[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
As dori eu daca mai este disponibil dar nu stiu daca se merita transportul pana la Suceava
Cum zice si Cosmin mai bine elibereazal oricum nu iti va trai mult daca este luat din natura stia sa isi procure hrana dar in captivitate .....
Ramane la alegerea ta
Salut, si bun venit acest topic trebuia sa fie la rubrica ,, despre noi'' dar este bun si aici decat deloc
Pune pozele, si sigur iti va raspunde cineva din crescatori de carasei de pe forum
Ape limpezi
Astazi suprize in acvariul de 80 am gasit pui de xifo in acvariu din ce am numarat sunt in jur de 15 din cat vedeam sunt destui de marisori au aproximativ 2-3 maxim 4 zile si ceea ce ma face sa zambesc este faptul ca inainte de a fi mutati in acvariul mare am gasit 1 puiut in acvariu care acuma sta separat.
Culmea este ca cei gasiti astazi in acvariul comunitar de 80 sunt mai marisori si deja incep incet incet sa prinda culoare si asta mica care sta singurel cam tot asa e cum era la nastere numai ca a mai crescut oleaca si incepe aceea tenta de portocaliu

p.s: greseala mea nu stiu la ce ma gandeam cand scriam postu primul pui gasit in acvariul mic este de guppy astia gasiti astazi sunt clar de xifo berliner
Bun venit, niste poze daca este posibil
Ape limpezi
Stiu ca topicul este din 05/2013 inactiv dar am gasit si eu o carte care este buna
Numele cartii: Manual de acvaristica
Autor: Ing. Z. Kaszoni
Link: http://...............
Daca nu merge link va rog spuneti sa modific
Din nou imi cer scuze ca renasc un topic mort dar poate este folositor cuiva

Edited by Administrator: Este contrar politicii forumului de a se posta materiale aflate sub incidenta drepturilor de autor, in cazul de fata carti scanate.

Multumim de intelegere!
Administratia
cingo171179 wrote:xipho ala corcit cu molii este de fapt xipho berliner

nu se imperecheaza cu molii

da search pe google : carte de acvaristica 1976

sau poti gasi daca foloseti strong ++ sau dc ++

Scuzele mele atunci, nimeni nu se naste invatat toti avem de invatat cate ceva in cazul meu mai mult
Superb acvariul
Ape limpezi
Salut, bun venit intradevar interesanta combinatia de neoane, daca nu te superi cat te-a costat o tufa de valisneria ( scuze ca nu scriu corect numele )
Ape limpezi
Anca, de ce nu astupi cu ceva acvariul, o bucata de plexiglas gaurita din loc in loc sau chiar un carton gaurit pentru aer
Nu conteaza ce este doar sa fie sa nu mai aiba unde sari
Nu mai are rost laso asa appropo sectiunea cumparari nu este facuta ca sa spui tu ce a facut respetivul om cu acvariu care l-ai vandut

A si inca ceva priveste
,, 2.2.2 Userii nu trebuie sa-i atentioneze, pe ceilalti useri, despre incalcarea prevederilor din Regulament si nici nu trebuie sa faca sugestii legate de chestiuni care tin strict de moderarea forumului (probleme legate de continutul topicului, incadrarea in sectiune etc.). In cazul in care observa un topic "neconform" politicii forumului, userii se pot adresa (prin PM-uri) echipei de moderare/administrare.
"
Cosmin sincer nu are rost sa ma enervez acum ceva timp cand activam cu un alt nume am loat ban pe un asemnea motiv ca ma certam cu un om lafel ca tine
Mai exact prea plin de sine deci :-h
kirucd wrote:@Avansatul comentariile tale sint pe langa subiect. Citeste cu atentie topicul si ai sa descoperi
ca Dan vrea un acvariu din beton si cu o fata din sticla. E clar ca acest acvariu nu va fi mutat,
nu crezi? Si nu va sta pe niciun schelet sau dulap.

@Dan impermeabilizarea se poate face cu fibra de sticla si rasina epoxidica. Pentru un plus de
siguranta se poate da peste o mana sau doua de cauciuc lichid.

