Salut,
Eu sunt Mihai, sunt de 'origine' din Campina dar de cativa ani m-am mutat la Bucuresti, initial pt studii si acum cu serviciu.
Prea multe puncte comune cu acvaristica nu am avat pana de curand cand un coleg de serviciu mi-a facut cunostinta cu
acvariul lui si cu fascinata lume acvaristica.
Asa ca... manat de dorinta de a cunoaste mai multe am inceput sa scotocesc prin internet sa aflu informatii noi.. si cred ca am aflat.
Acum 2 saptamani am achizitionat primul meu acvariu complet utilat de la un magazin de specialitate, pe care inca nu am terminat de amenajat si de ciclat dar sper sa o fac cat mai frumos si cat mai corect.
Acum 2 zile am cumparat si primi locatari ai acvariului si.. ca orice incepator m-am axat pe vivipari, 3 perechi:
-o pereche de molly
-o pereche de guppy
si o pereche de xipho, toti locatarii sunt in stare de "functionare"

si se pare... conform experientei mele de incepator ca pana acum procesul de ciclare a fost facut corespunzator si pestisori se simt destul de bine in noul lor camin.
In speranta ca voi fi bine primit printre voi si ca nu v-am plicitisit prea mult cu povestea mea, inchei acest prim thread al meu.
Cu respect
MihaiU
Am atasat si 2 poze facute la repezeala...dar promit sa revin cu poze si informatii noi defiecare data cand ceva se va intampla in acvariul meu.