[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
daca tot doresti creveti cu pesti,varianta ceea ma buna sa adaugi, micro rasbora galaxy, borarras maculatus, boraras briggite,nike chiar lamp eye sunt vest africani,
eu te stiu nebun in ale acvaristicii dar te-am depasit ca nivel de nebunie , simbata asta vreau sa startez in limita timpului un acariu malawi de 300l, vei gasi informatii la rubrica ciclide, strada malawi ori tanganjica .a
nu am experienta in acest domeniu si vreau sa incep cu ceva easy,multumesc pe aceasta cale si rabdarea colegiilor koala,pomi,bobesku,calin gherman etc
of, nenea Sergiu, cum faci mie noapte alba , ma gindeam ,cind vei aparea cu vechiul setup la zi?, iaca fiecare acvariu in care bagi degetele ies de nedescris.

Felicitari
asa e ciro, ai incercat si carasii, dar ma bucur ca ai revenit la olandez , dar eu totusi astept ziua cind vei deschide un topic la ciclide , eu deja am deschis unul ,
Doamne, ce ar mai merge acu niste carasi cu ochi telescopici in acvariul ala, evident ca glumesc, ,
felicitari Ciro
am inteles,personal imi place mie mai mult ceea salbatica decit cele prin magazine,
vezi ca la Ovidiu, arca pet,avea intr-o vreme si porduse hikari,aduce si la comanda, cind te vezi cu baietii transmite-le salutari din partea mea
vereb= Oscar
bravo @stafanp, un om care este dedicat acvaristicii
@pomi, daca mai pui multe poze cu sajica incepi sa ma imbolnavesti , mai am putin si voi renunta sa startez malawi in favoarea costa rica sajica
Bine ai venit Isten hozot ,

Hai sa nu fim rautaciosi si dam cu bita in cap, si noi am fost la rindul nostru incepatori si cred ca vom fi,acvaristica mereu te pune la incercare ,vom da cu nasul la chesti noi .
e putian suprapopulare, nu vad rostul sa bagi sare, de obicei facem asta cind sunt probleme de sanatate ,ca leacurile babesti
salut

ghine ai venit la noi ,

in a doua poza vd ca bazinul nu este umplut cu apa,poate ma insel.
plante oricum treb sa mai pui, mai ales cind esti la ciclarea acvariului,
nu stiu de la ce doamna ai luat plantele,dace din piata 2 baieti ori un magazin specializat.

off topic
poate Stefan dupa examene poti face un timp mai liber si sa-l ajuti ?,esti mai aproape deit eu
Bine ai venit Ionut,

imi place cum arata ,are potential, intre-adevar lumina mai treb in rest cu nea cirotariu linga tine, nu imi voi face probleme. Cioro,sigur nu te-ai balacit si tu olecuta prin acel acvariu?
Peste 6 luni vei trece la unul cu carasi ochi telescopici .
spune te rog mai multe despre acavriu, de unde esti sigur ca sunt 2 masculi si o femelea, poate e invers,ori de aceasi sex?
la ce virsta sunt pestii?
sunt de acord cu sfatul lui @stefanp, la fianlul ciclarii va disparea
Salut

acest acavriu si-a gasit numai bine rubrica, Felicitari cu nota 10, ultima aranjare e ceea mai tare, duce spre Iwagumi putin.
Stefan,
incerca la Dan, poate are el betta, in nov cind am fost pe la el, vazusem intr-un acvariu mare,aveau circa 1-2 luni .
Referitor la mincare,este bun Hikari, pe congelat pfffffff,
la cu gangania aia,greu se mai vede, planaria nu are cum sa fie, sa rasfoiesc maine niste carti pe acilea,poate il identific cumva
Salut,
bine ai venit ,

niste indicii, bila de cladophora le-as prinde cu ceva pe lemn (naylon de pescuit), valisneria gigant as planta intr-un colt spate (ba chiar poti sa faci 2 tufe ele cresc repede si se intind) astfel incit sa arate ca o perdea .,cabomba adunate si pus undeva mai la lumina.
pe lemne mai poti prinde plante din gama crestere easy: anubias, microssorium,bolbitis.

Dar ce este important , nu ai precizat nimic despre fertilizare!!!
imi pare rau ce ti s-a intimplat, sigur parintii sunt de vina,asa comportament agresiv au?
desi sunt la a doua generatie
ma bucur sa aud si vesti bune , dar poate ne spui ce neoni sunt
salut bine ai venit,

ma doare capul,ochii mi s-au inrosit, singele pompeaza in ritm alert, nu stiu cum sa incep, nu inteleg acvariu !20 l ori 120 l?
numar de pesti am inteles, eu te sfatuiesc ca in acest weekend sa pui burtica pe carte si nu la orizontala , citeste,documenteaza-te ca materiale sunt berechet pe aci !
apoi cind scrii, pune si tu undeva o virgula,cratima etc ca sa inteleaga romanul naos despre ce vorbesti

ajutor vei primi cu siguranta de la noi ,dar matale olecuta cu cartea

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: