eu nu cred ca ii musca. cred ca se repede la ei, dar nu cred ca le face vreun rau fizic. ramirezii in general nu se bat, doar se intimideaza, se infrunta samd
ai vazut tu pestii sa aiba semne de la muscaturi, aripioare rupte, din astea, sa se lase cu sange adica?
deci eu zic sa nu-ti faci probleme. oricum sunt 2 victime si un agresor, deci stresul pt victime nu e foarte mare.
ce ai putea sa faci este sa mai aduci inca o femela in acvariu, ca sa aiba toata lumea treaba.
asta daca ai acvariu cu baza de minim 80X40cm. o pereche are nevoie cam de 40X40.
si asta daca tu esti convins ca ai o femela agresiva si 2 masculi, pentru ca e un pic ciudat ca femela sa fugareasca 2 masculi.
in primul rand ca masculii sunt cei mai agresivi la specia asta, si in al doilea rand ca ei se ciondanesc parte in parte, adica masculii cu masculii si femelele cu femelele. bine, intr-adevar daca tu ai doar o femela, este posibil ca ea sa atace masculii, ca alta femela nu are.
ramirezii sunt agresivi de obicei cand vor sa depuna. deci e posibil ca femela ta sa vrea sa depuna si sa nu aiba inca pereche, motiv pt care ii fugareste pe aia 2.
deci: daca esti sigur ca ai o femela si 2 masculi, si daca ai acvariu asa cum ti-am scris, mai cumpara o femela si toata lumea va fi mai fericita.
|