Message |
|
Dar cum te-ai procopsit asa repede cu BBA? Sau pietrele sunt din setupul vechi si nu le-ai periat?
|
 |
|
Chiar daca nu ne cunoastem, hai sa te ajut, chaiar daca nu gasesti nicaieri.
|
 |
|
M-ati omorat fratilor, mai potoliti-va. Si cu pozele da' si cu datele alea tehnice (m-a luat capu' deja). Suntem cumva forum foto  ?
|
 |
|
dianacorbeanu wrote:A trebuit sa bag si detergent
Unde ai bagat detergent? Spune-ne exact operatiunile pe care le-ai facut, mai ales cele legate de filtru. Imi miroase a deciclare.
In alta ordine de idei, Faraonu te-a intrebat de natura algelor pe care le-ai curatat. Cauta la noi pe forum sau vezi aceste articole legate de GSA sau GDA. Cred ca asa ceva ai tu.
|
 |
|
Bine ai venit. Stai prin preajma si vei avea doar de invatat
|
 |
|
La Multi Ani pentru fiul tau si sa va bucurati de el si el de voi multi ani de acum incolo.
Faraonu wrote:Si cind o sa creasca mare sa-si traga un acvariu urias, plantat si dotat ca la carte
Si sa-i faca in ciuda lu' ta'su
|
 |
|
Salutare.
Daca il iei second, in cazul in care suspectezi boli la el, poti folosi diferite solutii de curatare/sterilizare a componentelor.
Si daca tot:
clientu wrote:urmaresc tot ce se scrie mai ales in sectiunea incepator/filtre/aparatura...
ajuta-ne si pe noi sa te cunoastem.
|
 |
|
Am inteles, dupa ce am vazut link-ul dat de tine.
Dar lamureste-ma asupra unui aspect: In topicul dat de tine, am gasit asta:
glasforex wrote:- vreau ca background-ul sa arate tot asa peste ceva vreme (ma refer la colorit in mod special)
iar in prezentul asta:
glasforex wrote:as dori alge pe decor
Pana la urma vrei alge sau nu?  Si daca nu vrei cum vei face sa-ti mentii background-ul albastru? Ca daca vrei am alta intrebare. Ce rost mai are culoarea peste vreo 6-8 luni?
|
 |
|
glasforex wrote:Ce ar fi negativ in ideea mea ?
Faptul ca acea perdea de aer va produce un zgomot deloc de neglijat.
Stopii care vor sari pe capac si peste tot.
Si nu in ultimul rand, aspectul nu stiu daca va fi unul natural in totalitate. Si nu se va vedea frumos. Dar asta-i doar chestie de gust.
|
 |
|
Isi lipeste "ventuza" de geam si va sta asa si zeci de minute. Parca e lipita. Comportamentul este normal.
|
 |
|
Imi pare rau de faptul ca sunt multi colegi care nu le pot vedea "pe viu". Este un adevarat spectacol acolo. Alte cuvinte nu prea am.
|
 |
|
Val wrote:Sa pun paie pe foc?
Oare de ce mai intrebi? Oare de ce o faci? Offf, ce lume
Hai iertati-mi oftopicele, mai ales tu Ciprian
|
 |
|
Daca poti duce inapoi chestia aia, ar fi bine. Macar sa-ti recuperezi banii. Nu prea ai ce face cu ea la acvariul tau. Bomba scrie pe tine in prima instanta. Valva antiretur iti poti comanda si de pe net.
In alta ordine de idei: Cabomba o scoti pe toata, tai varfurile (lasi minim doua-trei poate patru noduri), le replantezi, ce ramane...dai la caine
|
 |
|
Nu "bagi" noaptea O2. Pur si simplu nu umbli la returul filtrului. Il lasi sa faca valuri la suprafata. Dar nu multe, sa-ti dea apa pe-afara, usor, doar atat cat sa obtii o miscare usoara.
De preferat ar fi ca pe timpul noptii sa nu bagi CO2. Macar la inceput, pana mai capeti experienta.
|
 |
|
Personal as face asa:
1. As baga CO2. Excel - nu stiu care e treaba cu el, nu am folosit. Asta nu inseamna ca este bun sau nu. Te-am lamurit bustean
2. Nu l-as lasa. Doar sa valureasca usor suprafata apei.
3. Nimic. Apa se va oxigena prin usoara agitare a apei la suprafata.
IAr de pesti... ce sa zic. Cred ca ceva e in neregula in acvariu. Ori Excelu nu a fost dozat cum trebuie. Da, stiu, ai spus ca l-ai dozat dupa instructiuni, dar totusi...
|
 |
|
Stai linistit, plantele vor ajunge fara probleme. Spun plantele, deoarece de seminte nu prea am auzit. Cel putin de cumparat.
|
 |
|
Toate plentele au nevoie de CO2. Insa unele de mai mult, altele de mai putin. Dar, cu cat le asiguri mai multe conditii, cu atat se vor dezvolta mai bine si mai frumos.
|
 |
|
Am si io doua probleme. Ma rog, daca si astea sunt probleme....
In primul rand, am vrut sa caut zilele trecute un coleg al carui nick nu-l retinusem in intregime. Cel mai usor mi-ar fi fost daca puteam ordona lista userilor in ordine alfabetica. Se poate face lucrul acesta? Si nu numai alfabetic, ci si dupa oras, etc. Adica aceasta sa fie o optiune accesibila tuturor.
In alta ordine de idei. Functia search poate fi facuta sa lucreze ca google de exemplu? Adica sa-i scriu un grup de cuvinte pe care sa mi le identifice grupat, asa cum le-am scris eu, in cadrul unui mesaj. La google e treaba cu ".....". Aici s-ar putea?
|
 |
|
|
 |
|
brawn wrote:Incearca sa o lamuresti pe sotia ta ca nu va avea o sticla umflata cu CO2 in bucatarie, ci doar o sticla de plastic cu o "zeama"
Fi putin mai smecher de atat.  Fa pe nepriceputu, ca nu stii cum e treaba cu drojdia, jelatina, etc. In felul acesta starneste-i interesul si coopteaz-o in "proiect". Apoi lucrurile vor deveni simple si frumoase
|
 |
|