Message |
|
Stai calm, primu e la ora 11 si al doilea e la ora 13 ce ai vrea sa imediat dupa ce il postezi sa primesti deja ai rabdare
|
 |
|
Pune niste poze ca asa pot sa iti zic si eu sti masina aia cu roti negre capota gri si plafon maroniu
Ape limpezi 
|
 |
|
Pret?
Ape limpezi 
|
 |
|
I-as vrea eu dar transportul costa mai mult decat melci in sine 
|
 |
|
Foarte frumos
Sa iti traiasca ma scuzi ca poate par nesimtit si imi bag nasul dar de curiozitate care ar fi pretul pe bucata de PM pui
Si cat te-a costat tot proiectul pana acuma
Imi cer scuze sunt mai bagacios
Ape limpezi 
|
 |
|
|
 |
|
Cumpar Vallisneria doar suceava sau imprejurimi am nevoie de cam 5 fire
Oferte in PM ;)
|
 |
|
Tarantule :O dragut nu am ce spune mai mult pisicile ce au de zis  )?
Ape limpezi
|
 |
|
Hmm... nu stiu sincer ce sa spun, sunt filtre bune amndoua dar au si pret pe masura acuma depinde cat esti dispus sa cheltuiesti
Eu unu as merge pe JBL are un pret umpic mai mic + e pt acvarii de 80-300l mie personal mi-se pare mai ok acuma cum stabilesti tu
|
 |
|
Cosmin wrote:
Avansatul wrote:In legatura cu bettau eu din cate stiu cam asa stau eu mai mult nemiscati am avut un beeta mai demult...
.
Nici aici nu ai dat vreun sfat,ai spus ca Betta stau mai mult nemiscati (macar de scriai corect) si ai vorbit despre pestele tau (specific sensul propriu sa nu spui ca te iau la misto).
Cosmin sincer laso asa gata nu mai conteaza ;)
|
 |
|
Ana eu personal nu am nimica cu tine, ma scuzi este 1 dupa cate inteleg dar la mine in poze par a fii doi deoarece in prima poza aia in bol era alb si coada rosie si in poza care spui ca asa arata coada lui era coada albastra.
Imi cer scuze sincer
Pun mai jos postul meu din celalt topic:
Avansatul wrote:In legatura cu bettau eu din cate stiu cam asa stau eu mai mult nemiscati am avut un beeta mai demult si cred ca era blolnav mintal efectiv aveam o planta care ii iesea frunza din apa iesea la suprafata si bettanul isi punea capul pe frunza si asa statea credeam ca e mort uneori pana dadeam cu degetu si vedeam cum pleca  ) in rest cu petele de pe cap nu stiu sa iti spun prima data ar fi ok sa dai o fuga la rubrica ,,Despre noi'' si sa te prezinti
Ape limpezi 
|
 |
|
mihutady wrote:
Avansatul wrote:Nu stiu sigur daca este xifo eu zic ca e gupp
foarte tare !
am 2 acvarii din care unul este comunitar.nu stiu ce tot separati viviparii la mine guppy fac concurenta cu melcii care sa faca pui mai multi.
Inseamna ca merge treaba nu gluma eu nu pentru asta ma ,,ocup" cu acvaristica din placere si doar atata si spuneam ca nu stiu sigur daca este de xifo sau guppy deoarece ambele femele erau a fata deci CEEEATAAA...
|
 |
|
Cosmin wrote:
Avansatul wrote:Anamaria colegul meu cat si eu ti-am spus ce este corect acuma depinde de tine cum o iei
Si ma rog cum poti spune ca in primele zile era alb cu rosu si acuma are codoiu albastriu eu nu prea stiu ca pesti sa isi schimbe culoarea decat sa se accentueze 
Omule,tu chiar esti belea...arata-mi si mie,ce lucru corect ai spus tu in primul post?Ca ti se pare ca sunt doi Betta cand "annamaria" a spus clar ca are unul singur?Te-ai gandit ca poate intr-o poza s-a folosit blitul si in alta nu?
E ca si cum ti-ai asuma meritul lui "Andpop" pentru toate sfaturile date.
Poate ca risc un ban dar nu ma pot abtine...esti degeaba.
In primul rand inaintea de a face acest topic ea a postat in alt topic si acolo i-am zis ceva cu bettau ori nu a citit ori nu a bagat de seama nu te mai baga tu la inaintare repede
|
 |
|
Anamaria colegul meu cat si eu ti-am spus ce este corect acuma depinde de tine cum o iei
Si ma rog cum poti spune ca in primele zile era alb cu rosu si acuma are codoiu albastriu eu nu prea stiu ca pesti sa isi schimbe culoarea decat sa se accentueze 
|
 |
|
Nu te supara ca iti spun dar din cate vad eu este vorba de doi betta total diferiti unul care cred ca este Red Dragon si altul care cred ca este Blue Dragon deci nu prea vad legatura
|
 |
|
Nu stiu sigur daca este xifo eu zic ca e gupp
|
 |
|
In legatura cu bettau eu din cate stiu cam asa stau eu mai mult nemiscati am avut un beeta mai demult si cred ca era blolnav mintal efectiv aveam o planta care ii iesea frunza din apa iesea la suprafata si bettanul isi punea capul pe frunza si asa statea credeam ca e mort uneori pana dadeam cu degetu si vedeam cum pleca  ) in rest cu petele de pe cap nu sti sa iti spun prima data ar fi ok sa dai o fuga la rubrica ,,Despre noi'' si sa te prezinti
Ape limpezi 
|
 |
|
Oricum ar fi in interval de 20+ deci o sa fiu pregatit
Ma uit la micutul asta cum inoata el asa vesel prin ,, maternitatea" de 47.5x30,5
Cred ca e fericit  temperatura este data la 27g este deajuns sau sa o mai ridic/cobor
plante are la suprafata sa se ascunda are si niste ,, decor'' pentru ascunzatoare sper sa creasca si sa fie un exemplar frumos 
|
 |
|
tonyve wrote:nu te supara stau pe rind sau toti odata?
tare asta  )
Acuma ca sa nu deviez de la subiect cum ti-ar conveni tie sa stai in o casa de 40 MP imparita in 4 si in fiecare bucata sa mai stai cu inca 4 oameni
Eu nu zic ca se simt bine  ma rog este doar parerea mea acuma totul depinde de tine
|
 |
|
Dreamboy27 wrote:
stefanp wrote:
Dreamboy27 wrote:pai l-am intrebat pe ala de la hornbach si mi-a spus ca e bun pt apa dulce decoru,
Ca fapt divers, nu te mai increde in ce iti spun vanzatorii ! FOARTE putini au habar de acvaristica, majoritatea doar vand si atat.
Nu stiu daca e calcaros sau nu, poti testa cu otet, da' io nu cred ca trebuie sa ajungi acolo...tie ti se pare natural sau estetic?
cum il pot testa? acu ma scot si spun ca de fapt doamna mea l-a cumparat pt i-a placut desi mie nu imi place
Il scoti din apa il lasi sa se usuce si torni peste el 1 lingurita de otet daca la primele semne vizuale incepe sa faca spume si se aude cum sfaraie inseamna ca este calcaros..
|
 |
|