[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ramirez  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Raresshh
Junior member

IP:

Am in acvariu doi masculi ramirezi si o femela.Cei doi masculi sunt linistiti spre deosebire de femela care ii urmareste si ii musca.Este normal?
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

spune te rog mai multe despre acavriu, de unde esti sigur ca sunt 2 masculi si o femelea, poate e invers,ori de aceasi sex?
la ce virsta sunt pestii?

fostul user ozy
[WWW]
Raresshh
Junior member

IP:

Sunt sigur ca doi sunt masculi pt ca nu au burta roz-mov ,dar celalalt are.Pestii ii am de o luna.
Alexandru25
Member
[Avatar]

IP:

Si eu am avut 3 ramirezi 2 femele si un mascul o femela mi-a murit si alta am decis sa o scot afara din acvariu pt ca era destul de agresiva cu masculul il urmarea si ciupea nu stiu din ce cauze poate ne ajuta cineva cu problema asta nu o fi din cauza imperechieri ?

http://acvablog2012.eublog.ro/
[WWW] aim icon
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

eu nu cred ca ii musca. cred ca se repede la ei, dar nu cred ca le face vreun rau fizic. ramirezii in general nu se bat, doar se intimideaza, se infrunta samd

ai vazut tu pestii sa aiba semne de la muscaturi, aripioare rupte, din astea, sa se lase cu sange adica?

deci eu zic sa nu-ti faci probleme. oricum sunt 2 victime si un agresor, deci stresul pt victime nu e foarte mare.
ce ai putea sa faci este sa mai aduci inca o femela in acvariu, ca sa aiba toata lumea treaba.

asta daca ai acvariu cu baza de minim 80X40cm. o pereche are nevoie cam de 40X40.

si asta daca tu esti convins ca ai o femela agresiva si 2 masculi, pentru ca e un pic ciudat ca femela sa fugareasca 2 masculi.
in primul rand ca masculii sunt cei mai agresivi la specia asta, si in al doilea rand ca ei se ciondanesc parte in parte, adica masculii cu masculii si femelele cu femelele. bine, intr-adevar daca tu ai doar o femela, este posibil ca ea sa atace masculii, ca alta femela nu are.

ramirezii sunt agresivi de obicei cand vor sa depuna. deci e posibil ca femela ta sa vrea sa depuna si sa nu aiba inca pereche, motiv pt care ii fugareste pe aia 2.

deci: daca esti sigur ca ai o femela si 2 masculi, si daca ai acvariu asa cum ti-am scris, mai cumpara o femela si toata lumea va fi mai fericita.

Raresshh
Junior member

IP:

Multumesc da sfaturi.Nu au semne nici pe aripioare nici pe corp.Acum s-au potolit singuri.

Forum Index » Cichlidae
Go to: