze cand voi invata sa butonez mai bine si sa pun si poze. Va urma.........
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit, pentru ati fi mai de folos fati un topic la coltul incepatorului, iar asta va fi doar pentru urari de bun venit.

Ape limpezi!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit iti urez si eu.

Ma mananca...degetele asa ca nu mai astept sa deschizi alt topic, ca-ti spun acu.
trandafir wrote:unul de 60litri cu o pereche de betta si 5 scalari

Aici ai o mare incompatibilitate. N-au ce cauta Betta cu scalari. Iar pentru un scalar sanatos si fericit ai nevoie de 50 de litri de apa.
trandafir wrote: unul de 25 litri cu 2 carasei ,2xifo, 2moly si 3 gupy

Total gresit. Carasii, la fel ca scalarii, au nevoie de o filtrare beton si 50 de litri de apa/buc. Te-as sfatui sa renunti la ei.

In rest, numai bine si..."Trandafire, Patraulea, dormiti ma?"

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine venit intre noi

fostul user ozy
[WWW]
trandafir
Junior member

IP:

Multam de sfat alber, dar oricum pe cei din acvariu mic m-am gindit si eu sa-i dau, iar ptr betta am deja 2boluri pregatite de la primii beta pe care i-am avut. La scalari mai astept putin sa vad daca se formeaza vre-o pereche, desi cred ca sunt slabe sansele pentru ca am un mascul care ciufuleste tot ce-i iese in cale si sunt nevoiti toti sa stea ascunsi de "calau", cum ii zic eu. Oricum vreau sa le fac unul mai mare,iar pe cel de 60l sa-l vind ca se string prea multe acvarii in casa.

Forum Index » Despre noi
Go to: