[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Vand un grup de 5 bucati P. axelrodi (neoi rosii) maturi.

Pret: 25 lei

Telefon: 0753 059 321
Vand o pereche depunatoare de scalari, pret 20 lei.

Telefon: 0753 059 321
Aseara, de plictiseala, m-am jucat putin prin fata acvariului cu aparatul foto, urmarind doar doi pesti.

Primul este un mascul de Elongatus Mpanga, nascut si crescut in acvariu, care mi-a scapat cand am dat toti elongatusii acum ceva vreme, pentru ca avea maxim 1cm, deci zero sanse sa il prind. Din tot grupul de vreo 10, a scapat el si o femela, care deja are gusa. Individul are acum 6-7 cm si seamana izbitor cu ta'su, iar femela e ceva mai mica, pe la 4cm.

image

Al doilea peste pe care l-am urmarit cu obiectivul este un Caeruleus. La fel, nascut si crescut in acvariu, iar dupa cum arata si se comporta, pare a fi femela, spre norocul ei si al meu. Are vreo 5cm si de la o zi la alta astept sa o vad gusata.

image

Urmeaza o repriza de poze cu "satra" de Iodotropehus de la Boby, care si ei au crescut frumos.
Frumoasa poveste, mai ales ca a avut si multe poze.

Presimt ca o sa schimbi decorul si specia?
Super caterinca sunt puferii aia

Daca ar fi fost si ei mai colorati, ar fi avut mult mai multi fani.
Mersi domnu' Boby. M-am trezit tarziu cu tratamentul, poate il salvam.
Din pacate, pestanul a murit azi, deci se poate inchide.

Cred ca e primul peste dupa care imi pare nespus de rau.
Hai ca incet-incet, umpli casa de acvarii

Acvariul arata foarte bine, dar vorba lui kyoshoy, crevetii aia o sa aiba viata scurta.
Va prezint un filmulet de prezentare cu domnu' Vali. Scuzati balbaielile, dar cantitatea de bere consumata si-a spus cuvantul

Cam alcoolic bettanul tau

Ii urez "casa de piatra" in noul acvariu.
Daca gasesti pietrele potrivite, poti sa acoperi matele cu acestea. Daca nu, orienteaza-te ca filtrele si incalzitorul sa fie negre, ca sa nu iasa asa mult in evidenta, pe fundalul negru.

Plante chiar nu iti recomand, caci strici tot feelingul, cum a zis si HumanFace.
Depinde cum trece apa prin canistra. Daca circuitul e de jos in sus, merge cum ai zis tu. Ideea e sa puii buretii inainte de Siporax , ca sa nu se infunde micro-porii acestuia.

Daca apa trece prin filtru de sus in jos, pui invers.
E de ajuns.

Asteptam prima umplere

La africani nu le trebuie lumina foarte puternica, deci 2 tuburi de 30W iti ajung.

Ca si tipuri, uite aici o discutie pe tema asta:

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/11013.page#96279
Foarte fain domnu' Bobby.

Cred ca daca plecai si 3 saptamani, gaseai pestii in stare perfecta de "functionare", evident cu pietrele dezgolite de orice urma de alga.

Sunt curios daca puiul ala de Caeruleus care apare in filmare, este un supravietuitor si va ajunge la maturitate. Merita sa ii urmaresti evolutia.
Scalarii sunt super. Au dungile aproape perfecte.

De acvariu, nu pot sa zic decat ca arata foarte bine.

Bravo mogo!
muerte1781 wrote:pentru a reveni in forta cu un acvariu plin de africani

Buna alegere! Eu iti urez succes de pe acuma.
.... si cateva poze

image

image

image
Pai si niste poze nu vedem si noi ?
Tanarul mascul Hongi SRT incepe sa creasca si sa se activeze, asa ca i-am tras o filmare scurta.

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: