Message |
|
Se vad... click pe link, apoi pe "Parent directory", apoi "images", etc.
|
 |
|
1. Cu separatul in alt acvariu -> e dificil daca nu-l ai deja disponibil pentru asa ceva.
2. Daca o lasi acolo unde este -> or sa scape doar cativa mai norocosi de pofta celorlalti.
3. Daca ii scoti puii la 3 saptamani -> salvezi cat mai multi, dar trebuie sa te "complici" cu alte "spatii de depozitare".
p.s. Daca este la prima gusa, nu iti face sperante prea mari. Lipsa de experienta isi spune deseori cuvantul, fapt soldat cu inghitirea icrelor.
|
 |
|
Da, sa traiti!
Poza 1:
Linkul corect este
"http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs318.snc3/28583_123129387724030_100000809081996_114622_447995_n.jpg"
in loc de
"http://www.facebook.com/photo.php?pid=114622&id=100000809081996" = ceea ce ai pus tu acolo.
Cum procedezi: pe facebook, dai click dreapta pe poza, alegi "Properties" si copiezi linkul de la rubrica "Adress (URL)". Linkul e mai lung decat ce "se vede afisat", trebuie sa "mai derulezi in jos".
Ia incearca tu pentru celelalte.
Si poti folosi "Preview" inainte de a da "Submit", ca sa vezi ce o sa apara in postare.
|
 |
|
Foarte placut ochiului. Bravo!
Cu ce este populat in prezent?
Ce pesti ai mai vrea in el (daca e cazul)?
PS: Nu-i chiar originalul pozei "inverzite", pestii au alte pozitii. 
|
 |
|
Oricum alga bruna o sa-ti creasca pentru ca lumina e (ar trebui sa fie) putina.
Alge verzi o sa ai (eventual) in special pe pietre in zonele mai intens/direct luminate.
Nu e insa o regula exacta a distribuirii. Eu iti zic cum au eu in bazin.
Ideea de "care sunt mai bune" e un pic neobisnuita in sensul ca nu te poti baza pe ele ca aport nutritiv si baza trebuie sa o constituie hrana dedicata de calitate.
Pe de alta parte ar trebui sa te joci cu lumina astfel incat sa te incante culoarea pestilor tai si nu ca mecanism de reglaj pentru algele de o culoare, "mai bune" decat celelalte.
Eu le prefer pe cele maro dintr-un singur motiv: dau bine pe fundal cu un Caeruleus galben sau o Membe Deep portocalie in prim plan.
|
 |
|
Corect. Praful ala alb din pliculet reprezinta niscaiva bacterii benefice ("Dupla Root activation bacteria") si se amesteca/mixeaza cu Dupla Root-ul.
|
 |
|
A mai vrut sa posteze Rebella ceva gen "ce baiat norocos" si lau ceva gen "de poligamie ai auzit" si nu le-am aprobat eu.
I-am aprobat in schimb lui zappy, ca el chiar are ceva de spus.
@zappy_90:
1. Esti total off-topic.
2. N-ai completat la profil localitatea de unde esti.
3. Dak s3 poat' sa aratz ca potz sa incerci k sa fie bn si sa intzeleaga shi baetzii adevaratz ce zici in orce mprejurare ar fi bn. respekt.
E greu sa fim on-topic?
|
 |
|
Mai sunt. Anunt eu cand se termina.
|
 |
|
AIKO - rezolvat
ender67 - rezolvat
Astept in continuare doritori. 
|
 |
|
Donez Labidochromis Caeruleus si Pseudotropheus Elongatus Mpanga, marimi 3-4 cm.
Ar trebui sa va deplasati in Zona Panduri - Monitorul Oficial.
Seara, dupa ora 19.
|
 |
|
"Usor usor usor" tot trebuie sa incepi de undeva cu achizitiile si conteaza cati bani ai de investit initial, intr-o prima faza, in acest bazin.
Pe de alta parte, daca vrei sa tii in el carasi sau ciclide africane (sunt doar doua exemple) il faci degeaba de 60-80 de litri... va fi prea mic pentru nevoile pestilor respectivi.
Daca in schimb te atrag exclusiv crevetii (tot un exemplu), e spatiu arhisuficient...
Ideea este ca daca stii de la inceput ce vrei de la acest acvariu o sa ai mai putine batai de cap pe parcurs.
De aceea ti-am pus intrebarile respective si pana acum mi-ai raspuns decat la una din trei.
|
 |
|
Ce vrei sa bagi in el, cat de mare il vrei (cat loc ai prin casa) si care este bugetul de care dispui?
|
 |
|
|
 |
|
Ce-aveti dom'le cu plantele consumatoare de nitriti? Nu le mai plac nitratii?
E micut acvariul pentru Heteranthera Zosterifolia si ritmul ei de crestere; mai degraba ar merge un buchetel de Blyxa Japonica. 
|
 |
|
Am lucrat nitel pe linkurile de nu mergeau:
Poza 1 : Imagine de ansamblu, cu acvariul vechi si capacul vechi
Poza 2 : Acvariul acum o luna de zile
Poza 3 : Vedere stanga
Poza 4 : Vedere dreapta
Poza 5 : Compartiment filtru si o bomba de CO2
Poza 6 : Eticheta filtru
Spor la vanzare.
|
 |
|
Am sters off-topicul si am redenumit cererea astfel incat sa nu se mai genereze discutii. Doritorul a lasat modalitatea de contact. Ramane cum a zis pc.ciprian.
|
 |
|
Nu a aparut mesajul tau pana acum, doar pentru simplul fapt ca n-a avut vreun admin treaba prin panelu' de aprobari mesaje.
Am sters celalat mesaj (dublura).
Poate nu ai inteles bine, realitatea este cu totul alta: nu se incurajeaza cererile de donatii.
Ne bucuram insa de fiecare data cand membrii forumului nostru doresc sa-si ajute benevol si dezinteresat colegii.
|
 |
|
La ce pret?
Acvariul mic este bonus sau il dai separat?
De unde esti?
|
 |
|
anatati wrote:PS: sa-mi spuneti va rog daca forumul suporta diacritice pentru ca daca da, voi scrie cu diacritice.
Pentru ca afisajul sa fie "corect" pe toate sistemele colegilor nostri, este mai bine fara diacritice.
|
 |
|
Salut si tie.
Esti binevenit atata timp cat respecti regulamentul acestui forum.
Nu ne intereseaza catusi de putin nici apartenenta ta la alte forumuri (cu tot cu realizari sau neimpliniri) si iti recomand sa nu amestecam lucrurile, si nici afilierea la asociatii sindicale, patronale, umanitare, de locatari sau fantoma. Iti respectam libertatea.
Mai degraba zi-ne cate ceva despre experienta acvaristica + una-doua poze cu acvariul. 
|
 |
|