[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lofty
Forum Index » Profile for Lofty » Messages posted by Lofty
ps catre cedrik: editu' e valabil doar 30 de minute.
Ce cantitate ai disponibila?
Salutari.
10mm e absolut ok.
Daca 60 este latimea si 40 inaltimea, nu mai ai nevoie de intaritoare.
Daca 60 este inaltimea si 40 latimea, uite aici cum se pozitioneaza intaritoarele.
Foloseste silicon dedicat pentru acvarii/sticla. Asta ca sa nu te trezesti eventual cu apa prin casa cand ti-e lumea mai draga.
Completeaza-ti localitatea de unde esti la profil.
Sigur. Lasa-mi un numar de telefon pe PM.
Salut. Am disponibil un mascul de Membe Deep subdominant, in varsta de doi ani. Daca-l vrei, ti-l fac cadou.
... si din 4 ai ramas cu 2... Cand iti faci un pic de timp citeste aici .
Principiul "lasa ca altadata a mers si asa" nu trebuie sa-ti dea certitudinea ca ai procedat corect.
Reamintindu-va pe aceasta cale urmatoarele:

- menirea acestui forum nu are nimic de-a face cu o platforma pentru gazduirea rezolvarii unor conflicte personale intre membri;
- nu ne intereseaza ierarhiile altor forumuri si nici sa dezbatem cu patos si compasiune trairile sau evenimentele unor useri petrecute pe alte forumuri;
- respectul pentru useri si limbajul civilizat sunt un minim necesar prezentei pe acest forum,

va informam ca userul DAN5555 a fost banat pentru limbaj neadecvat (apelative de genul “gras oparit si urat” sau “prostule”) si atitudine de genul “va rup capu cand va prind”. Adresarile in cauza au fost facute prin PM-uri catre andreic - un alt user al acestui forum.
Toate pozele cu plante din acvariul meu sunt disponibile... o sa caut prin arhive si o sa fac o selectie (flowers included)
ovidiu.b wrote:Buna,am si eu un acvariu de 20 de litri si luna ce vine vreau sa cumpar unul de cel putin 60 de litri cu capac si dotarile necesare.Am in acvariu:2 perechi de xipho si o pereche de Guppy si nu mai e mult si femela de xipho tre sa fete-sper sa traiasca puii.Voi ce le dati de mancare puilor,eu Artemia.

Am mutat intr-un topic nou, pentru ca ceea ce ai postat n-are legatura cu "Volumul acvariului si numarul pestilor".
@Ioan
Butonul "Edit" este activ timp de 30 de minute incepand cu momentul lansarii mesajului cu "Submit".

Este util celor ce au omis sa dea un "Preview" si au tastat chestii aiurea sau au uitat vreo idee importanta.

Daca ar avea valabilitate nelimitata, ar putea exista situatia ca unii useri, din motive diverse, sa-si modifice mesajele postate de-a lungul anilor dupa bunul plac, in functie de situatie, sau pur si simplu sa-si stearga continutul tuturor postarilor, facand astfel varza topicuri intregi din care nu s-ar mai intelege nimic.

Pentru situatii exprese ca a ta (completari din care sa rezulte postari succesive ale aceluiasi user) un admin va uni textele (cum am facut eu acum in cazul tau) astfel incat, pe de o parte succesiunea sa nu mai fie "deranjanta" in vreun fel, iar pe de alta parte sa nu se contorizeze "aiurea" mesajele postate.
Testeaza pietrisul sa nu fie calcaros.
Neonii si corydoras ar trebui mai multe exemplare (minim 6), pleco va creste prea mare pentru spatiul detinut.
Tetrazonele ti se inteleg bine cu masculii de guppy si zebrele?
fiarevechi wrote:... Anubias Barteri var. Nana... Bolbitis heudelotii... Microsorum Pteropus... Java Moss... Christmass Moss... Riccia fluitans...
Astea trebuie asezate pe pietre/buturugi.

fiarevechi wrote:Ce parere aveti de un card de soni de sticla?
E foarte probabil sa te referi la "somni" de sticla (aka Kryptopterus Biccirhis).
Uite cateva pareri aici si aici.
Nu se stie niciodata...
Pune un anunt mai detaliat la sectiunea "Schimburi" si completeaza locul de unde esti (presupun Bucuresti) ca sa eviti discutii ulterioare referitoare la "modalitatile de ambalare si transport".
Eu te-as sfatui sa-i scoti, sunt din alta poveste (pe langa faptul ca sunt agresivi si necesita un acvariu mai mare).
Acvariul este totodata prea mic si pentru Nimbochromis Venustus, iar daca ai ghinionul de a fi nimerit trei masculi o sa ramai probabil doar cu unul...
Axeaza-te doar pe ceilalti.
Ultima postare a lui Redknee la "Anunturi si sanctiuni" (am mutat-o aici):

Redknee wrote:Lasa frate ca am eu unde sa ma afirm, ramaneti voi aici si latrati in continuare, mici pui de aquascaperi si pseudo meseriasi.
Ca stau si ma gandesc bine in fapt asta e tot ce urmariti, sa va afirmati, in rest nu va baga nimeni in seama asa ca asta e locul ideal sa primiti si voi o limba si o bagare-n seama...
Trist.
La revedere! whof whooof!