O zi buna,
Dragos

Scuzele mele din aceea schema credeam ca este vorba de un acvariu de camera
@kirucd- scuzele mele dar asta ar trebui sa ii spui si lui Cosmin deoarece el face atacuri la adresa mea, in astfel de posturi gen ca pestele ala ii ataca pe aia nu poti decat deocamdata sa ii dai cu presupul cum ai spus si tu nimeni nu se naste invatat, toti avem de invatat uni de la altii,
Nu o loa rau, eu am spus ca se bat de la teritoriu doar presupunand ;)
Ape limpezi
Ok, asteptam informatii noi, cat despre acvariu ai mai facut ceva sau tot in acelasi stadiu este ?
robescu.catalin wrote:Salut! Lasa-mi un numar de telefon intr-un PM si te voi contacta eu. Cu transportul cred ca putem rezolva sa ii trimitem cu un microbuz maine in Ploiesti. O zi buna in continuare.

ai numarul lui
Donatia este valabila maxim doua ore ,in caz contrar ii duc la un petshop.
telefon :0760963916
Cum mai merge treaba?
O chestie ma gandeam aseara cand ai asezat acvariu ai lasat minim 2-3 cm de perete sau este lipit de perete?
Daca nu ai lasat parerea mea ar fi sa incerci sa il misti usor sa lasi 2-3 cm in spatele acvariului pentru fire/furtune
Mie personal nu imi place ca firele sa fie prin laterale arata urat asa ca mereu prefer spatele
Spor la treaba, asteptam poze cu ce sa mai intmplat pe acolo
Ape limpezi

EDIT: ai testat acea piatra pentru calcar?
Arata interesant eu personal consider ca rezultatul final daca o sa reusesti va fi foarte ok.
Aceea este pozitia finala banuiesc nu? ca nu prea cred ca o sa il poti muta toata ziua buna ziua.
Cat despre dulapul pe care va sta acvariul din ce il faci?
Teava dreapta ii faci scheletul si peurma il imbraci in pal?
Cel de, deasupra acvariului va fi prins in perete banuiesc, in acel desen banuiesc ca ai luat in calcul ca deasupra acvariului iti va trebui un spatiu pentru lucru, in spate banuiesc ca lafel va ramane spatiu pentru fire/furtune sau altceva
Oricum este un proiect frumos
Spor la treaba si Ape limpezi
Foarte frumos decorul dar ATENTIE! mare grija cu acel termometru daca doamne fereste il atingi cu ceva mai tare si crapa ii spui Te pup pa pa lui Bulbuc si nu cred ca vrei asta
Cat despre scoici eu personal zic sa le scoti mai bine pune niste pietricele cu o forma interesanta
Acvaristica nu inseamna numai pesti in apa si ceva pe ici colo, ea defapt are nevoie si de ceva creativitate.
Parerea mea ar fi sa iei niste pietricele si pur si simplu lasa mintea sa gandeasca ,,joacate" cu acele pietricele pe birou pana cand obti ceva ce iti place peurma spalale bine, fa un test pentru calcar si dupa aseazale in acvariu asa cum erau asezate cand ti-au placut pe birou
Ape limpezi;)
Cosmin wrote:Iarta-l pe "Avansatul",el creste ciclide de ani de zile si vrea poze concrete.

Lasand gluma la o parte,acvariul acela e prea mic pentru 9 ciclide,tie iti trebuie un acvariu de minim 200 de litri.Daca as fi in locul tau le-as dona/vinde.

1. Cosmin eu nu am scris acel post ca sa ma dau interesant sau mai stiu eu ce, cat despre postul tau
,,Iarta-l pe "Avansatul",el creste ciclide de ani de zile si vrea poze concrete."
Hai sa iti zic eu ceva sti marca aia nemteasca care face masini o scos o masina gri cu roti superbe si are interior de piele alba
2.Daca ai fi in locul lui :>?
,,Lasand gluma la o parte,acvariul acela e prea mic pentru 9 ciclide,tie iti trebuie un acvariu de minim 200 de litri.Daca as fi in locul tau le-as dona/vinde"
Ai avut/ai un 42l cu 6-7 RCS si un ancistrus ce crezi ca e mai interesant faptul ca eu am 80+ si tu 42? sau ca te pretinzi a fi mare cunoscator ?
3. Eu personal nu am nimica cu tine dar daca tu faci atacuri la adresa mea:
,, Avansatul loveste din nou "
,, Avansatul e mare cunoscator "
Sa sti ca am tot dreptul sa fac atacuri la adresa ta ;)
Parerea mea este sa faci o pauza bei o cafea sa te linisteti putin si dupa vino si fa din nou atacuri la adresa mea ca doar asta e specialitatea ta ;)
Cat despre postul lui dany eu personal cred ca respectivul peste se bate pentru teritoriu

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: