[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neon cu burta umflata  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
AndreiPro
Member

IP:

Unul din neonii mei prezinta in zona burtii doua umflaturi. In caz ca e "gestant", burta n-ar trebui sa fie umflata uniform?
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Pune si tu o poza. Descrierea e cam sumara. Pot fi si alte semne care sa duca la identificarea unei eventuale probleme.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
AndreiPro
Member

IP:

Am vrut sa-i fac poza, dar nu reusesc pentru ca e foarte activ. In poza se vede burta umflata uniform, ca la un peste gestant. Privit cu atentie de aproape, se ved ca doua "cocoashe", nu e liniara ....
[Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

am avut si eu astfel de intamplari.
Am ajuns la concluzia ca pestii defapt nu erau bolnavi. Ei defapt au suferit genetic , datorita crescatorilor de pesti din piata, care cu totii stim ca nu ofera o atentie prea mare.
Ai mei pesti au trait asa pana cand au murit de batranete, desi mie nu mi-au placut cum aratau.
AndreiPro
Member

IP:

Ideea e ca nu asa l-am luat. Arata ok, ca ceilalti 4 pe care ii am. a suferit o transformare. Voi urmari in continuare, poate saraca e gestanta
[Yahoo!]
AndreiPro
Member

IP:

Problema cu neonii persista. Fiind mici, nu reusesc sa le fac o fotografie de aproape. La doi dintre ei burta arata ca si cum coastele stau sa iasa din carne.....
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: