Message |
|
Poti continua fara probleme aici discutia. Sunt intrebari care ma intereseaza si pe mine 
|
 |
|
Multumesc.
|
 |
|
Continuarea era "sau... exista si pesti cu care pot coexista crevetii?" 
|
 |
|
Atunci sa inteleg ca cel mai bine ar fi sa am acvariu dedicat doar crevetilor sau....?
|
 |
|
Daca am in acvariu acesti pesti: 5 zebre, 5 neoni, o gupy, 2 scalari, 2 moly, 2 sanitari, 3 xifo, colisa, velifera, labeo, botia, pentru ce fel de creveti pot opta?
|
 |
|
Problema cu neonii persista. Fiind mici, nu reusesc sa le fac o fotografie de aproape. La doi dintre ei burta arata ca si cum coastele stau sa iasa din carne.....
|
 |
|
La acest moment, o data pe saptamana adaug Feropol. Am primit recomandari sa pun si Feropol 24. E OK sa le folosesc impreuna sau trebuie sa ma opresc la unul din ele?
|
 |
|
Cu toate recomandarile primite la pet shop, un minunat exemplar albastru de betta(mascul), mi-a ars cozile celor doi guppy(mascul+femela) si 2 neoni(unul a murit, celalalt a umblat cu spinarea sfasiata si dupa 2 saptamanil-am repus pe picioare). Explicatia celor de la pet-shop a fost ca e un caz rar, dar eu nu am mai riscat si l-am donat.
|
 |
|
|
 |
|
Atunci nu stiu ce sa spun. La mine adaptarea a durat 2 zile. Anterior introducerii, l-am lasat 2 zile pe un calorifer la uscat, si brobonelele au aparut pentru ca isi tragea apa de care avea nevoie.
|
 |
|
Cu bulele am patit-o si eu. Lemnul se adapteaza. In cateva zile, brobonelele vor disparea.
|
 |
|
Da. Pe lemn, sub moss si a aparut la 3 saptamani dupa ce le-am bagat in apa.
|
 |
|
Eu am niste "christmas moss" pe care l-am prins cu nailon de o buturuga de trandafir. Totul a fost ok, dar de vreo 2 zile pe dedesupt a aparut o albeatza pe care nu reusesc sa o identific.
|
 |
|
Nici n-am vrut sa contest lucrul asta, pentru ca am patzit-o pe pielea mea  . Incercam doar sa-l ajut sa identifice pestele.
|
 |
|
gabyciuli wrote:
cum as putea sa l determin ?
Nu ai o poza cu pestele pe care l-ai primit?
|
 |
|
cheloo wrote:Daca zici ca ai primit un botia ... lasa-i  o sa se ocupe el de "problema"
Au trecut ceva zile si melcii vad ca o duc din ce in ce mai bine. Botia cred ca nu agreaza gustul ... sau trebuie sa-l infometez  ))))
|
 |
|
Up-date. Probabil ca in prima faza voi dona scalarii, care ocupa mult spatiu.
|
 |
|
scificuss wrote:
AndreiPro wrote:Am primit azi cadou urmatorii pesti:
- colisa - mascul
- velifera - mascul
- labeo - femela
- botia - mascul
Fara nici un fel de gluma, daca se poate te rog sa-mi spui si mie cum ai deosebit sexul la botia si labeo? Nu de alta dar am si eu si chiar sunt curios.
Nu i-am identificat eu. Fiind cadou, colegul meu a venit cu o lista scrisa de cel de la Pet-shop cu denumirile si sexul pestilor.
|
 |
|
O sa-i las fara perechi. Chiar si 25 par deja prea multi. O sa incerc o selectie treptat.
|
 |
|
Dar tot n-am aflat daca trebuie sa le iau perechi. Daca le-as lua perechi as avea 29 de pesti intr-un acvariu de 80 l
|
 |
|