No comment!
Ioan wrote:De ce nu corecteaza careva postul si titlul, daca omul nu stie sau nu poate sa se ajute singur?
Dati toti cu parii in loc sa-l ajutati. Nu-i tocmai o atitudine laudabila
Redknee wrote:Sigur ca cineva putea modifica titlul dar de ce? Nu mai bine-i dam in cap? E tipic pentru noi...
Redknee wrote:Parca coltul incepatorului are ca motto "Aici posteaza incepatorii lucruri stupide si nu ne suparam pe ei".

Cu cea mai mare placere ar fi facut chestia asta un admin, daca userul respectiv s-ar fi exprimat in acest sens. Nimeni nu a fost niciodata refuzat.
Observ la unii useri o tendinta de a considera ca respectarea unor reguli minimale (ca faptul de a se exprima coerent, de a respecta regulamentul, de a-si trece locul de unde apartin, de a se exprima cat mai corect gramatical, de a nu posta in graba sau a da macar un preview inainte de send, etc ) ca fiind un "hatar" si "un sacrificiu" pentru a satisface un admin. Nimic mai gresit. Si rezolvarea "legala" ar putea fi extrem de simpla. Si totusi... Nu mai pomenesc de functia Search, care la o cautare dupa expresiile "pelicula" sau "spuma la suprafata apei" l-ar fi edificat intr-un minut.
Nu s-a suparat nimeni, n-a fost nimic cenzurat, nu au fost inchise topicuri, nu au fost date avertismente...
"Datul in cap" ar fi fost echivalent cu alt curs al evenimentelor...
Un pic mai multa responsabilitate legata de participarea pe forum n-ar strica... nu mai zic de un pic de respect pentru timpul celor care trebie sa desluseasca mesaje si sa inchipuiasca sensuri.

Redknee wrote:Pittbulia e in floare, frustrarile se revarsa asupra celor care nu au vina, noi nu ajutam noi spargem dinti, suntem toti meseriasi la superlativ si ne doare-n basca de aia care inca nu au avut ocazia sa invete cate ceva.
Am rugamintea sa nu mai vorbesti la general; identifica si nominalizeaza acei pitbuli frustrati inchipuit meseriasi care vor doar sa dea peste bot si-i doare undeva de comunitate. Trecand peste ce zice punctul 2.2 din Regulament... Astept o lista motivata.

Redknee wrote:Si ca sa nu fiu pe langa subiect sa sara cineva si la gatul meu:
Ioan zice bine, foloseste un servetel sa cureti suprafata apei si incearca sa acoperi acvariul(partea de sus desigur).

Cu tot respectul, trebuie sa recunosti ca n-ai zis nimic nou fata de ce a zis Ioan.
Intrebarea este de ce crezi tu ca o sa sara cineva la gatul tau?
Si mai ales pe cine banuiesti?
Consideri ca ai incalcat vreo regula, ceva?

Nu sunt periculoase. Nu afecteaza vietatile din apa. Le poti adauga conform indicatiilor de pe prospect, daca tot le ai.
Insa vor avea un efect infim spre zero asupra grabirii ciclarii.
Daca vrei sa ajuti ciclarea, poti folosi ceva gen Sera Nitrivec sau JBL Denitrol.
Din titlu (din Regulament citire: " De asemenea, topicurile trebuie sa aiba un titlu inteligibil, care sa dea o idee despre ce este vorba în el.") sau descriere, nu-mi dau seama daca asta este sau nu o problema pentru tine si vrei sa scapi de spuma sau sa ai si mai multa. Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti zic: felicitari!
La ce pret?
Mai multa atentie te rog, ai postat la "Cumparari"... am mutat eu...
Conform regulilor acestei sectiuni, sunt interzise "up"-urile (ai mai avut postat acest anunt pe 3 martie). Nu ti-ai completat nici profilul cu locul de unde esti. Eu zic sa nu-ti fortezi norocul...

Forum Index » Profile for Lofty » Messages posted by Lofty
Go to: