[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
eh, alber acum nu pot sa zic decat ca vom invata impreuna Sunt complet afon in acest domeniu, dar imi place la fel de mult ca si sticla.
Alex, chiar te rog sa impartasesti cu noi proiectul tau, astfel si eu poate si tu invatam reciproc unul de la altul.
Domnu' Doctor , chiar ma gandeam la tine ca daca ai fi in locul meu nu ti-ar ajunge 2 ore cat am stat eu pe munte sa car pietrele
Nu le-am testat sa vad daca sunt calcaroase , dar sunt cateva care au forme senzationale. (numai bune pentru tine )
Crede-ma , daca eram macar in roma , sa fiu mai aproape de atlasib, chiar iti bagam cateva pietre
Va improspatez lucrarea duminica viitoare, cand ma intorc de acolo.
Sunt curios ce pareri are prea maritul Faraon si restul Lumii Bineinteles
frumos hard scape-ul.
Succes cu plantatia
Frate ascaultal pe Domnu deasupra mea ca... o fi el ´´mai batran ´´dar stie bine ce zice.
Felicitarile mele, e frumos
Salutare tuturor ! Bine v-am regasit !
In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru intarziere.
As vrea sa fac un colt frumos de natura si m-am gandit ca cel mai potrivit lucru ar fi "o fantana" sa zic asa.
Deoarece nu am nicio notiune despre asta vreau sa impart cu voi ideeile, tocmai pentru a iesi ceva frumos.
Astazi am reusit sa fac doar ce se vede in poze, dar intentionez sa ridic pietrele in jurul caditei si in spate sa inalt mai tare sa fac o mica cascada.
As vrea sa pun si plante la sfarsit(dar sa ajung pana acolo)
nu stiu exact ce pesti voi pune, poate aveti idei. (temperatura scade la 10 si ajunge la 25 g)
Stiu ca v-am plictisit , uitati pozele
imageimage
imageimage
Frumoase Foto
incearca un e15 sau plantagold la radacinele ericaulonului se va schimba situatia
baza la Setaceum va fi aproape tot timpul afectata, asa e planta asta.
Cum le-ai asezat tu nu le vei inmulti foarte rapid. Schimba-le intr-un loc cu lumina puternica si vei observa diferentele.
si mie imi place acvariul tau si sunt de aceeasi parere ca si colegii de mai sus.
Mie mi-ar place sa vad si o poza facuta un pic mai din spate, astfel incat sa se vada tot acvariul.
Asteptam poze noi
mie imi place cum ai aranjat si tura asta. Good Luck
mie imi pare rau ca nu am avut timpul necesar sa-ti zic la timpul potrivit cat a fost de frumos acvariul tau.
Trebuia dezinfectata cada inainte sa pui apa acolo.
Ai grija cu eriocaulonul, pogostemonul si cuba, fa cumva ca in 48 ore sa aibe lumina , fertilizanti si sa fie in apa.
Ce faci cu tetratecu ? smilie
Imi caut un mic refugiu aici sa-i transmit colegului nostru Ginel, ca desi mi-as dori sa am un acvariu aici, nu reusesc. (scz Cipriane)
nu am reusit sa vad nimic din ultimul tau link, dar abia acum am vazut pozele cu acvariul tau.
Imi place, Felicitari
fiindca am ramas in urma vreau sa-ti zic ca e frumos acvariul, bravo !
cate ai la numar ?
Zi-mi sincer: cum te descurci cu sotia ?
vad ca te tii in forta
Mult succes !
Frumos acvariul tau.
Cam intunecat in stanga.
Ce planta e langa anubias ? in partea dreapta.
cred ca urmatorul acvariu va fi setat cu JBL, chiar m-ai facut curios
frumos , dar bag de seama ca ai ceva puncte pe frunze
pc.ciprian wrote: nenea radu lasa caterinca si hai fa`ti acvariu ada, ca esti aproape de furnizoru pe europa acolo unde esti

daca -mi trimiti si mie o planta , poate o sa-mi fac
din cate stiu si italienii stau prost cu aceasta planta, nu ca noi
tropicana nu incurca folia de aluminiu cu folia tip oglinda.
Diferenta intre cele doua este destul de mare
o folie tip olgina e mult mai buna, se gaseste la practiker
la marbo media nu ai gasit acele tuburi ? stiu ca de acolo mi-am luat si eu.
Cat haz de necaz, pentru o planta atat de comuna in zilele noastre
parca si acum imi aduc aminte, pe cate forumuri din diferite tari cautam planta asta si acuma ne invadeaza Dom'le
Felicitari tuturor posesorilor

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: