[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru second??  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
clientu
Unripe member

IP:

salutare, de cateva zile tot urmaresc tot ce se scrie mai ales in sectiunea incepator/filtre/aparatura... Vreau sa-mi cumpar un filtru extern Eheim 2222/2224, dar din cauza pretului ridicat nu prea ma pot apropia de el. In schimb am gasit second... a-si putea avea ceva probleme in caz ca imi iau un filtru second? Ma gandeam la tot felul de boli, alge, etc...

Multam fain

This message was edited 1 time. Last update was at 22/11/2009 23:44:36

alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare.
Daca il iei second, in cazul in care suspectezi boli la el, poti folosi diferite solutii de curatare/sterilizare a componentelor.
Si daca tot:
clientu wrote:urmaresc tot ce se scrie mai ales in sectiunea incepator/filtre/aparatura...

ajuta-ne si pe noi sa te cunoastem.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

http://www.acvariu.ro/forum/forums/show/34.page
clientu
Unripe member

IP:

Incet...incet... iau o iau pe panta cu care am inceput acvaristica... un acvariu si dupa un an nu mai aveam loc in camera de miile de litri...fugeam de la cursuri ca "imi fata femela" sau ca trebuie sa culeg icrele"...

Este un hobby f greu... si dupa ce0ti intra in sange...greu iese...

Tocmai asta este ca habar nu am provenienta lui si prefer sa nu am probleme. Deci daca il spal cu solutii sansele de a planta o boala in caavariu sunt mult reduse... ok... merg pe second

si inca ceva... vreau sa pun ceva buturuga/lemn in acvariu. de unde iau sau ce fel de lemn trebuie sa se umple apa de tanin?
glasforex
Member
[Avatar]

IP:

sunt medii de filtrare in magazine... poti sa le schimbi. Fa calcul daca ti se merita
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

De ce sa schimbi mediile ? Oricum trebuie sa dezinfectezi furtunele , tevile , carcasa filtrului pe dinauntru ...nu se pot dezinfecta si mediile cu ocazia asta ?

Until you find someone worth dying for, you never really live.
clientu
Unripe member

IP:

si dezinfectarea in ce consta? ce solutii,se folosesc?
kinderu
Member
[Avatar]

IP:

Salut,eu cred ca exagerati putin,de unde poti lua un filtri second....decat de la un alt acvarist care nu il folosea sa creasca virusi boli si alte chestii,paza buna trece primejdia rea dar,o spalare foarte foarte buna cred ca te scapa de griji,tu deja te gandesti la solutii si chestii dubioase....eu am mai folosit filtre externe second si nu am avut probleme.......bafta....

Poze Africani

Viata a inceput in apa!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: