Message |
|
O sa astept controller!
|
 |
|
koala wrote:
Andrei1234 wrote:Piatra vie de vanzare au doi colegi de pe n....reef.ro.
Bah Andrei, spune-i pe nume: nanoreef ... ca noi nu facem "atac de panica", atunci cand ii auzim numele.
Cel mult, ne bufneste rasu', numai cand ne-aducem aminte ce trasnai face sefu' d-acolo  ... da' userii n-au nici o vina.
Da, sefu imi spunea mie unde am mai vazut acvariu marin cu filtru extern, dar el a avut un astfel de acvariu!!!!!!??
|
 |
|
Piatra vie de vanzare au doi colegi de pe n....reef.ro.
|
 |
|
Superb!!!!!
|
 |
|
Superb!
|
 |
|
Poate gasesti la domnul Peti, stiu ca avea!, daca vrei iti dau pm cu telul dumnealui.
|
 |
|
Frumos aranjament!
|
 |
|
Vreau sa-mi dimez lampa cu led de la avariu cu arduino, lampa are 15 leduri de 3 w, albastre si albe si vreau s-o dimez pentru ca e cam puternica si as vrea cu arduino ca sa imi fac mana pentru viitoarea lampa de la noul acvariu, m-am pus pe studiat despre lampile dimabile dar inca nu stiu de ce am nevoie ca s-o dimez cu arduino, mentionez ca am la dispozitie pentru dimare un laptop care poate sta aprins non stop, deci ce ar trebui sa cumpar?
|
 |
|
Lemon wrote:
Andrei1234 wrote:autocorectitudine
Da-i cu translate (oricare) si o sa-ti dea altceva decat ce ai scris tu.
Referitor la faza cu "bah", multi dintre cei de aici cred ca u copii de-o seama cu tine, asa ca daca nu ii cunosti personal si nu iti permiti asemenea "politeturi" cu ei, eu le-as evita.
Dar tu faci cum crezi mai bine.
Am inteles!, faza cu "bah" a fost doar ca sa marchez ce am patit inainte de cutremur, o vorbire mai indirecta, o sa evit "expresiile" astea.
|
 |
|
Gata, am scapat de asa zisa autocorectitudine!!!!, scuze de offtopic!
|
 |
|
Bah, eu cu 10 minute înainte de cutremur am scos 2 litri de apa din acvariu in caz ca se opre?te curentul sa nu se verse apa din filtru in acvariu si sa curg? apa pe jos, am fost surprins sa v?d ca a început cutremurul la 1o minute, la acvariul de apa dulce de la cabinetul bunicii mele, se v?rsate vreo 2 litri de apa, noroc cu prizele cu protec?ie le apa, ca cine ?tie ce se putea întâmpla.
Scuze dac? apar gre?eli de scriere, am autocorect si la tableta, da p-asta i-l dezactivez mai pe seara.
|
 |
|
Da, este echinodorus ozelot red, nu o sa-l ?in mult timp, o sa-mi fac un acvariu mai mare numai cu plante mari, pe asta l-am luat pentru ca mi-a pl?cut si era proasp?t venit in pet shop, cu siguran?a noile poze vor fi mult mai bune!
|
 |
|
Momentan totul merge bine, fertilizez momentan doar cu tetra plantamin, urmând in cel mai scurt timp sa trec pe linia completa dennerle.
Mâine îmi vine sistemul co2 dennerle BIO 60, un pot de hc Cuba si pun dupa plantare ni?te poze!
|
 |
|
Deocamdat? totul merge bine, pana la urma trec si eu la Kent sea salt, îmi vine mâine si dup? ce fac primul schimb de apa cu ea fac ni?te poze.
Momentan îmi curat piatra de recif uscata in o?et si apa de osmoza, ca in câteva luni sa stabilesc dimensiunile exacte a noului bazin si sa g?sesc pe cineva sa m-a ajute cu backgroundul.
|
 |
|
O sa le redimensionez, ce sistem cO2 îmi recomanda?i?
|
 |
|
Am început acest bazin acum 2 saptamâni f?r? plante, ieri am ad?ugat primele plante si mâine adaug alte plante, o sa fac o lista cu plantele si momentan fertilizez cu tetra plantamin, urmeaz? sa încep cu o butelie de co2 mâine sau poimâine si omisa încep cu linia completa de fertilizan?i dennerle.
![]()  " alt="image" />
![]()  " alt="image" />
Noile plante pe care le plantez mâine:
![]()  " alt="image" />
Scuzati calitatea pozelor, sunt f?cute cu telefonul in graba!
|
 |
|
Superb!
|
 |
|
E prea mult 10 kg de bisip, 5 ar fi bine.
|
 |
|
Sticla ultraclara gasesti la aquadec, dar doar de 6 mm, eu folosesc pe timp de vara un ventilator dymax fan w 8 si l-am testat la un bazin cu apa si in 4 ore mi-a scazut de la 30 grade celsius la 22.
|
 |
|
N-am de ca sa-mi mai ascund identitatea, numele meu real este Mihail Blue Dayan Mina.
|
 |
|