[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cristi386
Member
[Avatar]

IP:

Buna ziua chiar daca penttru mine nu e chiar asa de buna .S a va spun poveste de unde veti afla si problema mea grava.De dimineata un acvariu a in ceput sa curga cu mai aveam inca doua acvari ciclate cu pesti in ele mam gandit sa mut cei 17 pesti in un acvariu de 30l unde mai avea inca 5,pesti care au fost mutati sant:2moli,2xifo,9gupy,2zebre,2sanitari.Da spatiul este foarte mic in acvariu dar nu aveam ce face ,dupa mutare toti erau in regula,acum obs ca unul din moli sta pe fund(trage sa moara)si mai multi gupi.Voi repara acavariul pana sambata mai devreme nu potCe pot sa fac daca vor scapa nustiu cu voi multumi?Mie mila de ei nu as vrea sa ma despart de vrunul din ei,la 13 ani nu am prea multa experieta ca sa ma pot descurca cu ei.
[Yahoo!]
cristi386
Member
[Avatar]

IP:

Pentru ca sant cam multi am loat hotatrea sa cresc aerarea prin adugarea undei pietre de aer.Este bine ce am facut?
[Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Este bine.
Da-le mai putina mancare.
Schimba zilnic 2 litri de apa.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
cristi386
Member
[Avatar]

IP:

Acvariu de care ziceam exte acum la usact uitatil:
[Thumb - Imagine0311.jpg]

[Thumb - Imagine0310.jpg]

[Yahoo!]
providra18
Member
[Avatar]

IP:

Nu ai facut bine. Iti trebuiau niste bucati de scandura, mai exact 4, care sa fie mai lungi decat acvariu, puse pe exteriorul lateralelor mari si legate intre ele, pentru a putea sta sticla presata. Sper ca intelegi ce vreau sa zic.
[Email] [Yahoo!]
cristi386
Member
[Avatar]

IP:

Am avut, dar dupa ce siliconul ,am observat ca a tras(s-a uscat) leam dat jos.Multumesc pentru sfat !
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: