[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Va salut !  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Ancistrus
Member
[Avatar]

IP:

Cristi ma numesc si sunt acvariholic inca de prin 1980. Momentan detin un acvariu Eheim MP AquaPro 80 120 litri, cu cory sterbai, rasbore, ancistrus si endleri.
PS: Stiu ca ma prezentasem mai demult... dar nu mai sunt sigur
[Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Ancistrus wrote:Cristi ma numesc si sunt acvariholic inca de prin 1980.

Bine ai venit Cristi
Da' numele, numele care e ?

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum, eu o sa fiu mai indulgent ca colegu' si o sa iti cer doar cateva poze cu acvariul, eventual un filmulet, doar daca vrei bineinteles.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
Ancistrus wrote:PS: Stiu ca ma prezentasem mai demult... dar nu mai sunt sigur

Oare?
Oricum ar fi, asta nu te va impiedica sa o mai faci inca odata asa cum trebuie - nume +prenume, corect? Haideti oameni buni, chiar trebuie sa ne rugam de fiecare in parte si sa ducem atita munca de lamurire pentru o simpla prezentare?...

Si mai am o mare rugaminte la tine - apreciem cu totii cunostintele tale, dar nu mai dezgropa topicuri vechi de citiva ani. Sunt atitia membrii in momentul de fata care au o reala nevoie de ajutor si asupra lor ar trebui sa ne concentram atentia, fiecare in masura in care poate.
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Bine ai venit si ape limpezi

fostul user ozy
[WWW]
Ancistrus
Member
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Oricum ar fi, asta nu te va impiedica sa o mai faci inca odata asa cum trebuie - nume +prenume, corect? Haideti oameni buni, chiar trebuie sa ne rugam de fiecare in parte si sa ducem atita munca de lamurire pentru o simpla prezentare? Si mai am o mare rugaminte la tine - apreciem cu totii cunostintele tale, dar nu mai dezgropa topicuri vechi de citiva ani. Sunt atitia membrii in momentul de fata care au o reala nevoie de ajutor si asupra lor ar trebui sa ne concentram atentia, fiecare in masura in care poate.

Am gresit ENORM si imi cer scuze ca am dezgropat acel topic vechi de... 8 luni, dar fiindca era pe prima pagina de topicuri chiar nu m-am gandit sa fie asa de vechi (am editat asta in postul meu cand mi-am dat seama de vechimea topicului "Voi adauga ceva aici chiar daca e un topic mai vechi"), plus ca nu erau informatii corecte pentru un cititor dornic sa se informeze despre acel subiect. Numele pe care toti ma cunosc este Cristi... ce importanta are numele de familie? intr-o comunitate de prieteni/amici nu te apeleaza nimeni pe numele de familie, decat daca vreti sa creati aici o comunitate mecanica tip armata sau scoala. Oricum ar fi imi cer scuze inca o data si daca nu sunt acceptat cum sunt... ma retrag, nu fortez nota.
LE: Am avut mai multe posturi dar vad ca am ramas la 13... coreland si cu ziua de marti, cam prevad ce urmeaza - o abnegatie revolutionara

This message was edited 2 times. Last update was at 18/01/2011 17:39:48

[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Chestia cu numele de familie s-a mai discutat, dar e forumul lor, regulile lor. Pentru ajutorul pe care il primesti merita macar sa specifici numele intreg. Si eu am avut reticente la inceput, dar asta e.

In rest ce sa zic, bafta si sa ne auzim cu bine

[Yahoo!] [MSN]
Ancistrus
Member
[Avatar]

IP:

Nu am nici o problema cu regulamentele, doar incercam sa zic ca daca dau un Ionescu sau Georgescu la misto, cei care vor vorbi cu mine ma vor apela tot Cristi. Poate am un nume urat de familie si nu-mi convine sa-l fac public, la asta s-a gandit cineva cand a facut acel paragraf de regulament? deci ramane varianta cea cu numele spus la misto. Dragi forumisti, numele meu de familie este Becali, va salut si va respect.
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Niciodata nu trebuie sa iti fie rusine cu numele tau si Becali nu e un nume urat.

[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Despre noi
Go to: