Cu ocazia mutarii stocului in noul sistem,m-am apucat si am mai fraguit din LPS-urile pe care le aveam,asa ca am de vanzare 3 polipi de Euphyllia glabrescens,100RON/buc.
Poze pe PM pentru doritori.
Pentru ca noul sistem va sosi in curand si cu o parte din echipamentele actuale nu voi mai avea ce face,le scot la vanzare dupa cum urmeaza:
Acvariu Juwel Rio 180– 450RON (se poate folosi si ca acvariu de apa dulce asa cum a fost initial,in acest scop avand urmatoarele echipamente incluse:filtrul cu pompa de recirculare 600 l/h,fara bureti,doar cutia cu Cirax si suportii de plastic,incalzitor 200W,sistemul de iluminare T5 fara neoane,capac).Bonus la acestea: 1 litru Siporax
Stand negru,pe dimensiune – 100RON.
Sump 70x30x40 – 100RON
Turn pentru medii filtrante AquaMedic(nu Blue Tower) – 100RON
Sistem de iluminare T8,complet,cu hanging kit – 100RON (bonus,doua neoane SERA Deep Sea Special 30W,reflector).
2 Lampi HQI 70W suspendabile,cu becuri AquaMedic Aqualine 13000K(incluse) – 200RON/buc (in conditiile in care doar becurile costa in jur de 220RON).
Overflow Tunze cu 2 tevi – 150RON.
Neon T5 ATI Purple plus – 30RON(a fost folosit 2 saptamani)
Precizez ca in afara de cele 2 lampi HQI,sistemul T8 si neonul ATI,celelalte echipamente vor fi disponibile dupa data de 20 Iunie.
Excelent !!! Sper sa nu aiba mortalitate mare la ei.
Spawning la glabrescens.Daca va uitati bine(si tre' sa va uitati bine,ca sapuniera asta a mea nu poate mai mult ) se vad egg-cluster-ele intre tentacule.Acelea mici,rotunde si albe.Nu am avut timp sa stau sa filmez tot event-ul ca ar fi fost interesant.
Sticla a fost taiata,gaurita.Saptamana viitoare,sistemul va ajunge acasa.
Fundul dublu al bazinului
Gaura pentru retur(dreapta),sus va avea intaritura.
Cu flansele montate.
Vand:
Pulsing Xenia- 10 tulpini,10RON/tulpina,cel care le ia pe toate 10 are transport inclus.
Kenya tree - 7 buc.,60RON/buc,cu transport inclus.
In cazul in care cineva doreste sa-i cumpere pe toti cei 7 Kenya tree,se face o reducere.Detalii si poze(daca se doreste), pe PM.