[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AndreiPro
Forum Index » Profile for AndreiPro » Messages posted by AndreiPro
Radu.U wrote:mult mai bine decat un castel, dar totusi ce cauta lemnele in sectiunea " plante de acvariu "

Pe ele o sa pun moss ... merge argumentul?
Dar si multa arogantza pe Rascoalei ....
Acestea vor face parte in curand din peisaj. Vor inlocui "minunatul" castel.
dino66 wrote:d
@pc.ciprian
am gasit si magazinul "lui da" despre care ziceai pe diagonala, am trecut de nenumarate ori pe acolo, dar nu l`am vazut neam. Oricum e sub celalalte, parerea mea. (ca pret cel putin)

Cel de langa farmacie este "a lu' dan", cel din diagonala este al Arabelei parca
up-date
Ideea e ca nu asa l-am luat. Arata ok, ca ceilalti 4 pe care ii am. a suferit o transformare. Voi urmari in continuare, poate saraca e gestanta
Dar am pesti: pesti: 5 zebre, 5 neoni, o gupy, 2 scalari, 2 moly, 2 sanitari si 3 platy ......... de o luna si jumatate.
Am vrut sa-i fac poza, dar nu reusesc pentru ca e foarte activ. In poza se vede burta umflata uniform, ca la un peste gestant. Privit cu atentie de aproape, se ved ca doua "cocoashe", nu e liniara ....
OK.

Atunci concluzia ar fi urmatoarea:
- scot de tot filtrul de aer si bomba o las in functiune doar ziua?
Unul din neonii mei prezinta in zona burtii doua umflaturi. In caz ca e "gestant", burta n-ar trebui sa fie umflata uniform?
Daca nu vrei sa-i arunci si exista posibilitatea sa-i trimiti, astept cativa la Constanta
Intr-adevar nu luasem in calcul faptul ca noaptea lumina e stinsa... ma gandesc atunci sa compensez noaptea prin cresterea usoara a debitului de O2 hmmmm
Poti sa-mi spui mai exact locatia(mai multe puncte de reper), si eventual daca au program si dupa 18:00?
Avand in vedere ca sunt incepator, si genul de om care pana nu se frige nu crede, voi experimenta ce se intampla daca il las asa. Oricum, multumesc pentru sfaturi. Pentru mine este important ca am facut pasul cu bomba. Urmatorul va fi o instalatie.
Ma bucura faptul ca de 2 zile de cand am pus bomba, apa este CRISTAL cum n-am mai avut-o pana acum. Ma duce cu gandul ca motivul principal ar fi CO2-ul si reducerea oxigenului.

Mentin pentru moment in permanenta CO2 si in permanenta oxigen la volum mic. Ma gandesc, ca daca merg constant in paralel, nu mai apar variatiile de PH de care se vorbea mai sus. Intr-un cuvant .... INCERC
Ce parere aveti despre magazinul de pe Rascoala 1907, langa Crizantema? Pare ok, dar atitudinea patronului mi s-a parut una aroganta, si am parasit magazinul, sa nu deranjez....
Pai nici ziua nu il pot monitoriza, pentru ca sunt la birou OK. Am inteles ideea.
pc.ciprian wrote:

Andreipro daca te-ai aprovizionat cu echipamentele de acvaristica s-ar putea sa fii unpic dezamagit, din pacate dan are o .....nu stiu daca sa ii zic calitate., sa ii faca pe incepatori sa cumpere toate chinezariile de la el, ai sa vezi in timp ce zic, multi acvaristi din ct au trecut prin asta

@AndreiPro fara "sh" / "tz" si alte nebunii de genu
Neonii, sper sa nu greshesc sunt 3 ron.

OK. Atunci imi poti recomanda tu un magazin OK?
Observ ca emisia de CO2 s-a mai domolit. Daca pana acum era una continua, acum este la intervale de 1-2 secunde, dar tot in abundentza(ca un jet de sifon). O sa continui asa.
De la punctul 2.

Este absolut necesar robinet, sau il las sa se domoleasca singur?

Forum Index » Profile for AndreiPro » Messages posted by AndreiPro
Go to: