[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Tot nu-mi dau seama ce are, asa ca am facut un filmulet, poate isi da cineva ce are.

Intrebare despre AGA:

Dupa ce le trimiti pe mail photo release form ala, iti da reply daca e facuta ok sau nu ?
Interesant....

Ce pesti vrei sa bagi in el ?
Te asiguri ca toate echipamentele sunt bine bagate in priza si lasi luminile stinse, iar cu mancarea nu sunt probleme.

Concediu placut!
M-am inscris si eu la sectiunea biotop, poate iese ceva

Bafta tuturor romanilor care vor participa anul asta.
Aseara nu mi-a venit niciun reply pe mess, iar cand am stins calculatorul, apareai offline, deci credeam ca nu ti-a aparut mesajul de la mine.

Ar fi super daca doar asta ar fi cauza, ca ma apuc de mesterit la un sistem de ventilatie.
Cel mai mare Acei al meu se comporta ciudat de cateva saptamani.

Mai tot timpul, pluteste sub linia apei, uneori in bataia filtrului. Singurele momente cand nu face asta sunt cand le dau mancare si cand mai alearga masculii mai tineri. Parca ochii ii sunt putin incetosati si culoarea albastra nu mai este asa intensa, iar din cand in cand are niste miscari bruste ale corpului, de parca ar avea mancarimi.

Parametrii apei sunt ok, doar temperatura este cam ridicata, pe la 31 grade, iar ceilalti pesti sunt in regula.

Am tot cautat prin bolile pestilor, dar nu am gasit ceva sa semene cu cazul meu, asa ca orice ajutor este binevenit.
Nu numai ca nu am gasit, dar nici macar nu a auzit nimeni de specia asta pe la noi.

Ai tai ce mai fac ?
Par a fi Greshakei, varianta albino.
Inca nu si-au dat drumul, parca colegii lor de marime, Hongi, le-au cam luat-o inainte. Sau poate ca nu imi dau eu seama

Oricum, trebuie sa mai organizam o intalnire la mine inainte sa plece Cristi si poate iti dai tu seama daca au mai crescut sau nu.
Eu zic sa urmam exemplul lui Cristi si sa ne mutam in "tarile calde"
Navigand pe internet, am dat peste o specie pe care nu am mai vazut-o pana acum. Se cheama Metriaclima sp. "zebra gold" Kawanga.

image

A vazut cineva pe la noi asa ceva, ca mi-a picat cu tronc si vreau sa o am in acvariu.
Chiar ca e reusit acvariul, mai ales ca gazduieste niste pesti extrem de interesanti si destul de rari pe la noi.

Un singur off am: de-ar fi fost acvariul mai lung.... altfel ar fi aratat aranjamentul, iar pestii ar fi avut mai mult loc de manevra.

Cam scurt jurnal mogo

Eu zic ca te-ai grabit. Si prima oara, cand ai decis intr-o zi sa treci de la Malawi la Tanganyika, acum iar prea brusc ai zis GATA. Eu cred ca, daca mai aveai rabdare cateva luni si te linisteai, sigur te prindea mirajul africanilor si te bucurai de pestii tai.

Pacat!
Eh, de alea am uitat. E incluse

Dar secretul nu e acolo, ci in "F".
"
F-ul, F-ul. Unde e F-ul?"

Pestii, ca si stapanii, sunt de nota 10!

Eu, personal m-am simtit ca acasa, mai ales dupa ce am absorbit primele bericioaice
Esti sigur ca ambii parinti erau Caeruleus? Ai prins depunerea ?

Ca poate s-au incrucisat, dar numai unul a iesit diferit.
Te bagi sa stripezi femelele sau lasi natura sa-si urmeze cursul ?
Masculul din prima poza e tatal alor mei

Eu zic ca micutul e ceva hibrid intre Caeruleus si Membe Deep.
Eu cred ca nu da roade pentru mult timp, ci doar cateva ore la inceput, pana se obisnuieste pestele cu oglinda. Africanii sunt destul de inteligenti si se vor plictisi repede de reflexia propie.

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: