Message |
|
Este o alga filiforma care seamana exact cu matasea broastei pe care am vazut-o prin balti. Sta incalcita printre celelalte plante, mai ales pe christmas moss-ul pus pe o buturuga si i-a oprit cresterea.
|
 |
|
Adica trebuie sa inlocuiesc toate plantele, sau cum?!?!?!
|
 |
|
Acvariul s-a stabilizat. Am scapat de alge si de melci, dar acum am MATASEA BROASTEI!!!
Cum pot scapa de ea?
|
 |
|
Adica?!?!
|
 |
|
Chiar daca am redus cantitatea de mancare pelicula nu dispare. Pare ca o solutie uleioasa ......
|
 |
|
1. Guppy a mea, are o problema mare: i s-a tras burta ca si cum in interior s-a creat vid, s-a cocoshat si este apaticarau de tot.
2. La suprafata apei, s-a creat o pelicula, care la prima vedere pare a fi ceva gras, gen ulei si nu inteleg de la ce ar fi putut sa apara. In rest apa este limpede.
|
 |
|
Intr-un final am optat pentru 2 botia. Sa vedem acum rezultatele ...
|
 |
|
Am gasit o solutie in comert care se lauda ca elimina melcii. Are rost sa ma risc, sau sa stau la locul meu. e o firma "Ocean bla bla". Pare un no-name
|
 |
|
Beneficiu, beneficiu dar nu 100000000 de melci, ca nu pentru ei mi-am facut acvariu. Sau poate imi fac o crescatorie de melci. Mai iau si niste fonduri UE si ....  )
|
 |
|
Multumesc. Sper sa reusesc sa scap de ei fara un nou set-up.
|
 |
|
Deci pana la urma alte posibilitati in afara solutiei de cupru nu am?
|
 |
|
Nu pot scapa de melci. M-au coplesit. Acum 2 saptamani am scos toate plantele, le-am spalat, am aspirat cu simt de raspundere tot substratul si nimic.
Va rog sa-mi dati o solutie.
|
 |
|
Prea tarziu ... Colisa a murit. Sper ca ceilalti 3 primiti sa reziste 
|
 |
|
Daca stii tu o metoda, trimitem si in Bucuresti 
|
 |
|
N-ar strica sa pui un fundal inchis la culoare. E prea transparent ...
|
 |
|
Voi cei doi scalari si cele 5 zebre si se va mai elibera ....
|
 |
|
cat juma' de palma, si da sunt pereche. Ce plante ai? 
|
 |
|
Am tot citit despre eliminarea grishului prin cresterea temperaturii apei. Ce ma fac insa daca un singur peste din 25 prezinta aceasta problema? Ii fac pe toti sa suporte o temperatura mai mare pentru unul sau este si o alta solutie?
|
 |
|
Up-date
|
 |
|
Schimb 2 scalari si 5 zebre cu orice fel de plante. Sunt dispus sa ii si donez in ultima instanta.
|
 |
|