| Message |
|
|
SI mie imi place e COOL
|
 |
|
|
|
Bine ai venit.
Frumos acvariul
|
 |
|
|
|
fiindca beta e teritorial isi alege un loc si va ramane mult timp acolo.
Fii sigur ca daca trec guppi pe acolo va fi o lupta, daca nu acum, mai tarziu va fi (asta in cazul in care nu se obisnuiesc unii cu altii probabilitate cam mica)
|
 |
|
|
|
daca tulpinele plantelor sunt inca putin sanatoase, rupe radacinele si replanteaza-le.
Astfel poate reusesti sa recuperezi plantele pierdute.
Data viitoare asigura-te ca le plantezi corespunzator, dar nu inainte sa descoperi problema pentru care ti-au iesit.
|
 |
|
|
|
ce faci cu toninele alea? mie imi pare ca stau in intuneric ! Da-le lumina mai multa, ca-i pacat de ele
|
 |
|
|
|
Interesant Scape-ul.
De ce nu lipesti buturuga stanga langa geam ? Te gandesti la o tufa de plante in acel loc ?
Zi-mi te rog, radacinele le ai din natura? daca da, cum procedezi cand trebuie sa curati locurile mai putin favorabile,
|
 |
|
|
Te bag eu in seama
Continui sa ma surprinzi cu treaba care o faci. Curatenia e de nedescris  Stau si ma gandesc cateodata cum de ai atata rabdare
|
 |
|
|
|
Si eu tot un Eheim iti recomand
|
 |
|
|
danc wrote:Ventuza, mai degraba ventuzele..
Mai degraba o bucata din Pandora
|
 |
|
|
ar fi interesant daca in mijloc se afla un recipient umplut cu aer.
Zic asta deoarece vad ca sunt si pietre pe acolo, astfel se obtine un echilibru de plutire.
de acel recipient se prinde un plumb in mijloc jos, astfel sa mentina si echilibru.
Astfel se si misca
Eu asa as incerca.
|
 |
|
|
Mersi
Din contra Alber, eu l-am prins la colt :
http://www.youtube.com/watch?v=v-BChV2M0zo
Dupa filmari l-am trimis in iarba.
Mersi minnardy  .
Cred ca voi pune plante si in apa si pe langa, dupa cum gasesc
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
mie imi place. Bravo
|
 |
|
|
|
daca ai plante nu e bine cu mult o2.
Acele bule pentru mine sunt inutile, chiar enervante.
Citeste ce ti-am scris mai sus.
|
 |
|
|
providra18 wrote:Spuneti-mi va rog, la acvariu de 60L, e de ajuns un oxigenator cu tot cu filtru de 300L/h??? Este un AquaEl.
este suficient filtrul, atata timp cat jetul filtrului produce mici valuri la suprafata apei
|
 |
|
|
clonitza wrote:Pentru cine nu ma cunoaste sunt Mihai (din Brasov)
Salutare si Bine ai Venit !
|
 |
|
|
|
Bine ai venit Mihai
|
 |
|
|
Radu.U wrote:sau dupa 2/3 ore dupa stingerea luminilor.
Succes
A scuze, ma grabisem.
2/3 ore dupa stingerea luminilor, le aprinzi si incepi sa-i apesi cu degetul pe sticla.
Asta era metoda a doua
|
 |
|
|
|
faci ce vrei cu ei, daunatori nu sunt.
Daca te saturi de ei, incearca cu o frunza de varza fiarta, sau dupa 2/3 ore dupa stingerea luminilor.
Succes
|
 |
|
|
frumos proiectul tau.
Vad ca din ce in ce mai multi folosesc Ada si din ce in ce acvarii mai frumoase.
Avem competitie
|
 |
|
|