[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Dimare lampa led cu arduino  XML
Forum Index » Hardware
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Vreau sa-mi dimez lampa cu led de la avariu cu arduino, lampa are 15 leduri de 3 w, albastre si albe si vreau s-o dimez pentru ca e cam puternica si as vrea cu arduino ca sa imi fac mana pentru viitoarea lampa de la noul acvariu, m-am pus pe studiat despre lampile dimabile dar inca nu stiu de ce am nevoie ca s-o dimez cu arduino, mentionez ca am la dispozitie pentru dimare un laptop care poate sta aprins non stop, deci ce ar trebui sa cumpar?

This message was edited 1 time. Last update was at 28/11/2014 22:49:40

My nano reef

[Email]
um02122
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Andrei1234 wrote:Vreau sa-mi dimez lampa cu led de la avariu cu arduino, lampa are 15 leduri de 3 w, albastre si albe si vreau s-o dimez pentru ca e cam puternica si as vrea cu arduino ca sa imi fac mana pentru viitoarea lampa de la noul acvariu, m-am pus pe studiat despre lampile dimabile dar inca nu stiu de ce am nevoie ca s-o dimez cu arduino, mentionez ca am la dispozitie pentru dimare un laptop care poate sta aprins non stop, deci ce ar trebui sa cumpar?

Foloseste functia de Search a forumului. Cautarea trebuie realizata dupa cuvantul cheie: arduino. Succes!

[Avatar]

IP:

Andrei, daca vrei arduino trebuie sa contactezi pe cei care au facut si se ocupa cu asa ceva. Stiu ca suna frumos si este tentant, dar daca nu ai un minim background in ale electronicii eu te sfatuiesc sa nu incerci asa ceva. Poti incerca sa citesti in topicurile unde s-a discutat despre asa ceva ca sa iti faci o idee.
Pana una alta iti sugerez varianta cea mai simpla: drivere led dimabile. Bagi la 220V, legi ledurile la iesire, un potentiometru si vei avea o dimmare simpla si sigura.

http://www.carmultimedia.ro
[Email]
Sebastian Costin
Alchimistu'

IP:

...sau astepti inca putin si cumperi un controller de la shop.acvariu.ro si te rezolvi cu tot ce ai nevoie plus multe extra

Evolution reef - Aquaforest
Picolino – Optiwhite cube - retras
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

O sa astept controller!

My nano reef

[Email]

Forum Index » Hardware
Go to: