[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Superb!!!!!, cred ca-mi iau si eu un cub eheim cu latura de 60 ,d-ala cusump , fac un fundal d-asta (nu eu) si il tin fish only pana cand fac o lampa buna si schmb sumpul.
Daca nu veti sa asteptati cei de la aquadec va rezolva in 10 zile, eu am pus apa in el cum mi-a venit si n-am avut probleme.
Montipora Digitata Rosie ar rezista la mine, daca da le iau pe ambele fraguri deca mai sunt disponibile.
Categoric osmozor, apa distilata din comert e facuta in instalatii metalice si metalele sunt nocive pentru nevertebrate.
Deja am cumparat o punga jbl manado de 5 litri, il spal si o sa-l pun in bazin, mai intai tre sa fac apa de osmoza.
Tot ce e bun in laptopul meu e si pe un hard extern, ca nu ma mai tine mult hardul, oricum de black friday imi iau alt laptop ca asta e "pe moarte"
Ce linux sa aleg?
Da, o sa incep cu zeama de lamaie si red sea aiptasia x!
kirucd wrote:V liniuta a Cred ca ar fi bine sa te ocupi mai mult de lectii si de scoala, ai destul timp sa inveti si partea
de acvaristica marina. Mai important este la varsta ta sa inveti sa te exprimi corect gramatical, atat in scris cat si vorbit.

Corect este "va contactez" in contextul de mai sus. Daca spui "domnu' Shubi, v-a contactat domnu' Dragos pentru piesele
acelea albe de la reactoare?" atunci este corect "v-a".

O seara placuta,
Dragos

P.S. faina solutia din acryl decupat de domnu' Shubi, foarte eleganta

Abea acum am vazut raspunsul, am auto corect la Windows 8.1 si scrie ce vrea el, am aici nu stiu cate tampenii (ba ROU-ROS ba ROU ROP etc) si nici unu nu ma lasa in pace, are idee cineva cum pot sa scot auto corectul de la Win 8.1?
Scuze de off topic!
Cum iti mai merge, ai reusit sa iei toate cele necesare startului?
Sigur o sa patesti ca reefer, intr-o luna doua zici ca nu mai rezisti.
Iti faci din nou marin sau il refaci pe cel dezafectat?
Pun si eu niste poze facute in graba, maine sper sa pun un filmulet hd si niste poze adevarate!
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
" alt="image" />
OOO, tastatura noua, acum poate vedem si noi acvariul!
Apa distilata din comert e obtinuta in sisteme de metal, deci nu e buna!
Da, sa vad cum merge la mine si dupa aceea incep sa mai bag.
Shubi wrote:Sincer sa fiu, m-as bucura sa aud ca din cauza mea s-a apucat cineva de acvaristica de recif
Si acvaristica de apa dulce e foarte faina, stiu cativa baieti, se stiu si ei, maistori !
Mi-ar place sa am inca un acvariu, de apa dulce, biotop ori plantat. Din nefericire n-am spatiul necesar.

Si eu tot din cauza ta m-am apucat de acvaristica de recif, iti urmaream de prin 2012 topicul de pe Nanor... pe când ma jucam cu tata de-a biotop marea neagra, de atunci am tot vrut acvariu de recif dar tata imi spunea ca imi fac când mai cresc, ca nu pot sa ma ocup de el.
Restul sunt stabili, când bag monotipola ar fi bine sa-mi iau si niste teste de calciu?
Am o intrebare, când imi scade no3 pot sa incerc sa pun un frag mic de sps?
Lemon wrote:
2smokes wrote:merge ,cu cat ai mai mult spatiu pentru bacterii cu atat mai bine,pui spartura de coral sau piatra ponce,daca vrei algae scrubber imi dai un pm sau uite aici un scruber mic care merge cu o pompa de aer si leduri https://www.youtube.com/watch?v=utu2SADmj2g

Zici ca ai actiuni la fabrica de leduri 5050 sau la drepturi de autor pt algae scrubber, asa de insistent esti.

Mai era unul prin 2000 si ceva la OTV si ii ziceau astia Medicamente, medicamente...

Da el nu ne arata acroporele lui la 6500 k!!!!!
Mi-a venit ceva in minte, ca sa nu ma chinui toata ziua cu redus no3 nu ar merge sa imi iau o canistra mica si un reactor de denitrare, in filtru sa nu pun nimic, sa fie gol sau sa pun in el materiale filtrante de denitrare nu ar merge?

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: