[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AndreiPro
Forum Index » Profile for AndreiPro » Messages posted by AndreiPro
Este o alga filiforma care seamana exact cu matasea broastei pe care am vazut-o prin balti. Sta incalcita printre celelalte plante, mai ales pe christmas moss-ul pus pe o buturuga si i-a oprit cresterea.
Adica trebuie sa inlocuiesc toate plantele, sau cum?!?!?!
Acvariul s-a stabilizat. Am scapat de alge si de melci, dar acum am MATASEA BROASTEI!!!

Cum pot scapa de ea?
Adica?!?!
Chiar daca am redus cantitatea de mancare pelicula nu dispare. Pare ca o solutie uleioasa ......
1. Guppy a mea, are o problema mare: i s-a tras burta ca si cum in interior s-a creat vid, s-a cocoshat si este apaticarau de tot.
2. La suprafata apei, s-a creat o pelicula, care la prima vedere pare a fi ceva gras, gen ulei si nu inteleg de la ce ar fi putut sa apara. In rest apa este limpede.
Intr-un final am optat pentru 2 botia. Sa vedem acum rezultatele ...
Am gasit o solutie in comert care se lauda ca elimina melcii. Are rost sa ma risc, sau sa stau la locul meu. e o firma "Ocean bla bla". Pare un no-name
Beneficiu, beneficiu dar nu 100000000 de melci, ca nu pentru ei mi-am facut acvariu. Sau poate imi fac o crescatorie de melci. Mai iau si niste fonduri UE si .... )
Multumesc. Sper sa reusesc sa scap de ei fara un nou set-up.
Deci pana la urma alte posibilitati in afara solutiei de cupru nu am?
Nu pot scapa de melci. M-au coplesit. Acum 2 saptamani am scos toate plantele, le-am spalat, am aspirat cu simt de raspundere tot substratul si nimic.

Va rog sa-mi dati o solutie.
Prea tarziu ... Colisa a murit. Sper ca ceilalti 3 primiti sa reziste
Daca stii tu o metoda, trimitem si in Bucuresti
N-ar strica sa pui un fundal inchis la culoare. E prea transparent ...
Voi cei doi scalari si cele 5 zebre si se va mai elibera ....
cat juma' de palma, si da sunt pereche. Ce plante ai?
Am tot citit despre eliminarea grishului prin cresterea temperaturii apei. Ce ma fac insa daca un singur peste din 25 prezinta aceasta problema? Ii fac pe toti sa suporte o temperatura mai mare pentru unul sau este si o alta solutie?
Up-date

Schimb 2 scalari si 5 zebre cu orice fel de plante. Sunt dispus sa ii si donez in ultima instanta.

Forum Index » Profile for AndreiPro » Messages posted by AndreiPro
Go to: